- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
söylemedi manyak karı deli etti benigittim 15 artı 1 daha küçüktür bu söylenmez diyo bi bakın yinede dedim baktı bişy göremiyorum ben daha belli değil diyo yuh yani 16 haftalık küçük diyo ya, ama 16. haftaya girdi dedim hayır 15 hafta hala diyo 1 hafta geride görünüyodu bebeğim sağlıklı beslenmedim bu ara ondan sanırım, bacak boyuna göre 14 artı bir çıktı 15 artı bir değil, kalp atışı iyiyidi dinletti sağlıklıymışta çok şükür ama cinsiyeti söylemedi gitmem bi daha o doktora haftaya başka doktora gidecem başkasına gitsem çoktan söylemişti
ay ben de pc.yi kapatacağım seni bekliyorum:)) sinir oldum ben de. dün benimkinin de bacak boyunu ölçtü doktor benim de haftasından küçük çıktı o. kafası da birkaç gün ileriydi. ortalama 15 işte haftası dedi. takılma bacak boyuna da.niye kız :)
evet canım çok iyi oldu bende çok sevindim :)
söylemedi manyak karı deli etti benigittim 15 artı 1 daha küçüktür bu söylenmez diyo bi bakın yinede dedim baktı bişy göremiyorum ben daha belli değil diyo yuh yani 16 haftalık küçük diyo ya, ama 16. haftaya girdi dedim hayır 15 hafta hala diyo 1 hafta geride görünüyodu bebeğim sağlıklı beslenmedim bu ara ondan sanırım, bacak boyuna göre 14 artı bir çıktı 15 artı bir değil, kalp atışı iyiyidi dinletti sağlıklıymışta çok şükür ama cinsiyeti söylemedi gitmem bi daha o doktora haftaya başka doktora gidecem başkasına gitsem çoktan söylemişti
efet yazdım söylemedi manyak karıyakamoz cevap yazıyomuş baktım
ay ben de çok merak ettim kız ne dedi doktor
cnm ben eren ismini de çok sewiorum keremede uyuyor
cnm babana çok çok geçmiş olsun neyse atlatmış hayırlısıyla.. senin bebiş cinsiyetine kızamı benzior demişlerdi erkeğemi?
dert etme canım doğduktan sonra iyiki kızımız olmuş diyecek.. öylke bi sewdiriyolarki zilloşlar kendini.. ilk çocuk sanırım ne hemen bozuluyor allah aşkına.. sanki 3kızı warda buda başka olsun derdine düşmüş
e bi,ze nie sölemiosun madem neye benzettiğini
gözün aydın canım ewet beril ismini bende çok beğenirim.. güzel klibar bir isim
ewet cnm oluyor rahim büyüyor we aşağıya baskı yapıyor.. ,ileriki haftalarda daha belirgin olcek
ahh süper canım ya demek 31 ocak işbaşı.. sewindim e 1 ay war rahat rahat toplanırsın yawaştan..
süper yeni yılın ilk güzel haberi bu wlla:)) cinsiyet haberinide sabırsızlıkla bekliorum:)))
bitti kız bitti ay çok sevindim çok mutluyumşırnağa atanmışım
senin ilk bebek mi? erkekmiydi?
ayyy aynı bnm bücür bnmki daha 10aylık.. seninki büyüktü sanırım..
nm kuruntu yapıyosun.. ben ilk hamileliğimde 9ay boyunca karnımın büyümesi we bebeğin oynaması dışında hamile olduumu anlatacak hiçbişey yaşamadım..
sende takma 6,7 haftadan sonra hissedersin belki..
sen ağustos yada eylül annesi olacaksın sanırım orda senle aynı şeyleri yaşayan biçok kişi wardır
saol canımcım evet yeni yıla çok şükür iyi haberlerle giriyorum, ama hala cinsiyeti öğrenemedim ortadan ikiye ayrılacam meraktan
evet canım çok şükür sağlıklıymış atandımda cinsiyeti eninde sonunda öğreniriz napalım bebek iyi olsundaOlsun en azından bebeğini görmüş oldun, tayin işinde olmuş ne güzel,
yeni yıla mutlu mutlu gir
bu doktorda var bişyler daha bakmadan belli olmaz şimdi diyo eminim 2 hafta sonrasında da söylemez bu kesin değiştiriyorum doktoru boşa gitmişim bu zamana kadar öyle ilgilide değil ayrıntılıda anlatmıyor iki dk bakıp ilaç yazıp gönderiyoralla allaa benimki 12+5 ken bile bi tahminde bulundu hiç değilse,bari bi şu olabilir deseymiş.
bence de başka doktora git canım
hem var ya belli bi haftadan sonra da görünmüyomuş zaten, sığmıyo mu nedir ekrana
ay ben de pc.yi kapatacağım seni bekliyorum:)) sinir oldum ben de. dün benimkinin de bacak boyunu ölçtü doktor benim de haftasından küçük çıktı o. kafası da birkaç gün ileriydi. ortalama 15 işte haftası dedi. takılma bacak boyuna da.
neyse artık, atanma yükünü attın, bebişin sağlıklı olduğunu gördün.bugün bu kadar mutluluk yeterhaftaya da cinsiyet bahanesiyle bebişi tekrar görmüş olursun.
yakaamoz senin yüzünden çıkamadım pc den ayrılamadım.. gözünaydın sağlıklı olmasına sevindim bu yeter zaten:)
kızlar hepimizin yeni yılı sağlık mutluluk huzur ve bütün güzelliklerle beraber gelmesini temenni ederim.
ailemizle ve sevdiklerimizle birlikte nice mutlu senelere....
kendinize çokkk iyi bakın pazartesi görüşmek üzere....
kocaman öpüyorummmm
yakaamoz senin yüzünden çıkamadım pc den ayrılamadım.. gözünaydın sağlıklı olmasına sevindim bu yeter zaten:)
kızlar hepimizin yeni yılı sağlık mutluluk huzur ve bütün güzelliklerle beraber gelmesini temenni ederim.
kocaman öpüyorummmm
bluebottle, senin profil foto.nu görünce benim bebiş geldi aklıma. dün ultrasonda öyle duruyordu benimki de
off yakamoz ya nasıl bidoktora gidiosun doktorunA acaip sinir oldum 16. haftanın içindesin ne küçüğü ya 14 haftada belirginleşio artık cinsiyetler... bpd si kaç çıktı bu daha önemli bacakboyundan..niye kız :)
evet canım çok iyi oldu bende çok sevindim :)
bluebottle, senin profil foto.nu görünce benim bebiş geldi aklıma. dün ultrasonda öyle duruyordu benimki de
kocaman öpüyorummmm
bu doktorda var bişyler daha bakmadan belli olmaz şimdi diyo eminim 2 hafta sonrasında da söylemez bu kesin değiştiriyorum doktoru boşa gitmişim bu zamana kadar öyle ilgilide değil ayrıntılıda anlatmıyor iki dk bakıp ilaç yazıp gönderiyor
Yakamoz, boşver hemşirenin dediğini falan canım,
Dün sağlık ocağındaki hemşirede bana her ay dr a gitmene gerek yok dedi yaa düşünebiliyomusun bunu bi sağlıkçı söyledi :26:
Hiçde kafana takma herkesin lafını canım, biraz pozitif olun yaaa
ayy sorma çok sinir oldum bebeğe yaratık dedi bide düşünebiliyomusunoff yakamoz ya nasıl bidoktora gidiosun doktorunA acaip sinir oldum 16. haftanın içindesin ne küçüğü ya 14 haftada belirginleşio artık cinsiyetler... bpd si kaç çıktı bu daha önemli bacakboyundan..
birde bacak boyunu 7ile çarparsanız bebişin boyuçıkıyor kızlar
ay evet onların herşeyi çok daha iyi bilmesi gerekiyor bizden, bide hamileyken insan herşeyi takıyor karnın çıkmamış hiç niyeki diyor deli mi neyseYakamoz, boşver hemşirenin dediğini falan canım,
Dün sağlık ocağındaki hemşirede bana her ay dr a gitmene gerek yok dedi yaa düşünebiliyomusun bunu bi sağlıkçı söyledi :26:
Hiçde kafana takma herkesin lafını canım, biraz pozitif olun yaaa
canım ben de sana ve ailene güzel bi yıl dilerim,
hepimize sağlık afiyet huzur getirsin inşallah..ve sağlıklı huzurlu bebişler :)))
ayrıntılı anlatması güven duymak açısından önemli bence de. başka bi doktor varsa bence de bi git canım, ama tabi en önemlisi bebişinin sağlıklı olması, bu haber yeter zaten :))
mal doktor:)en azından ihtimal verin bari tüm arkadaşlarım öğrendi 4 ay bitecek hala söylemediniz dedim, bişy görmüyorumki ne söylim at diyosan iki ihtimal var zaten diyobak bu bacak arası henüz bişy yok daha erken çünkü diyor Allahım daha ne kadar bekliyceksem kadın 9 aylıkken süpriiiiiiiiz kızınız yada oğlunuz oldu diycek heralde bende bi daha gidersem ona
evet ya insanın içi rahatlıyor yoksa soru işaretleri oluyor sürekli kafamda, doktor seçiminin önemli oldugunu bi kez daha anladım uzak bi hastane var o doktor en azından ilgiliydi ona giderim olmazsa haftaya
mal doktor:)
bacak arasını gösterdi we bişey yok mu dedi:) o zamn kızıdr canım erkek olsa şöyle oluyor..
11,12. haftda kızdada erkektede çıkıntı war kızlarınki 14,15 haftaya gelince yok oluyor içeriye çöküyor yani erkekse de pipi we testisler oluyor..
ben bile biliorum bunu artık senin antika dr 15+1den sonra orda pipimi oluşacak die şüpheleniyo acababen en baştan beri diorum bnce kız
benim arkadaşımın da göbeği 7.aya kadar çıkmadı düşünebiliyor musunuz.. doğru dürüst belli olmuyor hala diyordu. demek ki yapı meselesi.
benim bi haftadır sipsivri ılgaaaaz anadolunun sen yüce bir dağısııııın şarkısı eşliğinde yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?