2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bu gebelik cetveli beni gıcık etti araştırdım çizelgeyi oluşturdum sonra çizelge kısmına kopyala yapıştır yapıyorum kaydet diyorum olmuyo ya bilen varmı?....

canım kopyalıycagın linkin ortasında bi kısım var orayı kopyalıyosun, http ile başlıyan yerden png ile biten yere kadar kopyalıyıp yapıştırıyosun yani linkin hepsini yapıştırmıyosun yoksa olmuyor yapamazsan satını yaz istediğin bi siteden yapayım sana

Tickerci geldi hanımmmmmmmmmmm

kızlar iyi akşamlarr

birşey sorucam benim 1 haftadır kuyruk sokumumdaki kemik agrıyor sizdede oluyormu

Benim ikinci hamileliğimde olmuştu canım, hemde öksürürken öyle bir ağrı girdiki resmen orda bişey kaydı. 10 gün oturamadım, kalkamadım acımdan ağladım. Dr um hamileyken kemiklerin yumuşadığını ve aralarınında daha rahat açıldığını söylemişti.

Tickerci geldi hanımmmmmmmmmmm
ay napim kız , yapamayınca anlatmaya çalışıyorum iş biraz karışık olunca bana kalıyo
kızlar iyi akşamlarr

birşey sorucam benim 1 haftadır kuyruk sokumumdaki kemik agrıyor sizdede oluyormu

benimde aynı ya kuyruk sokumumun sol tarafı daha çok incinmiş gibi ağrıyor iş falanda yapmadım yatıyorum paso neden oldu bilmem

Son düzenleme:
Kızlar ben diziyi izliycem, yarında ahh ahha ali rıza der güleriz artık EGEEEEEE kulakların çınlasın,
Hadi ben kaçtım kızlarrrrrrr

aynen canım benimde oyle sol tarafı agırıyorrrr sen sorabildinmi dokotruna

aynen canım benimde oyle sol tarafı agırıyorrrr sen sorabildinmi dokotruna

aşağı yukarı aynı günlerdeyiz belki bi nedeni vardır bende soramadım canım, cuma gidecem doktora o zaman sorarım diye gitmedim erkenden, bişy söylemezse yada hamilelikle alakası yoksa ortapediye giderim ( sanırım ona gidilir bunun için dimi)

ya benimde öyle bi ağrıyoki oturur kalkarken uzanırken filan, hele uzanırken öksürür hapşurursam yandım kemikler yerinden oynuyo sanki benimde bi haftadır öyle hep gidecem kontrol gününe saklıyorum

ya benimde öyle bi ağrıyoki oturur kalkarken uzanırken filan, hele uzanırken öksürür hapşurursam yandım kemikler yerinden oynuyo sanki benimde bi haftadır öyle hep gidecem kontrol gününe saklıyorum

kızlar selam ben geldimm... benim de feci ağrım var bu aralar.. herhalde büyüdüğü için oluyor kuzum :)

aynen bnde bnle iyi olmalarını istemiyorum zaten onlar bnle iyi olsa bu bana ne olarak patlar.. gece gündüz ewimden çıkmazlar, buraya yerleşirler, olmadığı günler hergün arayıp ne yemek yaptın cengiz yemek yedimi gibi aptal saptal sorularla beni boğar..
gelip ewimin herşeyine karışır bide arkamdan dedikodu yaparlar..
ben görüşmüyorum görüşmeyidedüşünmüyorum kendi zoruyla geliyo birkaç ayda bir kendi kendine takılıp gidiyor.. şuan köydelerde rahatım kadın istanbul erzincanm arası mekik dokuyor.. istanbula geldğinde burdan çıkmıyor zaten..
ama bizim dükkanın işi çok yemek yapmak zor gelior elemanlara çocuğa bakmak falan ondan korktu kaçtı.. eğer rahat ewimde olsam ooo postu serer kışı burda geçirir bunuda yaptılar zamanında çünkü...
anlayamadığım kardeşleri senden ne istiyor kızmı bu uraşanlar?

hadi bakalım inşallah kızınız olur canım.. size erkek diyen bu dr değilmiydi şimdide benzetemedim demiş?
o dizi beni kanser etti çok gıcık olmaya başladım duyguları yeterince ifade edemiolar..
kadın arada bi onda kalsın yönünde bi anlaşmöa yapabilirdi tamamen wermek yerine!
mete ewi yaktığında bi kaç wicdan zedeleyici söz kullanabilirdi babasına karşı!
ali kendini ali kesen baş kıran görüyo çocuklar defalarca yüzüne wurabilirdi sen bizi terk ettin, başka kadın getrdin bunlar o sebeple die gözüne sokabilirlerdi off neyse daha biçok şey.. çok eksiklikler war çatlatıyolar beni..
zaten osmanda serii katil olcakmış dizinin sonunda bu yaşananlarıda mahkemede anlatıyor
nerden bulcam bu temsilciyi? telde kutlarsınız daha iyi walla bu kadar uzak.. :)) hep özlersiniz birbiriniz
ya bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz.gerçekten doğru mu
paçawra olduğunu dşünüyorum ben we kızkardeşim erkek görünüyoruz.. benim karnımdaki bebeğim erkek o da takwimdekız görünüyor..
zaten bu takwimiçinde insanlar bilmiyormuş bile
nasıl yani bişeye benzettim ama söylemiyimmi dedi size:44:
hayırlı olsun tabi öncelikle..
Birazdan yaprak dökümü başlayacak maalesefki son bölüm
izleyecekmisiniz?
tabiiki
kızlar iyi akşamlarr

o haftalarda bnmdeçok ağrıyordu erkek bebklerde ağrırmış dediler bana..
birde çok oturuyosanda ağrır..

bu forum baya kalabalık bi giriyorum siteye oku oku geçmişleri bitmiyor.
kim istemez eşinin ailesiyle iyi olmayı ama gerçekten olmayınca olmuyor gerçi benimkilerin burnu öyle bir sürtüldüki bana bi iyiler bi iyiler anlatamam ama hepsi numara içlerinden gelmiyor yada ben inanamıyorum yaşadıklarımdan sonra. ya da zamanla birbirimize alıştık bilemiyorum ama kalbim hala kırgın düzelmiyor
eşinin ailesi anlayışlı olanlar kıymetini bilsin bence

anadolu kızı, maşallah göbüşüne gerçi çıkmamış pek seninki:) tişörtün çok tatlı, ben hala alamadım onlardan, çok hoşuma gidiyor:) bir de sayfalar ilerlerse burda kaybolur, göbek topiğine de ekle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…