- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Bende göbeğim çok çıkmasın dedikçe 2 gündür fırladı,
aslında göbek bi avantaj değil dezavantaj bence, hareketlerin herşeyin kısıtlanıyor.
ama ben oğlum olsun istiyorummmmmmmal doktor:)
bacak arasını gösterdi we bişey yok mu dedi:) o zamn kızıdr canım erkek olsa şöyle oluyor..
11,12. haftda kızdada erkektede çıkıntı war kızlarınki 14,15 haftaya gelince yok oluyor içeriye çöküyor yani erkekse de pipi we testisler oluyor..
ben bile biliorum bunu artık senin antika dr 15+1den sonra orda pipimi oluşacak die şüpheleniyo acababen en baştan beri diorum bnce kız
haklsıın uzak muzak demeyip doğru dügün bi doktora gitmek lazım bende öyle yapacam bundan sonraben de evime yakın olsun hem doğum daha hesaplı olabilir diye evime yakın iyi bilinen bi hastane var oraya gittim. kadın bana lekelenmem olduğu dönemde şehirlerarası yolculuğa çıkayımmı diye sorunca çık bu haftalarda bişey olmaz dedi. halbuki kendi doktorum (şuanda devam ettiğim) haftasonu bile evden çıkmak yok dedi, ve ben o haftasonu ciddi bi kanama geçirdim. bi daha da gitmedim tabi diğerine. uzak ama olsun, atlar arabaya giderim ayda 1 dedim. bişeyleri sormadan anlatması çok iyi oluyor.
ha bu arada kızlar, bu haftalar için benim doktor varis önleyici çorap tavsiye etti bacaklarda varis olmaması için. bi gidip bakıcam haftasonu.
Bende göbeğim çok çıkmasın dedikçe 2 gündür fırladı,
aslında göbek bi avantaj değil dezavantaj bence, hareketlerin herşeyin kısıtlanıyor.
canım ben de erkek istiyodum sonra fikir değiştirdimama ben oğlum olsun istiyorummmmmmkızsada ardından bi daha doğururum dermişim o kadarına cesaret edemem galiba belkide kızım olacaktır dediğin gibi
hemşirede çok anormal bi durummuş gibi niye yok deyince afalladım bi an Allahtan benim gibi olanlar var bebeği gördüğüm halde sağlığından şüphe edecem yoksa
iyi akşamlar kılzar yeni yılınız kutlu olsun yakamozcum nasıl bir dr o ya benimki 11+5ken kız dedi halada kız diyor sonradan pipi çıkmasa ortaya:}}} bende kızımda üzülürüz eger çıkarsa kıza iyice alıştık hayırlısı olsun boşve ilk çocugun demi al eline alyansını saçından bir tel kopar uzunca tak yüzügü saça avucunun içine koy adını söylüyerek mesala yakamozun ilk çocugu de yüzük yuvarlak çizerek sallanırsa kız düz giderse erkek hadi yap bize yaz bakalım
bende bende :)) kızda olsa erkekte olsa yer bitiririm onu ilk bebeğim olacak o benimcanım ben de erkek istiyodum sonra fikir değiştirdimilk çocuk kız olunca anneye çok hayrı oluyor. tabiki hayırlı evlat olsun ne olursa olsun o hep geçerli, ben sonradan böyle demeye başladım. tabi erkek de olsa kız da olsa doğunca onu yerim yerim bitiririm kimselere bırakmam :87:
canım zaten yapın zayıf senin hem kilo verdin başlarda. canını sıkma sen, yemen içmen iyiyse bebişin de büyür zaten, elbette çıkar yakında :)
yaptım canım hemen şincik şöyle oldu avucumdan yukarı kaldırınca alyansı ileri geri gitmeye başladı bu ne oluyor acep
Birceeee ciddimisin canım, ayy yerim ben onuuuuuuu
ay evet ya çok tatlıydı. ama kokrtum ben önce,benzetmedim bir şeye. doktor dedi sanki belinin altına yastık koyulmuş gibi duruyor, ayaklarını sallıyordu bir de sıpa:)) çekti resmini. ama oranın ultrasonu pek iyi değil, çok net görünmüyor.çok şekerler bu bebişler yaa daha böyle ufacıkken insanı mutlu ediyolar dimi duruşlarıyla bile :)) yesinler onu yesinlerr, doktor hemen bi resim çaksaymış o anda :))
ben de evime yakın olsun hem doğum daha hesaplı olabilir diye evime yakın iyi bilinen bi hastane var oraya gittim. kadın bana lekelenmem olduğu dönemde şehirlerarası yolculuğa çıkayımmı diye sorunca çık bu haftalarda bişey olmaz dedi. halbuki kendi doktorum (şuanda devam ettiğim) haftasonu bile evden çıkmak yok dedi, ve ben o haftasonu ciddi bi kanama geçirdim. bi daha da gitmedim tabi diğerine. uzak ama olsun, atlar arabaya giderim ayda 1 dedim. bişeyleri sormadan anlatması çok iyi oluyor.
ha bu arada kızlar, bu haftalar için benim doktor varis önleyici çorap tavsiye etti bacaklarda varis olmaması için. bi gidip bakıcam haftasonu.
erkek şekerim bende kız çıkıyor kzıdada dr erkek dedi yüzük kız gibi sallandı edam oldu şimdide kız
ilki erkek olsunda sonraki kız olsun yaw :)) sanki benim istegime göre oluyorşaka bi yana sağlıklı olsunda başka bişy istemem
aa o zamn allah gönlüne göre wersin bebeğim.. aslında geçen gün dedinya kuyruk sokumum ağrıyor dedinya.. erkek bebiki olanın kuyuruk sokumu ağrırmış, bndede ağrıyordu 14,15 haftalarda.. ama belli olmaz bunlar kulaktan dolma şeyler.. genelde kızları sonradan söylüyolar ama..ama ben oğlum olsun istiyorummmmmmkızsada ardından bi daha doğururum dermişim o kadarına cesaret edemem galiba belkide kızım olacaktır dediğin gibi
haklsıın uzak muzak demeyip doğru dügün bi doktora gitmek lazım bende öyle yapacam bundan sonra
hemşirede çok anormal bi durummuş gibi niye yok deyince afalladım bi an Allahtan benim gibi olanlar var bebeği gördüğüm halde sağlığından şüphe edecem yoksa
kız hyr erkek bebek daha erken belli eder kendini bak birce 12,13 haftada gördü pipiyi.. kız olanda yokmuş ama..canım kardeşim anlattı doktor kendisi, önce herkesin kız gibi oluyormuş. erkek olacaksa daha sonra çıkıntı oluyormuş testesteron hormonu salgılanıyormuş. ama tabi bu erken haftalarda belli oluyormuş fakat görülmesi daha geç oluyormuş.
ewde o0lunca çok yoruluyorum bi yandan kızım we onun dağınıklığı kucak istemesi düşüp kalkması..Çok yoruluyorum kızlar sizde böylemisiniz?
sabit tutman grekmiomu önce onun hareket etmesi lazımmış kendiliğinden ben mi yanlış biliorum:))yaptım canım hemen şincik şöyle oldu avucumdan yukarı kaldırınca alyansı ileri geri gitmeye başladı bu ne oluyor acep
Çok yoruluyorum kızlar sizde böylemisiniz?
inşallah inşallah :)) tabi önemli olan sağlıklı olması, en baştan beri yakışıklı oğlum geliyo diyorum ya ondan oldu hep bunlar :)) alıştırdım kendimi erkek fikrine şimdide acaba kızmı diyorum alışamadım bi an, kesinleşsinde kızım diye sevmeye başlarım bengönlüne göre olur inşallah. ben de hamile kalmadan önce hep ilki kız olsun, kızı garantileyim diğerleri önemli değil derdim:)) kısmet işte, sağlıklı olsunlar da. ama senin erkekmiş gibi geliyor bana, belki sen öyle istediğin için öyle hissediyorumdur:))
aa o zamn allah gönlüne göre wersin bebeğim.. aslında geçen gün dedinya kuyruk sokumum ağrıyor dedinya.. erkek bebiki olanın kuyuruk sokumu ağrırmış, bndede ağrıyordu 14,15 haftalarda.. ama belli olmaz bunlar kulaktan dolma şeyler.. genelde kızları sonradan söylüyolar ama..
kız hyr erkek bebek daha erken belli eder kendini bak birce 12,13 haftada gördü pipiyi.. kız olanda yokmuş ama..
bn dediğim gibi biliyoru, 2 doktorda aynışeyi söyledi bana
bak burdada linkten incele
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
ewde o0lunca çok yoruluyorum bi yandan kızım we onun dağınıklığı kucak istemesi düşüp kalkması..
ama dükkanda çok rahatım walla:92: anca çene çalıyorum sizle:)
sabit tutman grekmiomu önce onun hareket etmesi lazımmış kendiliğinden ben mi yanlış biliorum:))
benimde ileri geri gitmişti erkek demekmiş öylede oldu.. bakalım sende tutacak mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?