2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız süpriz olsun diye kapatmıştır o bıcırık hem doktoru biraz uğraştırmak istemiş herhalde :))) Neyse dediğin gibi belki benim de yarın belli olur

Kız süpriz olsun diye kapatmıştır o bıcırık hem doktoru biraz uğraştırmak istemiş herhalde :))) Neyse dediğin gibi belki benim de yarın belli olur

Olur büyük ihtimal...Zaten dikkat ettiysen 15 haftadan büyük olup cinsiyet öğrenmeyen pek yok, söylüyorlar...Allah gönlüne göre versin canım..İnşallah hem sağlıklı haberlerini alırsın bebişinin, hem de cinsiyetini öğrenirsin..

Benim de 2.5 aylıkken çıkmıştı walla :) iç karınla alakalı bişey bence. Bi de elbise bol, tam belli olmuyor, dar bişeyle bildiğiniz 5-6 aylık.. Napalım artık kocaman kocaman dolaşıcaz hep beraber.. Tabii bunun birazı da kilo ve gaz bence :)

Amin canım yaaa.Tabiki önce sağlığı ama işte insanın elinde de olmuyor merak ediyor

cilek ne güzel çıkmış kız göbeğin,gördüm resmini...Maşallah,allah nazardan saklasın...

sekerim bize kuzenlerim falan gelecekler evdeyiz ilk kez yılbası gecesi hazırlığı yağıyorum :)

Kolay gelsin canım...
Biz de arkadaşlarla kutlayacağız, evim hazır olsaydı bizde kutlayacaktık, ama artık seneye inşallah...
Ne giysem diye düşünüyorum yaa...Off,hamişken kıyafet olayı çok sorun oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…