2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım. Öncelikle sana da mutlu sağlıklı güzel bir yıl olsun.
Amniyosentezi neden düşünüyorsunuz? riskli mi çıktı test sonucun merak ettim.

evet canım ikili test yaptırmıştım 1/108 cıkmıştı teste kan degerim gerçi bebegin ense kalınlıgı 1.4 cıkmıştı ..hatta burda anlatmıştım acıbademdeki doktoru şikayet felan etmiştim

bu gittgim doktorda bebek saglıklı dedi ama aminosentez yaptır bence dedi testin sonuca gore konuştuu iki hafta süren var dedi..

aslında ben normalde başka bir doktora giditorum bakalım o neidycek 16 haftada gidecem o nederse ona gore aminosentez yaptırcam veya yaptırmycam

hayırlısı olsun canım yüreğini ferah tut inşallah iyidir bebeğin

bende çıkıyorum şimdilik görüşemezsek
HERKESE İYİ YILLAR NOEL BABA BU YIL BEBİŞLERİMİZİ GETİRSİN BİZE
kendinize iyi bakın

merhabaaaa kızlarrrrrr

2 gündür giremedim, annem bendeydi, merak ettim sizleri çok, umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir...
geldi çattı yeni yıl.. hepinizin yeni yılını kutluyorum.. 2011 size sağlık mutluluk şans ve para getirsin..ve tabiki minik meleğinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınız MUTLU bir yıl olsunnnnnn bu yıl...

2011 hepimiz için çok özel bir yıl olacak... inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. şimdiden herkese sağlıklı ve mutlu yıllar...

Rabbim izin verirse ben de haziranda bebeğimi kucağıma alıcam.sat 26 eylül. Dualarınızı bekliyorum.sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin yüce allah'ım.

canım, benimde ikili test biraz kötü çıkmıştı ama dörtlü test için sonuç 1/1800 çıktı. amniyosentezden önce muhakkak onu yaptır derim. orda 4 kan değerine bakılıyor. bana dörtlü test sonucuna göre doktor ben yapmam sana AS dedi . takma kafanı bence. bazen laboratuarda bile değerler saçma sapan çıkabiliyor zaten önemli olan ense kalınlığı... haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…