2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız yok vallaha sıkıldm eşim eve gitmiş kız okuldn gelicek akşama başka yerdeyiz. Ben hala çalışıyorum ne olcaksa

Sen en azından akşama başka yere gideceksin, biz ne yapalım, bütün gün benim küçük kız başımı şişirdi, git evine güzelce süslen arkadaşım

Seydammm nasılsın arkadaşım, daha iyisin inşallah?
Yeni yıl sana yeni ve sağlıklı bir evlat getirsin, herşey gönlünce olsun

ayyy cnm.ne diyor kızz yerim onu ben

Ne demiyorki, çıldırdım artık
Evi full sistem gene karıştırdı ne var ne yok ortaya döktü,
bende sabahtan öğlene kadar börek açtım,
hiç nefes almadan birde 1 saat ev topladım kızımın bağırmaları eşliğinde
evi süpürdüm, tam oturmuştum ki...misafir geldi,
şu anda da belim kopuyor :92:

ya arkadaşlar ilk haftalarda hamilelikte ne belirtileriniz oldu ya.valla bazen acaba hamile değil miyim diyorum ya.midem bulanmaz başım dönmez.sonucum pozitif ama şaşırıyorum valla

ya arkadaşlar ilk haftalarda hamilelikte ne belirtileriniz oldu ya.valla bazen acaba hamile değil miyim diyorum ya.midem bulanmaz başım dönmez.sonucum pozitif ama şaşırıyorum valla

Daha ne istiyorsun arkadaşım,
hamileliğin ilk 3 ayı çok zor geçer genelde,
başımı yastık hiç kaldıramadım diyebilirim, maşallah de kendine

canım valla benim de hiç belirtim yoktu adet gecikmesi dışında...yalnız aşırı uyuyodum, onu da mevsim değişikliğine bağlıyodum, ama bi öğrendik kiii bebiş yapıyomuş

canım valla benim de hiç belirtim yoktu adet gecikmesi dışında...yalnız aşırı uyuyodum, onu da mevsim değişikliğine bağlıyodum, ama bi öğrendik kiii bebiş yapıyomuş

uykum benım de var ya.halsizliğim var kasık ağrım olurdu baya geçti şimdi.ama gerçekten şaşırıyorum halime ya.aşırı yiyorum :) yani iki testte de pozitif çıktı bir hafta önce yani yanlış da çıkmaz hamileyim di mi ben

mide bulantısı bende de olmamıştı. göğüslerim şişmişti benim, hala da aynı gerçi bir de özellikle akşamları çok fazla karnım ağrıyordu(

canım zaten ilk 5-6 hafta bişey olmuyor asıl 8den sonra bulantılar başlıyor, 12-13 gibi de bitiyor çoğunlukta. benim pek olmadı sabahları aç karna bi posta çıkarıyordum ama onun dışında yemek yiyemediğim bi öğün bile olmadı diyebilirim kokulara aşırı hassasiyetim oldu ama, onda çok kötü oldum. inşallah sen de hiç çıkarmadan rahat beslenebileceğin bi dönem geçirirsin..

mide bulantısı bende de olmamıştı. göğüslerim şişmişti benim, hala da aynı gerçi bir de özellikle akşamları çok fazla karnım ağrıyordu(

ben de hamile olduğumu göğüslerimden anladım.
kızlar bi de ben üstüne görme olayını yaşadım, adetim başladı, 2 gün leke geldi sonra gelmemeye başladı. göğüslerde hassasiyet olmaz benim adette, bu sefer olunca aha dedim bişey mi var :))) test aldım yaptım ki hamileyim tabi hemen doktora koştum korktum çünkü kanama oldu neticede diye. o a üstüne görme olmuşsun dedi

yakamooooooooooooooooooooooooooooooz çatlıcam şimdi kızzz
niye kız :)

evet canım çok iyi oldu bende çok sevindim :)
yakamozzz evet seni bekliyorum ne dedi dr

söylemedi manyak karı deli etti beni gittim 15 artı 1 daha küçüktür bu söylenmez diyo bi bakın yinede dedim baktı bişy göremiyorum ben daha belli değil diyo yuh yani 16 haftalık küçük diyo ya, ama 16. haftaya girdi dedim hayır 15 hafta hala diyo 1 hafta geride görünüyodu bebeğim sağlıklı beslenmedim bu ara ondan sanırım, bacak boyuna göre 14 artı bir çıktı 15 artı bir değil, kalp atışı iyiyidi dinletti sağlıklıymışta çok şükür ama cinsiyeti söylemedi gitmem bi daha o doktora haftaya başka doktora gidecem başkasına gitsem çoktan söylemişti

kağan oldumu kaan mı kağanmı diye soruyorlar sorun oluyor. bende kerem ismini severek koydum. bakalım bunun ismi ne olacak? önerilerinizi beklerim
cnm ben eren ismini de çok sewiorum keremede uyuyor
canım olsun yinede cok sağol az önce kendisi aradı cok duygulandım hamileyimya kızım korkma ben ıyıyım dıyo bana canım o benım ya
cnm babana çok çok geçmiş olsun neyse atlatmış hayırlısıyla.. senin bebiş cinsiyetine kızamı benzior demişlerdi erkeğemi?
merhabalar,

bende bugün doktora gittim.. kız dedi doktor.. eşim üzüldü ama.. hele bi hayal kırıklığını atlatsın ben biliyorum ne kadar bağlanacağını kızımıza..
dert etme canım doğduktan sonra iyiki kızımız olmuş diyecek.. öylke bi sewdiriyolarki zilloşlar kendini.. ilk çocuk sanırım ne hemen bozuluyor allah aşkına.. sanki 3kızı warda buda başka olsun derdine düşmüş
e bi,ze nie sölemiosun madem neye benzettiğini
gözün aydın canım ewet beril ismini bende çok beğenirim.. güzel klibar bir isim
kızlar bilmiyorum sizde oluyor mu, bende aşağıya doğru baskı var. sanki doğuracakmışım gibi, yürümekte bile zorlanıyorum...
ewet cnm oluyor rahim büyüyor we aşağıya baskı yapıyor.. ,ileriki haftalarda daha belirgin olcek
ahh süper canım ya demek 31 ocak işbaşı.. sewindim e 1 ay war rahat rahat toplanırsın yawaştan..
süper yeni yılın ilk güzel haberi bu wlla:)) cinsiyet haberinide sabırsızlıkla bekliorum:)))

en azından ihtimal verin bari tüm arkadaşlarım öğrendi 4 ay bitecek hala söylemediniz dedim, bişy görmüyorumki ne söylim at diyosan iki ihtimal var zaten diyo bak bu bacak arası henüz bişy yok daha erken çünkü diyor Allahım daha ne kadar bekliyceksem kadın 9 aylıkken süpriiiiiiiiz kızınız yada oğlunuz oldu diycek heralde bende bi daha gidersem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…