2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nrcnft, merhaba. bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. geçmişi okurken gördüm d.bakırda yaşıyormuşsun herhalde. ben de mardindeyim görevim nedeniyle. doktora diyarbakıra gidiyorum. hangi ilçedesin?

ya kızlar bu gebelik cetveli beni gıcık etti araştırdım çizelgeyi oluşturdum sonra çizelge kısmına kopyala yapıştır yapıyorum kaydet diyorum olmuyo ya bilen varmı?....

Hasret canım, cinsiyet sormuşsun dr bişeye benzetti ama yılbaşından sonra konrolüm var o zaman kesin söyleyecek. Rabbim hayırlı evlat etsinde cinsiyetin önemi yok, sonuçta bebek ve evlat sonsuz sevgileri şimdiden yerleşti içimize.

ya kızlar bu gebelik cetveli beni gıcık etti araştırdım çizelgeyi oluşturdum sonra çizelge kısmına kopyala yapıştır yapıyorum kaydet diyorum olmuyo ya bilen varmı?....

Ahh sorma canım bende yapamadımda sonunda bugün yakamoz yaptı sağolsun benim için, hatta birceyle birlikte epey uğraşmıştık.

Hayır basmıyorsun diye hatırlıyorum ben,
Adres kopyalayıp çizelgeye yapıştırılıyormuş ama,
Adresin hepsi kopyalanmıyormuş ben burda hata yapıyormuşum ama ben yapamadım yine yakamoz yaptı...

url ye basıyorsun ondan sonra çıkan adresi kopyala yapıştır yapıyorsun.ben öyle yaptım diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…