Ya çok kötüsünüz çıkamıyorummmmmmmmmmmm
çok geçmiş olsun.. benim 25 kasımda ciddi kanamam oldu. 2 gün hastanede yatyım.. sonrasında kahverengi filan derken daha 4 gün önce bitti.. tam 1 ay sürdü ya.. neyse inşallah bundan sonra olmaz.
Ya çok kötüsünüz çıkamıyorummmmmmmmmmmm
Offf ya, inşallah bi daha olmaz..Çok uzun sürmüş yaaa...
Kanama olayında en şanslı benim herhalde, kanama alanı görüldü ultrasonda, ama kanamam olmadı çok şükür...
İnşallah senin de bi daha olmaz...
günaydın kızlar.....
Bugün çoookkkk mutluyum :))))) Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim bir kızım daha oluyor hayırlısıyla :))))
Maşallah de kaşı, bide dilini ısır.
günaydıııınnn kıslar herkese ii seneler mutlu nice yıllar
seneye bebişlerimizle kutlayacağımız bir yıl olsun inşallah
Canım benim ya...
Ben de çok mutlu oldum, kızıma kardeş geliyo...
Bi sürü kız kardeşi olacak...
benimkini de yutan bişey olsa da bitse artıkYaptım bacım o işleri...
Zten kanama alanım da kayboldu, o hafta da kızım büyüdü...Yuttu garanti kanama alanını...
Offf ya, inşallah bi daha olmaz..Çok uzun sürmüş yaaa...
Kanama olayında en şanslı benim herhalde, kanama alanı görüldü ultrasonda, ama kanamam olmadı çok şükür...
İnşallah senin de bi daha olmaz...
Teşekkür ederim canım.Evet gerçekten kızlarımız çoğaldı gibi.Oğlan kız Allah herkesin bebeğini korusun , sağlıklıca doğsunlar inşallahhhhh
benimkini de yutan bişey olsa da bitse artık
yarın biraz alışveriş yapalım diyor kociş ama ben korkuyorum ya bebeğime bişey olursa diye oysa ben daha hevesli idim offf
huhuuuu çok sevindim sende 2 kız annesi olucan benim gibi:))))) çok güzelll
isim isim isim söyle bize
gözünaydın yeniyıl hediyeni almışsın ne güzel
Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2011 yılına gireceğimiz şu günde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
bu arada kızlar dun doktora gittim bebeşime baktık .148 gram olmş sanırım biraz tombul bir bebek olucak bu doktorda erkek dedi ..gayet saglıklı dedi...ve inanılmaz büymüş iki hatfada ..
iki hafta sonra gideicem bu arada aminosentez için düşünün dedi karar verin dedi eger isterseniz yapabiliriz dedi..
ben dışarı çıkıyorum kıslar(( görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?