günaydın güzeller kocacım geldi benim, acık onunla ilgilendim çok özlemişim öğleden sonra da diğer okulla sözleşme imzalamaya gidecem sizler nasılsınız? varmı bugün bi değişiklik
Mayıs annelerinin göbüşlrerne baktım benimki okadar var:))))))
hoşgeldin canım gözün aydın
işin hayırlı olsun bu rada ben geçmişi okuyamadım ama sanırım herkes ii gibi
günaydın güzeller kocacım geldi benim, acık onunla ilgilendim çok özlemişim öğleden sonra da diğer okulla sözleşme imzalamaya gidecem sizler nasılsınız? varmı bugün bi değişiklik
günaydın fıstıklar... gerçi ne günaydını öğlen oldu dimi :)) yoğunum buaralar, yemekten önce bi 5 dk bakim dedim.
canım sen zaten nerdeyse mayıs annesi sayılırsın normaldir bence büyümesi:)
saol canım inşallah iyidir herkes. bu arada göbüşüne maşallah :))çok şeker bende hala bişy yok ya azcık göbek var gibi ama normsl göbek gibi hamiş göbüşü oldugu anlaşılmıyor sizinkiler gibi
hoşbuldum canımmmmmhoşgeldiniz kızlar
sağol canım senin iç karnın geniş harhalde
bende öyle olmasını isterdim 1 ay sonra tam belli olur ama hepimizinki
canım selammmgünaydın kıslar herkes iyidir inşallah
hilmi_fatma eklediğin resimlere baktım benimki 20 haftalık gebelik gibi 15+6dayım bebiş 5 gün önden gidiyor ama göbüş maşallah ondan da önde gidiyor damarlarım çıktı iyice karnımda dün günlerden uzun süre sonra çıkardım kokulara hassasiyet hiç bitmeyecek herhalde...
gözünaydın canm bugun çifte mutlulukgünaydın güzeller kocacım geldi benim, acık onunla ilgilendim çok özlemişim öğleden sonra da diğer okulla sözleşme imzalamaya gidecem sizler nasılsınız? Varmı bugün bi değişiklik
maşallagh göbüşee. Baya çıkmış artıkkıslar göbeğimi ekledim:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...an-annelerinin-gobekleri-19.html#post16870789
sağol canım senin iç karnın geniş harhalde
bende öyle olmasını isterdim 1 ay sonra tam belli olur ama hepimizinki
Ben işe bodozlama dalayım çok iş var bugun akşam yemek var.6 da paydos haydi arada girerim
selam canımm sağol teyzesi artık baya belli oluyor göbüşcanım selammm
maşallagh göbüşee. Baya çıkmış artık
inşallah canımm güzel isim kağan eşim çok beğeniyor ben sonuna birde mert olsun istiyorumdelimaviii bebeişlerimiz adaş olucaaaaaakkk inşallahhhhh
arkadaşlar bende yeni hamilelerdenim.fakat ilk aylarda neler yapılması gerekiyor?karnınızda ne gibi değişiklikler oluyor.merak ediyorum.hastaneye gitmem gerek mi burada hastane falan olmadığı için.sadece kan testi yaptırdım çıktı ve folık asıt kullanıyorum.farklı bişey kullanan var mı?nelerim eksik bana bilgi verirseniz memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?