2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bencede kız olunca hamilelik insan biraz daha genişliyo gibi..benimde büyük ihtimal erkek ve daha kilo almadım ve söylemesem kimse anlamaz hamile oldugumu

günaydın kızlarrr :))) herkezler iyidir inş.
bende dün 2li etst sonuçlarımı aldım 3lü test istediler 2 hafta sonra gidip yaptırıcam bakalım..
sağlık ocağınıza kayıt oldunuzmu siz?? ben dün o işi de hallettim 4 hafta sonra aşı olacakmışım tetenoz aynı zamanda kan idrar da alıp aylık takip yapıyorlar bilginize..

aaaaaaaaa cnm geçmiş olsun aman diyim yaa..
yok bende olmuyor acaba kan dolaşımın felanmı yavaşlıyor..
belki tek tarafına yatıyorsan uyuşuyordur..
allah korusun dikkatli kalk birden kalkma otur ondan sonra kalk:))

Normalde hep dikkatli kalkarım. Sabah saati kapatıp uyuyakalmışım. Servisin gelmesine 5dk. vardı uyandığımda. O telaşla fırlamışım yataktan. Sabah uyku sersemi unutmuşum hamile olduğumu.
Allah korudu, eşim yüzümü komodine vurdum sanmış. Fena kapaklandım yere. Karnımın üstüne falan düşsem çok daha kötü şeyler olabilirdi. Vücut ağır. Şükürler olsun ucuz atlattım. Dizim çok ağrıyor şimdi ama olsun. Beteri de olabilirdi.
Uyuşukluk bilmiyorum neden. soluma dönük yatıyorum sürekli belki de ondan.
Şimdi bile sol tarafım hala hafif uyuşuk.
Damarlara baskı mı oluyor nedir anlamadım.

Benim karnım küçüldü biraz biliomusun.
Yediklerime dikkat ediyorum ya Küçülüverdi.

günaydın cnm .. gözünaydınn çok sevindimm
ben kayıt olmadım aşıda yaptırmıycam bu da yeni moda oldu:)))))))

bana bi dr 2li iyi çıkarsa 3-4 yapılmasına gerek yook dedi . acaba bana yapacakalrmı??

belli zamanlarda karın çekiyor sanki kendini:))) banada bazen öyle oluyor. ama tabi yediklerinle alakalı olur..

günaydın cnm .. gözünaydınn çok sevindimm
ben kayıt olmadım aşıda yaptırmıycam bu da yeni moda oldu:)))))))

bana bi dr 2li iyi çıkarsa 3-4 yapılmasına gerek yook dedi . acaba bana yapacakalrmı??

saol egecim göbüşüne kocaman bi maşallahh :)))
aşılarını neden yaptırmadıgını merak ettim bildiğin bişey varsa sölee :)
benim sonuçlar böle çıktı
down send risk= 1:47.000
yaş risk = 1:669

yaştan dolayı olan risk daha yüksek çıktıgı için için istedi sanırım
neyse yapılsın ya Allah ın izniyleee bişey çıkmıcaktır inş.
şubat 18'inde de ayrıntılı ultrason randevusunu aldım oda aradan cıktııı

canım bi sebebi yok .. benim ilaca karşı bi gıcıklığım var hatta bu viam,n kan felan varya onları bile içesim gelmiyor. hamileyken kimyasal hiç bi şey almak istemiyorum . kızımda da böyle bişey olmamıştı demek ki yeni çıktı.. risklerin yok cnm gayet iyi çıkmış sonuçların. olsun yapılsın önlemli olmak çok .iyi

ipekcim gözün aydın canım
allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin

inşallah bende 19 unda kontrolde öğrenicem cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…