evet canım en önemlisi bunlar allah herkesin evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür versin iyi insanlarla karşılaştırsınsağlıklı olsunlar da önemli olan bu
ben ilk zamanlar kız istiyordum çok kaybettiğim bebeğim kızdı onun için sanırım ama şimdi oğlana da alıştım artık hep oğlan kıyafetlerine felan bakıyorum
çok bekledik çok tehlikeler atlattık hala da atlatıyoruz hayırlısıyla bi doğsalar
kızlar naber sabah sabah benım yemek bloguma acayip bi mesaj gelmiş yani şaşırdım.nerden geldi ne amaçla yazdı dıe?yani şuna bi açıklık getirir misiniz?
ellerine sağlık canım çok nefis görünüyor. aman yediklerine dikkat et benden sana tavsiye. ucuz şeylerden yerseniz daha iyi olur. birazda az yiyin sonra kilo alabilirsiniz. aman kocanıda ihmal etme sakın. ha bide hamileyim diye et süt bal muz gibi pahalı yiyecekler yeme devamlı mevsimine göre ye. birde bu resimlerdeki yemekleri kendin yapıp kendiniz yiyorsunuz heralde. biraz daha paylaşımcı olun saygılar canım ellerine sağlık benim blogumada beklerim
ht t p://ı s ırm adany iben i.blo g spo t.c om
üstelik böyle bir blog adresi yok
kızlar naber sabah sabah benım yemek bloguma acayip bi mesaj gelmiş yani şaşırdım.nerden geldi ne amaçla yazdı dıe?yani şuna bi açıklık getirir misiniz?
ellerine sağlık canım çok nefis görünüyor. aman yediklerine dikkat et benden sana tavsiye. ucuz şeylerden yerseniz daha iyi olur. birazda az yiyin sonra kilo alabilirsiniz. aman kocanıda ihmal etme sakın. ha bide hamileyim diye et süt bal muz gibi pahalı yiyecekler yeme devamlı mevsimine göre ye. birde bu resimlerdeki yemekleri kendin yapıp kendiniz yiyorsunuz heralde. biraz daha paylaşımcı olun saygılar canım ellerine sağlık benim blogumada beklerim
ht t p://ı s ırm adany iben i.blo g spo t.c om
üstelik böyle bir blog adresi yok
biri seni fena keklemiş:))))))))))
ipekcim gözünaydın oğluşuna sevindimm.
minikmucizem herkesler iyi sabah bi baktık topiğe sonra herkes yoğun işler malum bugun fazla giremiyoruz.
kuzu yok 2 gün evle işgili işleri var..
bende arada bakıyorum
Allah tamamnına erdirsin inş. ohh maşallahhh :))))günaydın...dayanmadık doktora gittik oğlum olacak inşallah
bende çok meerak edıyorum şimdiden ya haftaya doktara bende gidicem ilk defa kontrole.bakıyım bi kesemi bari göreyim.ücra bi yerde olunca gidememiştik.artık il merkeze gidecezAllah tamamnına erdirsin inş. ohh maşallahhh :))))
off bende haftaya gdicem ya nasıl beklicem bilmiyorum :92:
minikmucizem herkesler iyi sabah bi baktık topiğe sonra herkes yoğun işler malum bugun fazla giremiyoruz.
bende arada bakıyorum
bende arada bakıyorum
Allah tamamnına erdirsin inş. ohh maşallahhh :))))
off bende haftaya gdicem ya nasıl beklicem bilmiyorum :92:
günaydın arkadaşlar, nasılsınız bugün?
selam.. bugün herkes yoğun olunca, kuzu da olmayınca pek ilerlememiş sayfalar. önceden daha erken girerdim bitiremezdim:)))
ipekçim, gözünayın. sen de kurtuldun meraktan.bir oğluş daha geliyor:))
geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyi haberlerini alırsın.kızlar babam saat 11,17 de ameliyata girmiş bacağından menüsküsmüş sanırım ama hala cıkmamıs cok uzun sürdü aklım cıkıcam o benım canım elimde telefon habıre bakıyorum arıcaklar diye babamla aynı odada yatan kişi ben 45 dk sonra cıktım demiş babam neden cıkmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?