yaaaaaaaaaa bende bombalar çokkkk....
Nereye çıkıyorsun bacım daha karpuz kesecektik
Yılbaşı karpuzu
kız yok vallaha sıkıldm eşim eve gitmiş kız okuldn gelicek akşama başka yerdeyiz. Ben hala çalışıyorum ne olcaksa
sen en azından akşama başka yere gideceksin, biz ne yapalım, bütün gün benim küçük kız başımı şişirdi, git evine güzelce süslen arkadaşım
ayyy cnm.ne diyor kızz yerim onu ben
ya arkadaşlar ilk haftalarda hamilelikte ne belirtileriniz oldu ya.valla bazen acaba hamile değil miyim diyorum ya.midem bulanmaz başım dönmez.sonucum pozitif ama şaşırıyorum valla
ya arkadaşlar ilk haftalarda hamilelikte ne belirtileriniz oldu ya.valla bazen acaba hamile değil miyim diyorum ya.midem bulanmaz başım dönmez.sonucum pozitif ama şaşırıyorum valla
canım valla benim de hiç belirtim yoktu adet gecikmesi dışında...yalnız aşırı uyuyodum, onu da mevsim değişikliğine bağlıyodum, ama bi öğrendik kiii bebiş yapıyomuş
mide bulantısı bende de olmamıştı. göğüslerim şişmişti benim, hala da aynı gerçiya arkadaşlar ilk haftalarda hamilelikte ne belirtileriniz oldu ya.valla bazen acaba hamile değil miyim diyorum ya.midem bulanmaz başım dönmez.sonucum pozitif ama şaşırıyorum valla
ahaa işte benim de aynı o zaman doğrumide bulantısı bende de olmamıştı. göğüslerim şişmişti benim, hala da aynı gerçibir de özellikle akşamları çok fazla karnım ağrıyordu (
pazartesi salı gidicem inş bi ultrasondan görsem ya benım kafamı kurcalayan bişey var bu dış gebelikten ben çok korkuyorum acaba belirtileri nedir?nrcan benimde öğleydi hala öyle dr gitmesem bide karnım şişmese hamile değilmiyim diycem
mide bulantısı bende de olmamıştı. göğüslerim şişmişti benim, hala da aynı gerçibir de özellikle akşamları çok fazla karnım ağrıyordu (
pazartesi salı gidicem inş bi ultrasondan görsem ya benım kafamı kurcalayan bişey var bu dış gebelikten ben çok korkuyorum acaba belirtileri nedir?
niye kız :)yakamooooooooooooooooooooooooooooooz çatlıcam şimdi kızzz
evet canım çok iyi oldu bende çok sevindim :)Merhaba kızlar, geçmişe bi göz attım.........
Yakamozzzzzzzzzzzz gördünmü annem dün üzülüp duruyodun, anne yok, koca yok yalnız başıma yılbaşı geçireceğim diye çoooooooooooooook sevindim inan günün bomba haberi, dr danda iyi haberlerle gelirsin inşallah
Hasret canım anestol varsa evde biraz bepantenle karıştır sür kıyamam sana, bugün benim kızda beni çok üzdü, hatta adeta delirtti
Egeeee seni Osman ağlatmıştı benide Ali Rıza ağlattı, kendisi bizim şirketin müdürü olur
Aklıma geldikçe hala gülüyorum Osmana eşimede anlattım
yakamozzz evet seni bekliyorum ne dedi dr
cnm ben eren ismini de çok sewiorum keremede uyuyorkağan oldumu kaan mı kağanmı diye soruyorlar sorun oluyor. bende kerem ismini severek koydum. bakalım bunun ismi ne olacak? önerilerinizi beklerim
cnm babana çok çok geçmiş olsun neyse atlatmış hayırlısıyla.. senin bebiş cinsiyetine kızamı benzior demişlerdi erkeğemi?canım olsun yinede cok sağol az önce kendisi aradı cok duygulandım hamileyimya kızım korkma ben ıyıyım dıyo bana canım o benım ya
dert etme canım doğduktan sonra iyiki kızımız olmuş diyecek.. öylke bi sewdiriyolarki zilloşlar kendini.. ilk çocuk sanırım ne hemen bozuluyor allah aşkına.. sanki 3kızı warda buda başka olsun derdine düşmüşmerhabalar,
bende bugün doktora gittim.. kız dedi doktor..eşim üzüldü ama.. hele bi hayal kırıklığını atlatsın ben biliyorum ne kadar bağlanacağını kızımıza..
e bi,ze nie sölemiosun madem neye benzettiğiniNasılsınız kızlar??? Geçmişe biraz göz atıp geldim
dün Ali Rıza bey çok hazin öldü yaa ağla ağla öldüm, hatta gece bile kalkıp ağladım,
bu diziler strese sokuyor adamı
Hasret sende dr bişeye benzettim ama söylemiycem mi demişsin
Çok hoşsun ayol sen çok yaşa emi, bize söyledi tabiiiki ama biz emin olmadıkça şudur demiyoruz,
Yakamozzzzzz ne haber şeker?
gözün aydın canım ewet beril ismini bende çok beğenirim.. güzel klibar bir isimSaol canım benim.Evet 2 kız annesi olucaz artık sırtımız yere gelmez bizim dimi amaİsim konusuna gelince kızımın adı Beray.O da hep başından beri kardeşimin adı Beril olsun diyordu ya bakalım artık.Çocuğun içine doğmuş herhalde kız olacağı :)))))
ewet cnm oluyor rahim büyüyor we aşağıya baskı yapıyor.. ,ileriki haftalarda daha belirgin olcekkızlar bilmiyorum sizde oluyor mu, bende aşağıya doğru baskı var. sanki doğuracakmışım gibi, yürümekte bile zorlanıyorum...
ahh süper canım ya demek 31 ocak işbaşı.. sewindim e 1 ay war rahat rahat toplanırsın yawaştan..ben geldimmmmmmmmatanmışım kızlaaaaaaaar yehuuuuuuuu iyi bi yer değil ama sonuçta artıkın devlet memuruyum çok iyi oldu ya, hehe çok sevindim çok mutlu oldum birazdanda bebekimi görmeye gidecem cinsiyetini öğrenecem inşallah inşallah iyidir sağlıklıdırda mutluluğum iki kat olur
bitti kız bitti ay çok sevindim çok mutluyumşırnağa atanmışım
senin ilk bebek mi? erkekmiydi?ben bugün ilkkkk kez belirgin bi şekilde hissettim bebeğimi..sanki bi kelebek uçuo içimde süper bi duyguymuşşşş Allahım sana sonsuzzz şükürler olsun
ayyy aynı bnm bücür bnmki daha 10aylık.. seninki büyüktü sanırım..Ne demiyorki, çıldırdım artık
Evi full sistem gene karıştırdı ne var ne yok ortaya döktü,
bende sabahtan öğlene kadar börek açtım,
hiç nefes almadan birde 1 saat ev topladım kızımın bağırmaları eşliğinde
evi süpürdüm, tam oturmuştum ki...misafir geldi,
şu anda da belim kopuyor :92:
nm kuruntu yapıyosun.. ben ilk hamileliğimde 9ay boyunca karnımın büyümesi we bebeğin oynaması dışında hamile olduumu anlatacak hiçbişey yaşamadım..ya arkadaşlar ilk haftalarda hamilelikte ne belirtileriniz oldu ya.valla bazen acaba hamile değil miyim diyorum ya.midem bulanmaz başım dönmez.sonucum pozitif ama şaşırıyorum valla
sende takma 6,7 haftadan sonra hissedersin belki..
sen ağustos yada eylül annesi olacaksın sanırım orda senle aynı şeyleri yaşayan biçok kişi wardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?