2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alla allaa benimki 12+5 ken bile bi tahminde bulundu hiç değilse,bari bi şu olabilir deseymiş.
bence de başka doktora git canım
hem var ya belli bi haftadan sonra da görünmüyomuş zaten, sığmıyo mu nedir ekrana

ay ben de pc.yi kapatacağım seni bekliyorum:)) sinir oldum ben de. dün benimkinin de bacak boyunu ölçtü doktor benim de haftasından küçük çıktı o. kafası da birkaç gün ileriydi. ortalama 15 işte haftası dedi. takılma bacak boyuna da.
neyse artık, atanma yükünü attın, bebişin sağlıklı olduğunu gördün.bugün bu kadar mutluluk yeter haftaya da cinsiyet bahanesiyle bebişi tekrar görmüş olursun.

yakamoz cevap yazıyomuş baktım
ay ben de çok merak ettim kız ne dedi doktor
efet yazdım söylemedi manyak karı

yakaamoz senin yüzünden çıkamadım pc den ayrılamadım.. gözünaydın sağlıklı olmasına sevindim bu yeter zaten:)

kızlar hepimizin yeni yılı sağlık mutluluk huzur ve bütün güzelliklerle beraber gelmesini temenni ederim.
ailemizle ve sevdiklerimizle birlikte nice mutlu senelere....
kendinize çokkk iyi bakın pazartesi görüşmek üzere....
kocaman öpüyorummmm

Olsun en azından bebeğini görmüş oldun, tayin işinde olmuş ne güzel,
yeni yıla mutlu mutlu gir
evet canım çok şükür sağlıklıymış atandımda cinsiyeti eninde sonunda öğreniriz napalım bebek iyi olsunda
bu doktorda var bişyler daha bakmadan belli olmaz şimdi diyo eminim 2 hafta sonrasında da söylemez bu kesin değiştiriyorum doktoru boşa gitmişim bu zamana kadar öyle ilgilide değil ayrıntılıda anlatmıyor iki dk bakıp ilaç yazıp gönderiyor

ay bende sinir oldum eşim zorladı tel.de git diye çatlıycak meraktan öğrenelim artık diyor kesin öğrenirim diye gittim söylemedi bide haftasından geride çıkınca biraz canım sıkıldı neyse sağlıklıymış kalbi de atıyo ya o yeter :)) dediğin gibi bu kadar mutluluk yeter bugünlük bide hemşire senin hiç karnın çıkmamış niyeki dedi bende bilmem evet çıkmadı dedim 4 aylıkken çıkıyomu genelde dedim evet çıkması lazımdı dedi iyice içime kurt düşürdü

Bizde seni canım....
Mutlu yıllarrrrrrrrr

saol canımcımmm :)) çık kız geç kalma biz evdeyiz siz iştesiniz aynı dileklerle canım umarım yeni yıl hepimize tüm güzellikleri istenilen tüm dilekleri getirir ve en önemlisi 2011de bebeklerimizi sağlıkla getirmek nasip olur görüşürüz canımmm :80:

off yakamoz ya nasıl bidoktora gidiosun doktorunA acaip sinir oldum 16. haftanın içindesin ne küçüğü ya 14 haftada belirginleşio artık cinsiyetler... bpd si kaç çıktı bu daha önemli bacakboyundan..
birde bacak boyunu 7ile çarparsanız bebişin boyuçıkıyor kızlar

bluebottle, senin profil foto.nu görünce benim bebiş geldi aklıma. dün ultrasonda öyle duruyordu benimki de

çok şekerler bu bebişler yaa daha böyle ufacıkken insanı mutlu ediyolar dimi duruşlarıyla bile :)) yesinler onu yesinlerr, doktor hemen bi resim çaksaymış o anda :))

Yakamoz, boşver hemşirenin dediğini falan canım,
Dün sağlık ocağındaki hemşirede bana her ay dr a gitmene gerek yok dedi yaa düşünebiliyomusun bunu bi sağlıkçı söyledi :26:
Hiçde kafana takma herkesin lafını canım, biraz pozitif olun yaaa

canım ben de sana ve ailene güzel bi yıl dilerim,
hepimize sağlık afiyet huzur getirsin inşallah..ve sağlıklı huzurlu bebişler :)))

ayrıntılı anlatması güven duymak açısından önemli bence de. başka bi doktor varsa bence de bi git canım, ama tabi en önemlisi bebişinin sağlıklı olması, bu haber yeter zaten :))

benim arkadaşımın da göbeği 7.aya kadar çıkmadı düşünebiliyor musunuz.. doğru dürüst belli olmuyor hala diyordu. demek ki yapı meselesi.

benim bi haftadır sipsivri ılgaaaaz anadolunun sen yüce bir dağısııııın şarkısı eşliğinde yükseliyor

ayy sorma çok sinir oldum bebeğe yaratık dedi bide düşünebiliyomusun bak bişey belli olmuyo daha yaratık gibi görünüyor diyor bide gitmem zaten bi daha deli etti bugün beni, haftaya başka doktora gidecem o da söylemezse başkasına giderim öğrenene kadar dolaşırım bende
ay evet onların herşeyi çok daha iyi bilmesi gerekiyor bizden, bide hamileyken insan herşeyi takıyor karnın çıkmamış hiç niyeki diyor deli mi neyse

evet ya insanın içi rahatlıyor yoksa soru işaretleri oluyor sürekli kafamda, doktor seçiminin önemli oldugunu bi kez daha anladım uzak bi hastane var o doktor en azından ilgiliydi ona giderim olmazsa haftaya

mal doktor:)
bacak arasını gösterdi we bişey yok mu dedi:) o zamn kızıdr canım erkek olsa şöyle oluyor..
11,12. haftda kızdada erkektede çıkıntı war kızlarınki 14,15 haftaya gelince yok oluyor içeriye çöküyor yani erkekse de pipi we testisler oluyor..
ben bile biliorum bunu artık senin antika dr 15+1den sonra orda pipimi oluşacak die şüpheleniyo acababen en baştan beri diorum bnce kız

evet ya insanın içi rahatlıyor yoksa soru işaretleri oluyor sürekli kafamda, doktor seçiminin önemli oldugunu bi kez daha anladım uzak bi hastane var o doktor en azından ilgiliydi ona giderim olmazsa haftaya

ben de evime yakın olsun hem doğum daha hesaplı olabilir diye evime yakın iyi bilinen bi hastane var oraya gittim. kadın bana lekelenmem olduğu dönemde şehirlerarası yolculuğa çıkayımmı diye sorunca çık bu haftalarda bişey olmaz dedi. halbuki kendi doktorum (şuanda devam ettiğim) haftasonu bile evden çıkmak yok dedi, ve ben o haftasonu ciddi bi kanama geçirdim. bi daha da gitmedim tabi diğerine. uzak ama olsun, atlar arabaya giderim ayda 1 dedim. bişeyleri sormadan anlatması çok iyi oluyor.
ha bu arada kızlar, bu haftalar için benim doktor varis önleyici çorap tavsiye etti bacaklarda varis olmaması için. bi gidip bakıcam haftasonu.

canım kardeşim anlattı doktor kendisi, önce herkesin kız gibi oluyormuş. erkek olacaksa daha sonra çıkıntı oluyormuş testesteron hormonu salgılanıyormuş. ama tabi bu erken haftalarda belli oluyormuş fakat görülmesi daha geç oluyormuş.

Bende göbeğim çok çıkmasın dedikçe 2 gündür fırladı,
aslında göbek bi avantaj değil dezavantaj bence, hareketlerin herşeyin kısıtlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…