- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ya kızlar bu gebelik cetveli beni gıcık etti araştırdım çizelgeyi oluşturdum sonra çizelge kısmına kopyala yapıştır yapıyorum kaydet diyorum olmuyo ya bilen varmı?....
canım kopyalıycagın linkin ortasında bi kısım var orayı kopyalıyosun, http ile başlıyan yerden png ile biten yere kadar kopyalıyıp yapıştırıyosun yani linkin hepsini yapıştırmıyosun yoksa olmuyor yapamazsan satını yaz istediğin bi siteden yapayım sana
kızlar iyi akşamlarr
birşey sorucam benim 1 haftadır kuyruk sokumumdaki kemik agrıyor sizdede oluyormu
hayır öyle birşey olmadı bende. sen çalışıyorsan eğer devamlı oturduğun için olabilir. tabii çalışanlar daha iyi bilir.
kızlar iyi akşamlarr
birşey sorucam benim 1 haftadır kuyruk sokumumdaki kemik agrıyor sizdede oluyormu
ay napim kız , yapamayınca anlatmaya çalışıyorum iş biraz karışık olunca bana kalıyoTickerci geldi hanımmmmmmmmmmm
kızlar iyi akşamlarr
yok hyr çalışmıyorum bir hafta oldu gecmedi bende merak ettim daha doktor kontrolumude var iki hafta sonra onada soramadım
ay napim kız , yapamayınca anlatmaya çalışıyorum iş biraz karışık olunca bana kalıyo
benimde aynı ya kuyruk sokumumun sol tarafı daha çok incinmiş gibi ağrıyor iş falanda yapmadım yatıyorum paso neden olsu bilmem
aynen canım benimde oyle sol tarafı agırıyorrrr sen sorabildinmi dokotruna
Benim ikinci hamileliğimde olmuştu canım, hemde öksürürkenöyle bir ağrı girdiki resmen orda bişey kaydı. 10 gün oturamadım, kalkamadım acımdan ağladım. Dr um hamileyken kemiklerin yumuşadığını ve aralarınında daha rahat açıldığını söylemişti.
ya benimde öyle bi ağrıyoki oturur kalkarken uzanırken filan, hele uzanırken öksürür hapşurursam yandım kemikler yerinden oynuyo sanki benimde bi haftadır öyle hep gidecem kontrol gününe saklıyorum
aynen bnde bnle iyi olmalarını istemiyorum zaten onlar bnle iyi olsa bu bana ne olarak patlar.. gece gündüz ewimden çıkmazlar, buraya yerleşirler, olmadığı günler hergün arayıp ne yemek yaptın cengiz yemek yedimi gibi aptal saptal sorularla beni boğar..bende ne çok isterdim kayınvalidem beni kızı gibi sevsin içten bi kızım desin koluna girip kayınvalidemle alışverişe çıkayım bişy alırken benide düşünsün bende ona hediyeler alayım ama nerde...ben kimseyi kıramam küfür etseler ayıp olacak diye yine konuşurum ama iyi olmak yetmiyor sevmeyince sevmiyorlar işte, ötesi yok bende öyle kabullendim onları keşke sadece sevmeselerde huzur verseler uzak dursalar eşinin ailesi anlayışlı olanlar çok şanslı gerçekten çünkü ne kadar anlayışlı davranmaya çalışsanda aile içine çok fazla yansıyor onlarla ilgili konular ...
anlayamadığım kardeşleri senden ne istiyor kızmı bu uraşanlar?aynen bizde öyle kültür olarak çok farklıyız annesi türkçe bilmiyor ben kürtçe bilmiyorum aradıgında nası anlaşıyorsunuz diyceksin ben nasılsınız filan diye soruyorum oda çat pat konuşuyo keşke iyi olsalarda ben sürekli ararım sorun dil değil kafa yapıları çok farklı kardeşi üniv. mezunu olmasına ragmen çok çok gerikafalı abisi ablaları aynı şekilde annesigilin yaşadıgı şehrin köyündede evleri var yazın genelde orda oluyorlar geçen yaz onlara gittiğimizde köyede gittik (ben ilk defa gittim köye) bi komşuları geldi kürtçe bişyler söyledi bana bende hal hatır sormuştur diye düşünerek teşekkür ederim sizler nasılsınız dedim bütün aile gülmekten yıkıldı hahaha filan diye kaba bi sesle gülüyor erkek kardeşleri döndüm ne oldu der gibi o kadar kibar olma kırılacaksın diyorlar bana Allahım ne dedimki ben ne deseydim yani nasıl cevap verebilirimki, diyorum ya bazen şaşırıyorum eşim gerçekten bu aileden mi yada evlenmeden önce ailesi ile tanışsaydın evlenirmiydim acaba diye yine evlenirdim galiba vazgeçemezdim ondan ama bazı şeyleride konuşurdum en başta, boşver çok iyi olmalarına gerek yok rahatsız etmesinler yeter
hadi bakalım inşallah kızınız olur canım.. size erkek diyen bu dr değilmiydi şimdide benzetemedim demiş?hoca ya dedımkı hoca bız cınsıyet ogrenmeye geldık guluo adamda.esım dıokı erkek zaten bız bılıyoruz ama dedı adamda dıo "sız erkek ıstıyorsunuz sanırım" yok dedık bız kız ıstıoruz ama erkege kendımızı alıstırdık
doktor koptuu:))))
sonra bı ara ben erkege benzetemedım ama daha cok erken bellı olmaz dedı.
sanırım kız demek ıstemedı bızı umıtlendırmemek ıcın.
buna bıle esım umıtlendı.....
o dizi beni kanser etti çok gıcık olmaya başladım duyguları yeterince ifade edemiolar..şıp şıp şıp damlayarak geldim:)))
kızlar herkese günaydınn..
Ben fenayım akşam çok ağladım resmen 2 saat ağladım diziye..
Bebişim babası severken tekmikledi ilk defa duyduk. Bi çığlık attık ki..
Eşim de diyor ağlama diye tepki veriyor. şimdi de gözlerim yanıyor.
Sizler nasılsınızzz geçmişe bakmadan daldım heemen varmı bişey
nerden bulcam bu temsilciyi? telde kutlarsınız daha iyi walla bu kadar uzak.. :)) hep özlersiniz birbirinizbizde evlenmeden önceki ( 3-4 ay önce ) yılbaşında felaket bi kavga etmiştik ben telefonu kırmıştım artık görüşmiycem diye sözümü iyi tuttum yani 4 ay sonra evlendikonuda her yılbaşında hatırlarım boşver canım hatırlayıp kendini üzme kavgalar tartışmalar oluyor mutlaka en iyi şekilde geçirmeye bak sen bu yılbaşını en azından dışarda bi yerde geçireceksiniz evde pineklemekten iyidir :)) eşimin izni yokki canım olsa gelirdi ben yalnız başıma çekirdek çitleyip tv izleyerek girerim kesin
evet canım kk da avon temsilcisi olanlar ve olmayı düşünenler diye bi konu var ben oraya yazmıştım uygun veren varsa bi kaç ürün alacagım diye bi kaç kişiden cevap geldi ucuz verenlerin birinden aldım bende :)) yeni ayın katalogunuda göndermiş ucuz indirimde olan ürünler var yine gelecek ayda alırım bişyler ben
paçawra olduğunu dşünüyorum ben we kızkardeşim erkek görünüyoruz.. benim karnımdaki bebeğim erkek o da takwimdekız görünüyor..ya bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz.gerçekten doğru mu
nasıl yani bişeye benzettim ama söylemiyimmi dedi size:44:Hasret canım, cinsiyet sormuşsun dr bişeye benzetti ama yılbaşından sonra konrolüm var o zaman kesin söyleyecek. Rabbim hayırlı evlat etsinde cinsiyetin önemi yok, sonuçta bebek ve evlat sonsuz sevgileri şimdiden yerleşti içimize.
tabiikiBirazdan yaprak dökümü başlayacak maalesefki son bölüm
izleyecekmisiniz?
o haftalarda bnmdeçok ağrıyordu erkek bebklerde ağrırmış dediler bana..kızlar iyi akşamlarr
siz nerede çalışıyorsunuz mardinde.mardinde 1 sene yaşadım çok güzeldi fakat o yokuşu benı bıtırırdı
Benim çin takvimine göre erkekti , cidden de erkek oldu.. inanmıordum aslında ama tutan çok kişi var.. tutmayanda . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?