2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa haftasonu çalışma barii
canım bakanımız pazartesi değerlendirme yapacak, biz de gerekli raporları istatistikleri ne bileyim herşeyi hazırlayan daireyiz :)) normalde her ay oluyor ama şimdi bi de yıl sonu olunca koca yılın değerlendirmesi var..Allah bize yardım etsin (

Kolay gelsin canım yaaa.
Allahtan ben çalışmıycam. İki gün dinlenebilirim inşallah.
dinlenin yılbaşının ardından tadını çıkarın haftasonunun fıstıklar..

günaydın kızlar... nasılsınız..
fmg göbüşü ekledim gördünmü:))
buldumcuk oldum bende:)

göbüşünün içindekini sevsinler senin

Egecim maşallah göbüşüne.
Çok tatlı yaaa. Mükemmel bişeymiş bu hamilelik.
Dün akşam nasıl geçti eğlendiniz mi?

ayyyyyyy:))) sev teyzesi

ya sorma fmg ben iki gündür hüngür hüngürm yaa. yaprak dökümü ve osman benş mahvetti. eşimde diyor bu akşam kurtlar vadisinde mematinin oğlunu vurdular onu izle çok acıklı bugunde ağllarsın.. eylül bile diyor babaaa annem rekor kırıyor diye:)))))))) madara oldum

Ben osmanı kaçırdım mesaideydim ya. Bu akşamda mamoşa çok ağlarım kesin.
Dün akşam çok fena ağladım ama çarpıntım tuttu valla böyle sonu olacağını bilseydim hayatta izlemezdim.
Sabah geç uyandım. yataktan alel acele kalkmak isterken sol bacağım tümden uyuşmuş. Yere kapaklandım. Süper bir başlangıç oldu güne.
Size de oluyor mu ben çok uyuşmuş kalkıyorum son günlerde kolum, bacağım mutlaka biyerim uyuşuk oluyor. Hamilelilten olabilir mi daha önce hiç olmamıştı.

Egecim buldum fotona baktım.
Senin karnın da kocaman olmuş.
4 ay sonraki halimizi düşünemiyorum.
Neden bizimki daha çok çıktı acaba.

Son düzenleme:

aaaaaaaaa cnm geçmiş olsun aman diyim yaa..
yok bende olmuyor acaba kan dolaşımın felanmı yavaşlıyor..
belki tek tarafına yatıyorsan uyuşuyordur..
allah korusun dikkatli kalk birden kalkma otur ondan sonra kalk:))

Egecim buldum fotonu baktım.
Senin karnın da kocaman olmuş.
4 ay sonraki halimizi düşünemiyorum.
Neden bizimki daha çok çıktı acaba.

valla bizim kız olduğu için olabilir kilomuzdan olabilir. boğazımızdan olabilir.:))
diğerlerinin maşallahı var fit hamileler..
olsun bizde oluruz öyle hem ne güzel hemen herkes ayyy hamilesin diyorlar:)) evettttt diyorum bende mutlu mutlu

günaydın cnmm nasılsınn...
evet kızım olacakkk belli değilmi birden puff gibi kabardım:)) devasal bişey oldum

evet ya cok belli kızın olcagı maşalahh maşallahh...iyiyim canım benimde sivrilmeye başladı koyucam bende cekip:)) bugün fakrettim resmen sivri gibi havaya fırlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…