2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam ben geldimm... benim de feci ağrım var bu aralar.. herhalde büyüdüğü için oluyor kuzum :)
bende öyle düşünüyorumda aada kasık ağrısı da oluyor o büyüdüğü için sanırım ama bel yada kuyruk sokumunun ordaki kemik ( her ne oluyosa işte o) niye ağrıyo anlamadım :)

boşver canım anlat anlat bitmez onları bende bilmiyorumki benden ne istediklerini 4 görümce 2 kayın var erkeklerin dili daha çok çıkıyor tel.den netten bi şekilde ulaşıp can sıkmaya çalışıyorlar görsen karı gibi dedikoducular diycem olmıycak :) görümce müsvettelerininde eksik kalan yanı yok hani ne zaman yüzyüze gelsek laf sokma derdindeler bende artık tınlamıyo gibi davranacam biraz daha kudursunlar biz ne kadar mutluysak onlar o kadar huzursuz çünkü, babası değil onu hariç tutuyorum adamın çocuklarının yaptıklarından bile haberi olmuyor anneleride çocuklarına inanıyor ama benimle derdi olan kardeşleri daha çok ...
He bu arada hasret o zaman tezin çürüdü benim kızım değil oğlum olacak desene bi haftadan fazladır ağrı var geçmedi hala hurafelerle belirliyorum bende benim bebeğin cinsiyetini temsilcinin telini yada mailini vereyim istersen ama konunun linkinide verebilirim oraya yazarsan kimden alacagını kendinde seçebilirsin bi kaç kişi mesaj atar mutlaka, nasıl istersen... Yalnız pazarlık yap söyledikleri fiyattan baya iniyorlar

boşver canım iyi olsunlar başını ağrıtmasınlarda isterse göstermelik olsun ben o kadarına da razıyım daha doğrusu yüzüme gülüyorlarsa aksi bi durum olamaz ya çıkarları vardır yada göstermeliktir hoş o kadarınıda göremedim henüz...Bu arada senin göbüşte fazla büyük değil benim gibi bende kendimi topiğin göbeği çıkmayan hamilesi ilan edecektim yakında maşallah diyeyim tabi yine eşim biraz belirmeye başlamış diyor ama badiyi kaldırınca az bişycik var işte o kadar

tamam canım öyle yapayım. tişort bu akşam hediye geldi eşim getirmiş bende bir fotoğraf çekineyim dedim.önceki hamileliğimden tek doğum günü bi fotoğrafım var neden çekinmediysem?.evet bunda pek göbeğim yok öncekini görmeliydiniz bu zamanlarda heralde bi altı aylık gibiydi. bu pek iştahsız olacak sanırım hiç bişey yedirmiyor bana ne zaman biter bu tiksinmeler bilemiyorum.

arkadaşlar kötü insanların söylediklerine takmayın kafanızı.. onların amaçlarına ulaşmasına izin vermeyin.. Bu dünyada kötülük yapan kötülük , iyilik yapan iyilik bulur.. Allah'a havale herkes !!

benim hala bulantı oluyo ya tiksinmeye razıyım tiksintide koku duydugumda yağlı yemek yediğimde bulantıyla karışık oluyo bugün dışarı çıktık ikidebir yüzümü ekşitip duruyodum eşimde ne oldu yine diyor bulantı gelip gelip gidiyor dedim oda bunada şükür çok kötüydün unuttunmu diyo iyide 4 ay bitecek geçsin artık ama ya tamamen hiç geçmiycek sanırım ...

amin canım, amin ...

bende alcam o esprili tişörtlerden ya çok şekerler, ama karnım acık büyüsün ondan sonra daha anlamlı olur o zaman

YAKAMOZ hayırlı olsun sanırım atanmışsın yanlış anlamadım değilmi? geçmiş yazılarda söleşme imzalayacğım diye okudum. gözün aydın darısı bekleyenlerin başına

YAKAMOZ hayırlı olsun sanırım atanmışsın yanlış anlamadım değilmi? geçmiş yazılarda söleşme imzalayacğım diye okudum. gözün aydın darısı bekleyenlerin başına

kız yok keşke atansam :)) cuma günü açıklanacak canım atamalar ben atanamama ihtimalimde var diye burda başka bi özel okulla anlaştım (daha doğrusu rehabilitayon merkezi ile ) onunla sözleşme imzalıycam demiştim atanırsam iptal olacak otomatikmen atanamazsamda pazartesi iş başı yapacam yani hem tercih yaptım hem özelle anlaştım canım hangisi olursa belki doğru çıkarda atanırım belli mi olur ay ne sevinirim ama ya keşke atandıgımdan çok kocacıma kavuşacagıma sevinirim ... haberi alır almaz size yazacam zaten ama benim pek umudum yok kontenjan az çünkü yinede belki bebegimizin şansına olur diyorum ...

kılzar geçmişe mi dalsınız naptınız kimse bişy yazmamış :)) ben kaçtım herekese iyi geceler yarın görüşmek üzere ... :80:

Kızlaar günaydınnn... Kimsecikler yok , ben geldim tabii mesai erken başlıyor. Dün akşam ne yaptığıma inanamayacaksınız, gece 3.30da kalkıp 2 lokma yemek yedim.. İnanamadım kendime. Hep de diyorsum öyle ahım şahım iştahım yok , eskiden ne yiyorsam onu yemeye devam ediyorum diye.. Taaa kiii dün 3.30da karnım guruldayarak uyanana kadar. Benim oğluş babası gibi biraz iştahlı olacak galiba :)))))

günaydın hanımlar... yaa dilimin ucund akocaman o beyaz şeylerden çıktı 1 hftadır anamı aglatıyo çok sızlıyo yaaa gece bile uyandırıyo yaa ne yapıcam ben

doktorumu arayamam ki öle bi bağ yokki aramızda demiştim ya devlet hastanesine gidiyorum ben bi ara sağlık ocagına bi gidiyim

aft cıkmıs canım b12 vitamını ve oral sprey kullanabılırsın.aslında kenacort krem ıyı gelır ama sen sımdılık antıseptık sprey kullan yada gargara.gecmıs olsun

aft cıkmıs canım b12 vitamını ve oral sprey kullanabılırsın.aslında kenacort krem ıyı gelır ama sen sımdılık antıseptık sprey kullan yada gargara.gecmıs olsun

ufff sağolasın bi dr gidiyim ona göre kullanıyım 9 da bi toplantı var oraya gidiyim geliyim :)
teşekkür eder,m zsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…