2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf tuvaletler alaturka burda napıcam ben yaaa.
2 ay sonra oturup kalkamıcam valla. çocuğum sıkışıyo yaaa.

dün geldi cnmm.

Merhabalar güzel dileklerin için teşekkürler. Hepimize mutlu seneler

kızlar benim işler var bi kaçatım sonra gelirimmm

ya seldayı bende merak ediyorum yarın bir hafta olacak gelmeyeli ama bir sıkıntısı yoktu di mi hamileliği ile ilgili

iyidir umarım
kızlar ben cıkıyorum herkes kendisine iyi baksın

Görüşürüz kızlar, ben öğlen gibi çıkacağım işten...Görüşemezsek iyi yıllar şimdiden...

günaydın kızlar.....
Bugün çoookkkk mutluyum :))))) Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim bir kızım daha oluyor hayırlısıyla :))))

Yaz kız sağol valla....
Bak mesela saçının bu haftalarda çıktığını senden öğrendim..

Ben mumcu. com dan takip ediyorum.
Birde küçük insan diye bir site var üye oluyosun. her hafta mailine geliyor bebişinin hafta hafta gelişimi.

günaydın kızlar.....
Bugün çoookkkk mutluyum :))))) Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim bir kızım daha oluyor hayırlısıyla :))))

Günaydın canım. gözün aydın.

Ben mumcu. com dan takip ediyorum.
Birde küçük insan diye bir site var üye oluyosun. her hafta mailine geliyor bebişinin hafta hafta gelişimi.

Günaydın canım. gözün aydın.

Ben de kaan kocatepenin sitesinden bakıyordum ama, mumcuyu iinceliyorum şimdi, orası da çok güzelmiş ya...

herkes benim çocugun cinsiyetini bekleyecek demekki en son ben öğrenicemmm

iyiym kızlar sağolun yaa azaldı baya kanamam çok şükür inşallah bu son olur bi daha olmaz

kahvaltımı yapıp gelicem

çok geçmiş olsun.. benim 25 kasımda ciddi kanamam oldu. 2 gün hastanede yatyım.. sonrasında kahverengi filan derken daha 4 gün önce bitti.. tam 1 ay sürdü ya.. neyse inşallah bundan sonra olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…