2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağlıklı olsunlar da önemli olan bu
ben ilk zamanlar kız istiyordum çok kaybettiğim bebeğim kızdı onun için sanırım ama şimdi oğlana da alıştım artık hep oğlan kıyafetlerine felan bakıyorum

çok bekledik çok tehlikeler atlattık hala da atlatıyoruz hayırlısıyla bi doğsalar

kızlar naber sabah sabah benım yemek bloguma acayip bi mesaj gelmiş yani şaşırdım.nerden geldi ne amaçla yazdı dıe?yani şuna bi açıklık getirir misiniz?

ellerine sağlık canım çok nefis görünüyor. aman yediklerine dikkat et benden sana tavsiye. ucuz şeylerden yerseniz daha iyi olur. birazda az yiyin sonra kilo alabilirsiniz. aman kocanıda ihmal etme sakın. ha bide hamileyim diye et süt bal muz gibi pahalı yiyecekler yeme devamlı mevsimine göre ye. birde bu resimlerdeki yemekleri kendin yapıp kendiniz yiyorsunuz heralde. biraz daha paylaşımcı olun saygılar canım ellerine sağlık benim blogumada beklerim
ht t p://ı s ırm adany iben i.blo g spo t.c om
üstelik böyle bir blog adresi yok

evet canım en önemlisi bunlar allah herkesin evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür versin iyi insanlarla karşılaştırsın

bence kendi bilmez biri aklınca dalga geçmiş takma kafana

biri seni fena keklemiş:))))))))))

ipekcim gözünaydın oğluşuna sevindimm.
minikmucizem herkesler iyi sabah bi baktık topiğe sonra herkes yoğun işler malum bugun fazla giremiyoruz.
kuzu yok 2 gün evle işgili işleri var..
bende arada bakıyorum

aynen yaa şaşırtıcı ama kim benimle dalga geçer ki?

Allah tamamnına erdirsin inş. ohh maşallahhh :))))
off bende haftaya gdicem ya nasıl beklicem bilmiyorum :92:
bende çok meerak edıyorum şimdiden ya haftaya doktara bende gidicem ilk defa kontrole.bakıyım bi kesemi bari göreyim.ücra bi yerde olunca gidememiştik.artık il merkeze gidecez

egecim senin göbüşe bayıldım doğrusu bende istiyorum yaaaa

Allah tamamnına erdirsin inş. ohh maşallahhh :))))
off bende haftaya gdicem ya nasıl beklicem bilmiyorum :92:

sağolun kızlar...

selam.. bugün herkes yoğun olunca, kuzu da olmayınca pek ilerlememiş sayfalar. önceden daha erken girerdim bitiremezdim:)))

ipekçim, gözünayın. sen de kurtuldun meraktan.bir oğluş daha geliyor:))

Birce , minikeller merhaba..
Valla acayip yoğun inanılmaz bilg. Bakmaktan uykum geldi. Biraz toparladım yemeğe gidicem bi ara buraya bakıyım dedim.
Bugun kimse yok dün fenaydı kaynıyordu:))))))))

ben geldim nasılsınız bakim ben cok iyiyim kızlar geçmişe bakmadın henüz farkındayım cok seyler kacırmısımdır eminim ama umarım kaçırdıkları mın hepsi güzel şeylerdir.

evet bugün baya yoğun, ben de ara sıra bakabiliyorum ne var ne yok diye, kızlarımız fazlaydı, eykeklerin atağa geçmesi lazım, son zamanlarda erkek haberleri daha çok almaya başladık, hayırlısı olsun. :) ipek istediğin gibi olmuş, gözünaydın...

kızlar babam saat 11,17 de ameliyata girmiş bacağından menüsküsmüş sanırım ama hala cıkmamıs cok uzun sürdü aklım cıkıcam o benım canım elimde telefon habıre bakıyorum arıcaklar diye babamla aynı odada yatan kişi ben 45 dk sonra cıktım demiş babam neden cıkmadı ya

geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyi haberlerini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…