Bacım ben bi türkiş biliyom,bi de azıcık kürdiş o kadar...
İngilizceyse anlamam..Demek kızımın saçları çıkıyor ha...İnşallah rapunzel gibi olur,simsiyah gür saçları olur öykümün...
dün geldi cnmm.
Merhabalar güzel dileklerin için teşekkürler. Hepimize mutlu seneler
kızlar benim işler var bi kaçatım sonra gelirimmm
ya seldayı bende merak ediyorum yarın bir hafta olacak gelmeyeli ama bir sıkıntısı yoktu di mi hamileliği ile ilgili
iyidir umarım
kızlar ben cıkıyorum herkes kendisine iyi baksın
kuzuuu enteresan bilgi oldumu ben buradan sana yazarım :)
Biz iyiyiz canım,sen nasılsın...Kanaman kalmadı artık değil mi...
iyiym kızlar sağolun yaa azaldı baya kanamam çok şükür inşallah bu son olur bi daha olmazgünaydın bizler iyiyiz sen nasılsın
günaydın kızlar.....
Bugün çoookkkk mutluyum :))))) Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim bir kızım daha oluyor hayırlısıyla :))))
iyiym kızlar sağolun yaa azaldı baya kanamam çok şükür inşallah bu son olur bi daha olmaz
kahvaltımı yapıp gelicem
Yaz kız sağol valla....
Bak mesela saçının bu haftalarda çıktığını senden öğrendim..
günaydın kızlar.....
Bugün çoookkkk mutluyum :))))) Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim bir kızım daha oluyor hayırlısıyla :))))
Bacım ben bi türkiş biliyom,bi de azıcık kürdiş o kadar...
İngilizceyse anlamam..Demek kızımın saçları çıkıyor ha...İnşallah rapunzel gibi olur,simsiyah gür saçları olur öykümün...
Ben mumcu. com dan takip ediyorum.
Birde küçük insan diye bir site var üye oluyosun. her hafta mailine geliyor bebişinin hafta hafta gelişimi.
Günaydın canım. gözün aydın.
Ben mumcu. com dan takip ediyorum.
Birde küçük insan diye bir site var üye oluyosun. her hafta mailine geliyor bebişinin hafta hafta gelişimi.
Günaydın canım. gözün aydın.
bende buradan takip ediyorum.. Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe web teki en güzel 3 siteden birincisi bence..
evet mumcu da benim listemde ikinci sırada yer alıyor.. o da çok bilgilendiriyor..
günaydın kızlar.....
Bugün çoookkkk mutluyum :))))) dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim bir kızım daha oluyor hayırlısıyla :))))
iyiym kızlar sağolun yaa azaldı baya kanamam çok şükür inşallah bu son olur bi daha olmaz
kahvaltımı yapıp gelicem
herkes benim çocugun cinsiyetini bekleyecek demekki en son ben öğrenicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?