2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende göbeğim çok çıkmasın dedikçe 2 gündür fırladı,
aslında göbek bi avantaj değil dezavantaj bence, hareketlerin herşeyin kısıtlanıyor.

evet insanın nefesi kesilmeye başlıyor hemen. kondisyonum düştü anında
ama yine de çıksın yaa hamileliğin en tatlı yanı bence. çok şeker oluyor hamileler :))

iyi akşamlar kılzar yeni yılınız kutlu olsun yakamozcum nasıl bir dr o ya benimki 11+5ken kız dedi halada kız diyor sonradan pipi çıkmasa ortaya:}}} bende kızımda üzülürüz eger çıkarsa kıza iyice alıştık hayırlısı olsun boşve ilk çocugun demi al eline alyansını saçından bir tel kopar uzunca tak yüzügü saça avucunun içine koy adını söylüyerek mesala yakamozun ilk çocugu de yüzük yuvarlak çizerek sallanırsa kız düz giderse erkek hadi yap bize yaz bakalım

ama ben oğlum olsun istiyorummmmmm kızsada ardından bi daha doğururum dermişim o kadarına cesaret edemem galiba belkide kızım olacaktır dediğin gibi
haklsıın uzak muzak demeyip doğru dügün bi doktora gitmek lazım bende öyle yapacam bundan sonra
Bende göbeğim çok çıkmasın dedikçe 2 gündür fırladı,
aslında göbek bi avantaj değil dezavantaj bence, hareketlerin herşeyin kısıtlanıyor.

hemşirede çok anormal bi durummuş gibi niye yok deyince afalladım bi an Allahtan benim gibi olanlar var bebeği gördüğüm halde sağlığından şüphe edecem yoksa

ama ben oğlum olsun istiyorummmmmm kızsada ardından bi daha doğururum dermişim o kadarına cesaret edemem galiba belkide kızım olacaktır dediğin gibi
canım ben de erkek istiyodum sonra fikir değiştirdim ilk çocuk kız olunca anneye çok hayrı oluyor. tabiki hayırlı evlat olsun ne olursa olsun o hep geçerli, ben sonradan böyle demeye başladım. tabi erkek de olsa kız da olsa doğunca onu yerim yerim bitiririm kimselere bırakmam :87:

hemşirede çok anormal bi durummuş gibi niye yok deyince afalladım bi an Allahtan benim gibi olanlar var bebeği gördüğüm halde sağlığından şüphe edecem yoksa

canım zaten yapın zayıf senin hem kilo verdin başlarda. canını sıkma sen, yemen içmen iyiyse bebişin de büyür zaten, elbette çıkar yakında :)

yaptım canım hemen şincik şöyle oldu avucumdan yukarı kaldırınca alyansı ileri geri gitmeye başladı bu ne oluyor acep

bende bende :)) kızda olsa erkekte olsa yer bitiririm onu ilk bebeğim olacak o benim
canım zaten yapın zayıf senin hem kilo verdin başlarda. canını sıkma sen, yemen içmen iyiyse bebişin de büyür zaten, elbette çıkar yakında :)

evet canım verdiğim kiloları geri almışım ama bugün tartıldım da çok erken çıkmasını istemiyorum aslında zamanı gelince büyüycek nasılsa :))

Birceeee ciddimisin canım, ayy yerim ben onuuuuuuu

çok şekerler bu bebişler yaa daha böyle ufacıkken insanı mutlu ediyolar dimi duruşlarıyla bile :)) yesinler onu yesinlerr, doktor hemen bi resim çaksaymış o anda :))
ay evet ya çok tatlıydı. ama kokrtum ben önce,benzetmedim bir şeye. doktor dedi sanki belinin altına yastık koyulmuş gibi duruyor, ayaklarını sallıyordu bir de sıpa:)) çekti resmini. ama oranın ultrasonu pek iyi değil, çok net görünmüyor.

yakamoz bence de değiştir o doktoru, asıl o haftalarda çok tehlikeliydi lekelenme, kanama. ne rahatmış o öyle. valla doktora güvenmek çok önemli. ben sırf doktorumu bırakamadığım için diyarbakıra gidiyorum sürekli. adam tel.de bile güven veriyor, çektiğim yola değiyor.

ilki erkek olsunda sonraki kız olsun yaw :)) sanki benim istegime göre oluyor şaka bi yana sağlıklı olsunda başka bişy istemem

gönlüne göre olur inşallah. ben de hamile kalmadan önce hep ilki kız olsun, kızı garantileyim diğerleri önemli değil derdim:)) kısmet işte, sağlıklı olsunlar da. ama senin erkekmiş gibi geliyor bana, belki sen öyle istediğin için öyle hissediyorumdur:))

aa o zamn allah gönlüne göre wersin bebeğim.. aslında geçen gün dedinya kuyruk sokumum ağrıyor dedinya.. erkek bebiki olanın kuyuruk sokumu ağrırmış, bndede ağrıyordu 14,15 haftalarda.. ama belli olmaz bunlar kulaktan dolma şeyler.. genelde kızları sonradan söylüyolar ama..
kız hyr erkek bebek daha erken belli eder kendini bak birce 12,13 haftada gördü pipiyi.. kız olanda yokmuş ama..
bn dediğim gibi biliyoru, 2 doktorda aynışeyi söyledi bana
bak burdada linkten incele
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

Çok yoruluyorum kızlar sizde böylemisiniz?
ewde o0lunca çok yoruluyorum bi yandan kızım we onun dağınıklığı kucak istemesi düşüp kalkması..
ama dükkanda çok rahatım walla:92: anca çene çalıyorum sizle:)
yaptım canım hemen şincik şöyle oldu avucumdan yukarı kaldırınca alyansı ileri geri gitmeye başladı bu ne oluyor acep
sabit tutman grekmiomu önce onun hareket etmesi lazımmış kendiliğinden ben mi yanlış biliorum:))
benimde ileri geri gitmişti erkek demekmiş öylede oldu.. bakalım sende tutacak mı:)

inşallah inşallah :)) tabi önemli olan sağlıklı olması, en baştan beri yakışıklı oğlum geliyo diyorum ya ondan oldu hep bunlar :)) alıştırdım kendimi erkek fikrine şimdide acaba kızmı diyorum alışamadım bi an, kesinleşsinde kızım diye sevmeye başlarım ben

ilk bebeğimiz olacak zaten kız erkek farketmez aslında ama baştan beri içime hep erkek doğdugu için kendimi ona adapte ettim galiba farkında olmadan :)) kesinleşincede ona alışırım canım bişy olmaz

kızlar ben hala işteyim biliyomusunuz... millet çekti gitti bizim daire deli gibi çalışıyo kaç gündür..
ooof off

hayırlısı olsun canım eli ayagı düzgün saglıklı suhhatli olsunda gerisi boş
şuan kim derse desin bana bazen moralimi bozuyolar başta kaynanam kız diye 3. dogurursun dei artık hamile kalman kolaylaşır diyo yok artık dedim ben bunu bir doguruyum büyütene kadar zaten yaşım olur 35 ben almayım dedim eşimede söledim ben kendimde 3taneye bakacak kapasite görmüyorum benden bukadar dedim bende görmüyom sen niye öle diyon diyo anan dedi deyince aman boşver dedi
ya ben buna o benim senelerdir bekledigim bir bebek mküçük mucizem diye bakıyorum kızmış erkekmiş önemli degil benim için

canım kızını kucagına alıypsunda dikkatli ol ya ben kızımın okul çantasını bile almaya krkuyorum eve kadar arkadaşlar taşıyorlar saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…