2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bundan sonra dengeli alırsın canım ya
hamileliğimizin ileriki evreleri içinde hafif olmamız önemli bende acaip kilo almıs halde hamile kaldım

Valla ben de şimdi kuzey cephede oturuyorum..K.çmız donuyo resmen...
Ama aldığım evin cephesi güney, kuzeye hiç bakmıyor.....Önü de boş..İnşallah sıcacık olur..

benimki sıcak oluyor kışın, o konuda sorun yaşamıyorum. Ev ısı yalıtımı falan süper.. Şu akıllı binalardan. çok güzel ısınıyor. Ama binanın ön cephesindeki evlerdede yazın oturulmuyor. Kavruluyor insan. Ben zaten 11. kattayım, orta daire her taraftan ısınıyorum yani, bir katta beş daire var.. bence en güzeli batı.. akşam güneşi alır..

günaydın kızlar.... Herkesin güzel bir gün geçirmesini diliyorummmmm
günaydın

banada canım ara öğünler kuruyemiş meyve falan ama dediği gibi uzun süre tok tutmuyo beni
nasıl bi iştahım varsa ....ben şimdiye kadar 3,5 kilo aldım ilk 3 ayda bu ay diyete başladığımızdan beri daha kilo almadım

hamileliğimizin ileriki evreleri içinde hafif olmamız önemli bende acaip kilo almıs halde hamile kaldım

napcaz bu kiloları yaaa (( bende hamilelikten önce zaten kilo almıştım hamile kaldığımdan beri de tam 5 kilo almışım.Beni gören şaşırıyor kısa bir süre de nasıl bu hale geldin diye .

Hiç sorma canım zaten 83 kilo hamile kalmışım.
Baştan kaybetmişim.
Bundan önceleri tıkınırken düşünecektim ben bunları. Doktorum ne dese az valla kadın az bile söylüyo.
Doğumdan sonra bak ben sana nasıl diyet vericem sen şimdi haline şükret diyo....
Ayvayı yedim galiba. Ama ne güzel bekar hallerim gibi olsam. Tığ gibi. ahh nerde o günler.

tarçını denedinmi, kan şekerini düzenler. Benim zaten insülin direncim çok yüksekti .. Hamile kalmadan önce onunla ilgili tedavi oldum. 10 haftaya kadarda ilaç kullandım. ama şimdi çok acıkmıyorum da canım bişey istemiyor.

canım sen diyetisyene mi gidiyorsun doktorun mu liste verdi.

ayyyy..bende çok ama çokkk saçma rüyalar görüyorum.. oğluşumla ilk günümüz :) hep kızmıısın erkekmisin diodum :)

Kızlar ben çıkıyorum. İşlerimi halledeyim ki bu akşam da kalmıyım.
Hepinizi öptüm. Yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…