2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun.. benim 25 kasımda ciddi kanamam oldu. 2 gün hastanede yatyım.. sonrasında kahverengi filan derken daha 4 gün önce bitti.. tam 1 ay sürdü ya.. neyse inşallah bundan sonra olmaz.

Offf ya, inşallah bi daha olmaz..Çok uzun sürmüş yaaa...
Kanama olayında en şanslı benim herhalde, kanama alanı görüldü ultrasonda, ama kanamam olmadı çok şükür...
İnşallah senin de bi daha olmaz...

huhuuuu çok sevindim sende 2 kız annesi olucan benim gibi:))))) çok güzelll
isim isim isim söyle bize

Saol canım benim.Evet 2 kız annesi olucaz artık sırtımız yere gelmez bizim dimi ama İsim konusuna gelince kızımın adı Beray.O da hep başından beri kardeşimin adı Beril olsun diyordu ya bakalım artık.Çocuğun içine doğmuş herhalde kız olacağı :)))))

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2011 yılına gireceğimiz şu günde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

bu arada kızlar dun doktora gittim bebeşime baktık .148 gram olmş sanırım biraz tombul bir bebek olucak bu doktorda erkek dedi ..gayet saglıklı dedi...ve inanılmaz büymüş iki hatfada ..

iki hafta sonra gideicem bu arada aminosentez için düşünün dedi karar verin dedi eger isterseniz yapabiliriz dedi..

Merhaba canım. Öncelikle sana da mutlu sağlıklı güzel bir yıl olsun.
Amniyosentezi neden düşünüyorsunuz? riskli mi çıktı test sonucun merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…