2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar selam bu arada :) Ben geçmişi okumayı yeni bitirdim :) Nasılsınız, herkes iyi, herşey yolunda okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Biraz eşinin ailesi problemleri var, bende de var walla o, takmamaya çalışıyorum.. Bakalım çocuk doğduğunda ne saçmalıklar yapacaklar..

selam hoşgeldin inşallah çözülmeyecek problem yoktur
ben çocuk doğunca kendi ailemle eşimin ailesiyle aynı mesafede kalmak istiyorum başarabilirsem en çok bu dönemde yüzgöz olunuyor sanırım inşallah normal doğum olurda bana refaketçi gerekmez evde

Ben göbişimin resmini koydum kocaman olduuu :)
gördüm gördüm maşallah canım bizimkilerde 4 ay bitecek hala gayet fit dolaşıyoruz ortalıkta bakalım ne zaman belli olacak benimki merakla bekliyorum
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

bide bennn Allahım benim oğlan büyümüyomu ne ( sanki ne malum erkek olacagı eşim oğlum diye seviyo manyak ) karnımı öpüyo canım oğlum büyüde bak neler yapacaz diye kızıyorum bende kız olursa doğduktan sonra söyliycem bak kırılır sana diye oda söyletmem kandırırım ben seni diyo hehe

çözülmeyecek şeyler değil ama evlenirken çok saçma sapan şeyler yaptılar şimdi de ben katlanamıyorum gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Ben de herkese mesafeli olmak istiyorum. Refakatçi olarak da sadece eşim kalsın istiyorum..

Ben göbişimin resmini koydum kocaman olduuu :)

canım çok tatlı çıkmış ya :)
benim de artık hafiften belli oluyor, ben tabi buradakilere göre biraz daha gerideyim acaba erken mi çıkmış oldu :26: hele bugün patlıcak gibiyim su içip şişiyorum bi de. giydiğim pantolon karnımı iyice çıkardı :)) benim içkarnım yok galiba bi arkadaşımın da böyle olmuştu 2,5 3 aylıkken hemen çıkmıştı ben de onun gibi olcam sanırım..

Hoşgeldiniz :)))) Yaa kuzu özendim valla ben ne zaman oğlum ya da kızım diyeceğim (( Yarın sabah dr gidicem inş bu sefer söyler hayırlısıyla

Merak etme büyük ihtimal söyler..Bana 15+2 de söylemişti..Seninki hayli hayli belli olmuştur...
Kapalı olursa da açana kadar uğraşsın,benim doktorum uğraştı, elini koymuş bizim zilli,elini çektirip bakmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…