tabıı goster ıstersen ama bunun ıcın sıra beklwme bence_soyledıklerımn zararı yok bende dr umufff sağolasın bi dr gidiyim ona göre kullanıyım 9 da bi toplantı var oraya gidiyim geliyim :)
teşekkür eder,m zsa
günaydın hanımlar... yaa dilimin ucund akocaman o beyaz şeylerden çıktı 1 hftadır anamı aglatıyo çok sızlıyo yaaa gece bile uyandırıyo yaa ne yapıcam ben
tabıı goster ıstersen ama bunun ıcın sıra beklwme bence_soyledıklerımn zararı yok bende dr um
aaaa ne güzel ne dr
Günaydın kızlar,
çilek maşallah beni geçmişsin gece yemiyorum en azından:)))
fatmacım çoğaldı ise mutlaka dr git. En azından sağlık ocağına git..
Kuzu gelmemiş galiba dün 1 saat geç çıkınca bugun geç gelicek akıllı senii...
Seldacımdan yine haber yok..
Neyse herkese mutlu günler.............
kızlar günaydın... Naber nasıldınız...
Dikkat dikkat
....kızlar kuzu 2 günişe gelmeyecekmiş mesaj atmış evinin işleri varmış halledilecek onlarla uğraşacakmış.. Merak etmeyin dedi. Ve yeni yılınızı kutladıı....
ooo kuzuda patron gibi maşallh... Sene sonunda ne işi kız bu böyle. Neyse bende zaten bugün pek giremiycem yılbaşı hazırlıkları falan çok işim var benimde..
Günaydın kızlar
Dikkat dikkat
....kızlar kuzu 2 günişe gelmeyecekmiş mesaj atmış evinin işleri varmış halledilecek onlarla uğraşacakmış.. Merak etmeyin dedi. Ve yeni yılınızı kutladıı....
günaydın kızlar nasılsınız? herkes iyidir inşallah..
ben de bu iki gün çok yoğun olucam, hatta haftasonu bile gelme ihtimalim var nefret ediyorum dönemsel işlerden ben de yaa
ben de bu iki gün çok yoğun olucam, hatta haftasonu bile gelme ihtimalim var nefret ediyorum dönemsel işlerden ben de yaa
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?