- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
bende öyle düşünüyorumda aada kasık ağrısı da oluyor o büyüdüğü için sanırım ama bel yada kuyruk sokumunun ordaki kemik ( her ne oluyosa işte okızlar selam ben geldimm... benim de feci ağrım var bu aralar.. herhalde büyüdüğü için oluyor kuzum :)
aynen bnde bnle iyi olmalarını istemiyorum zaten onlar bnle iyi olsa bu bana ne olarak patlar.. gece gündüz ewimden çıkmazlar, buraya yerleşirler, olmadığı günler hergün arayıp ne yemek yaptın cengiz yemek yedimi gibi aptal saptal sorularla beni boğar..
gelip ewimin herşeyine karışır bide arkamdan dedikodu yaparlar..
ben görüşmüyorum görüşmeyidedüşünmüyorum kendi zoruyla geliyo birkaç ayda bir kendi kendine takılıp gidiyor.. şuan köydelerde rahatım kadın istanbul erzincanm arası mekik dokuyor.. istanbula geldğinde burdan çıkmıyor zaten..
ama bizim dükkanın işi çok yemek yapmak zor gelior elemanlara çocuğa bakmak falan ondan korktu kaçtı.. eğer rahat ewimde olsam ooo postu serer kışı burda geçirir bunuda yaptılar zamanında çünkü...
anlayamadığım kardeşleri senden ne istiyor kızmı bu uraşanlar?
hadi bakalım inşallah kızınız olur canım.. size erkek diyen bu dr değilmiydi şimdide benzetemedim demiş?
o dizi beni kanser etti çok gıcık olmaya başladım duyguları yeterince ifade edemiolar..
kadın arada bi onda kalsın yönünde bi anlaşmöa yapabilirdi tamamen wermek yerine!
mete ewi yaktığında bi kaç wicdan zedeleyici söz kullanabilirdi babasına karşı!
ali kendini ali kesen baş kıran görüyo çocuklar defalarca yüzüne wurabilirdi sen bizi terk ettin, başka kadın getrdin bunlar o sebeple die gözüne sokabilirlerdi off neyse daha biçok şey.. çok eksiklikler war çatlatıyolar beni..
zaten osmanda serii katil olcakmış dizinin sonunda bu yaşananlarıda mahkemede anlatıyor
nerden bulcam bu temsilciyi? telde kutlarsınız daha iyi walla bu kadar uzak.. :)) hep özlersiniz birbiriniz
paçawra olduğunu dşünüyorum ben we kızkardeşim erkek görünüyoruz.. benim karnımdaki bebeğim erkek o da takwimdekız görünüyor..
zaten bu takwimiçinde insanlar bilmiyormuş bile
nasıl yani bişeye benzettim ama söylemiyimmi dedi size:44:
hayırlı olsun tabi öncelikle..
tabiiki
o haftalarda bnmdeçok ağrıyordu erkek bebklerde ağrırmış dediler bana..
birde çok oturuyosanda ağrır..
bu forum baya kalabalık bi giriyorum siteye oku oku geçmişleri bitmiyor.
kim istemez eşinin ailesiyle iyi olmayı ama gerçekten olmayınca olmuyor gerçi benimkilerin burnu öyle bir sürtüldüki bana bi iyiler bi iyiler anlatamam ama hepsi numara içlerinden gelmiyor yada ben inanamıyorum yaşadıklarımdan sonra. ya da zamanla birbirimize alıştık bilemiyorum ama kalbim hala kırgın düzelmiyor
eşinin ailesi anlayışlı olanlar kıymetini bilsin bence
anadolu kızı, maşallah göbüşünegerçi çıkmamış pek seninki:) tişörtün çok tatlı, ben hala alamadım onlardan, çok hoşuma gidiyor:) bir de sayfalar ilerlerse burda kaybolur, göbek topiğine de ekle bence.
eski mardinde benim okulum. evim yenişehirde. siz de tayin nedeniyle mi burdaydınız?
evet cnm babam orada havacıydı sonra evlendım yıne doğudayım
benim hala bulantı oluyo ya tiksinmeye razıyım tiksintide koku duydugumda yağlı yemek yediğimde bulantıyla karışık oluyo bugün dışarı çıktık ikidebir yüzümü ekşitip duruyodum eşimde ne oldu yine diyor bulantı gelip gelip gidiyor dedim oda bunada şükür çok kötüydün unuttunmu diyo iyide 4 ay bitecek geçsin artık ama ya tamamen hiç geçmiycek sanırım ...tamam canım öyle yapayım. tişort bu akşam hediye geldi eşim getirmiş bende bir fotoğraf çekineyim dedim.önceki hamileliğimden tek doğum günü bi fotoğrafım var neden çekinmediysem?.evet bunda pek göbeğim yok öncekini görmeliydinizbu zamanlarda heralde bi altı aylık gibiydi. bu pek iştahsız olacak sanırım hiç bişey yedirmiyor bana ne zaman biter bu tiksinmeler bilemiyorum.
arkadaşlar kötü insanların söylediklerine takmayın kafanızı.. onların amaçlarına ulaşmasına izin vermeyin.. Bu dünyada kötülük yapan kötülük , iyilik yapan iyilik bulur.. Allah'a havale herkes !!
tam yokuştaymışsınız siz, ondan bıkmışsındır:))
aynen ya.öğretmensiniz sanırım siz.kaç yıldır ordasınız
YAKAMOZ hayırlı olsun sanırım atanmışsın yanlış anlamadım değilmi? geçmiş yazılarda söleşme imzalayacğım diye okudum. gözün aydındarısı bekleyenlerin başına
günaydın hanımlar... yaa dilimin ucund akocaman o beyaz şeylerden çıktı 1 hftadır anamı aglatıyo çok sızlıyo yaaa gece bile uyandırıyo yaa ne yapıcam ben
çok geçmiş olsun..acaba bi vitamin falan mı gerekiyor? Doktorunu bi ara istersen..
doktorumu arayamam ki öle bi bağ yokki aramızda demiştim ya devlet hastanesine gidiyorum ben bi ara sağlık ocagına bi gidiyim
aft cıkmıs canım b12 vitamını ve oral sprey kullanabılırsın.aslında kenacort krem ıyı gelır ama sen sımdılık antıseptık sprey kullan yada gargara.gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?