2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar herkes iyidir inşallah

hilmi_fatma eklediğin resimlere baktım benimki 20 haftalık gebelik gibi 15+6dayım bebiş 5 gün önden gidiyor ama göbüş maşallah ondan da önde gidiyor damarlarım çıktı iyice karnımda dün günlerden uzun süre sonra çıkardım kokulara hassasiyet hiç bitmeyecek herhalde...

günaydın güzeller kocacım geldi benim, acık onunla ilgilendim çok özlemişim öğleden sonra da diğer okulla sözleşme imzalamaya gidecem sizler nasılsınız? varmı bugün bi değişiklik

günaydın güzeller kocacım geldi benim, acık onunla ilgilendim çok özlemişim öğleden sonra da diğer okulla sözleşme imzalamaya gidecem sizler nasılsınız? varmı bugün bi değişiklik

hoşgeldin canım gözün aydın
işin hayırlı olsun bu rada ben geçmişi okuyamadım ama sanırım herkes ii gibi

günaydın fıstıklar... gerçi ne günaydını öğlen oldu dimi :)) yoğunum buaralar, yemekten önce bi 5 dk bakim dedim.

Mayıs annelerinin göbüşlrerne baktım benimki okadar var:))))))

canım sen zaten nerdeyse mayıs annesi sayılırsın normaldir bence büyümesi:)

hoşgeldin canım gözün aydın
işin hayırlı olsun bu rada ben geçmişi okuyamadım ama sanırım herkes ii gibi

saol canım inşallah iyidir herkes. bu arada göbüşüne maşallah :)) çok şeker bende hala bişy yok ya azcık göbek var gibi ama normsl göbek gibi hamiş göbüşü oldugu anlaşılmıyor sizinkiler gibi

hoşgeldiniz kızlar

sağol canım senin iç karnın geniş harhalde
bende öyle olmasını isterdim 1 ay sonra tam belli olur ama hepimizinki

hoşgeldiniz kızlar
hoşbuldum canımmmmm
sağol canım senin iç karnın geniş harhalde
bende öyle olmasını isterdim 1 ay sonra tam belli olur ama hepimizinki

galiba öyle canım 4 ay bitecek hala yemek yemiş gibi hafif bi göbüş var hamile oldugum anlaşılmıyor, ablamında 5. ayda belli olmaya başlamış benimde öyle olur heralde nette karın ciltleri sıkı olanların göbeğinin geç çıktıgı yazıyor belkide öyle bişydir

canım selammm

günaydın güzeller kocacım geldi benim, acık onunla ilgilendim çok özlemişim öğleden sonra da diğer okulla sözleşme imzalamaya gidecem sizler nasılsınız? Varmı bugün bi değişiklik
gözünaydın canm bugun çifte mutluluk

maşallagh göbüşee. Baya çıkmış artık

arkadaşlar bende yeni hamilelerdenim.fakat ilk aylarda neler yapılması gerekiyor?karnınızda ne gibi değişiklikler oluyor.merak ediyorum.hastaneye gitmem gerek mi burada hastane falan olmadığı için.sadece kan testi yaptırdım çıktı ve folık asıt kullanıyorum.farklı bişey kullanan var mı?nelerim eksik bana bilgi verirseniz memnun olurum.

canım selammm

maşallagh göbüşee. Baya çıkmış artık
selam canımm sağol teyzesi artık baya belli oluyor göbüş
delimaviii bebeişlerimiz adaş olucaaaaaakkk inşallahhhhh
inşallah canımm güzel isim kağan eşim çok beğeniyor ben sonuna birde mert olsun istiyorum
asil ve yaman isimlerini de çok beğeniyorum
tarihten bir isim olsun istedik

selam hoşgeldin.. Kesinlikle doktora gitmen gerekir, ihmal etme bir şekilde doktora git.. En doğru bilgiyi dr. verecektir sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…