Merhaba canım. Öncelikle sana da mutlu sağlıklı güzel bir yıl olsun.
Amniyosentezi neden düşünüyorsunuz? riskli mi çıktı test sonucun merak ettim.
evet canım ikili test yaptırmıştım 1/108 cıkmıştı teste kan degerim gerçi bebegin ense kalınlıgı 1.4 cıkmıştı ..hatta burda anlatmıştım acıbademdeki doktoru şikayet felan etmiştim
bu gittgim doktorda bebek saglıklı dedi ama aminosentez yaptır bence dedi testin sonuca gore konuştuu iki hafta süren var dedi..
aslında ben normalde başka bir doktora giditorum bakalım o neidycek 16 haftada gidecem o nederse ona gore aminosentez yaptırcam veya yaptırmycam
herkes gitmiş yaaaa :)
canım maşallah göbüşüne nazarlardan saklasınslm kızlar göbişimin resmini ekliycem ama bi türlü yapamadım yaa yardım lütfennn
Selam kızlar bugün doktora gittim herşey yolundaymış veeeee kızım oluyor.......
Rabbim izin verirse ben de haziranda bebeğimi kucağıma alıcam.sat 26 eylül. Dualarınızı bekliyorum.sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin yüce allah'ım.
canım maşallah göbüşüne nazarlardan saklasın
gözün aydın canım kaç haftalık bebişin[UOTE]
teşekkür ederim.bebişim 15 hafta 4 günlük
canım maşallah göbüşüne nazarlardan saklasın
gözün aydın canım kaç haftalık bebişin[UOTE]
teşekkür ederim.bebişim 15 hafta 4 günlük
Allah bağışlasın canım
Allah bağışlasın canım
teşekkür ederim.hepimizinkini allah bağışlasın.en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
evet canım ikili test yaptırmıştım 1/108 cıkmıştı teste kan degerim gerçi bebegin ense kalınlıgı 1.4 cıkmıştı ..hatta burda anlatmıştım acıbademdeki doktoru şikayet felan etmiştim
bu gittgim doktorda bebek saglıklı dedi ama aminosentez yaptır bence dedi testin sonuca gore konuştuu iki hafta süren var dedi..
aslında ben normalde başka bir doktora giditorum bakalım o neidycek 16 haftada gidecem o nederse ona gore aminosentez yaptırcam veya yaptırmycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?