Merak etme büyük ihtimal söyler..Bana 15+2 de söylemişti..Seninki hayli hayli belli olmuştur...
Kapalı olursa da açana kadar uğraşsın,benim doktorum uğraştı, elini koymuş bizim zilli,elini çektirip bakmıştı...
Kız süpriz olsun diye kapatmıştır o bıcırık hem doktoru biraz uğraştırmak istemiş herhalde :))) Neyse dediğin gibi belki benim de yarın belli olur
canım çok tatlı çıkmış ya :)
benim de artık hafiften belli oluyor, ben tabi buradakilere göre biraz daha gerideyim acaba erken mi çıkmış oldu :26: hele bugün patlıcak gibiyim su içip şişiyorum bi de. giydiğim pantolon karnımı iyice çıkardı :)) benim içkarnım yok galibabi arkadaşımın da böyle olmuştu 2,5 3 aylıkken hemen çıkmıştı ben de onun gibi olcam sanırım..
Olur büyük ihtimal...Zaten dikkat ettiysen 15 haftadan büyük olup cinsiyet öğrenmeyen pek yok, söylüyorlar...Allah gönlüne göre versin canım..İnşallah hem sağlıklı haberlerini alırsın bebişinin, hem de cinsiyetini öğrenirsin..
Benim de 2.5 aylıkken çıkmıştı walla :) iç karınla alakalı bişey bence. Bi de elbise bol, tam belli olmuyor, dar bişeyle bildiğiniz 5-6 aylık.. Napalım artık kocaman kocaman dolaşıcaz hep beraber.. Tabii bunun birazı da kilo ve gaz bence :)
Kızlar, yılbaşında ne yapıyorsunuz ? . . .
sekerim bize kuzenlerim falan gelecekler evdeyiz ilk kez yılbası gecesi hazırlığı yağıyorum :)
cilek ne güzel çıkmış kız göbeğin,gördüm resmini...Maşallah,allah nazardan saklasın...
geldimmm çok ekmek yiyoru ben ya hüsmen dayı gibi olacağımm bu gidişin sonu kesin diyetisyen
cilek ne güzel çıkmış kız göbeğin,gördüm resmini...Maşallah,allah nazardan saklasın...
çileğin göbeğine masallah ay bende cekeyim bayaa oldu cekmeyeli
Ben de ekmek-makarna falan, karbonhidrata sardım....
valla kadın doğumcu böyle giderse seni diyetisyene yönlendireceğim dedi((((ama ben yemek istiyorummm...
delimavi ve cilek,
göbüşleri eklemişsiniz, kıskandım valla...Ben de ekledim hemen....
Ne fesat karıyım yahu...
bende eklediiiim bakıyorumda benimde sağlam büyümüş ama hamile göbeğinden cok şişman göbeği olmus
Grdüm gördüm...
Yok kız,hamiş göbeği işte...Şişko göbeği görmemişsin sen...
Maşallah..Allah nazardan saklasın...
Grdüm gördüm...
Yok kız,hamiş göbeği işte...Şişko göbeği görmemişsin sen...
Maşallah..Allah nazardan saklasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?