kızlar ben hala işteyim biliyomusunuz... millet çekti gitti bizim daire deli gibi çalışıyo kaç gündür..
ooof off
hadi ya. bu saate kadar da çalışılır mı yılbaşı günü. insaf yani. planın var mıydı bu gece? insanda enerji kalmaz gerçi(
yata yata hamlamışsın desene.. biraz hareket iyi her zamn ama senin kanaman oluyor umarım biter bir an öncede normal hayata dönersin cnmüff hem de nasıl. ben 2 aydır yatıyorum gerçi, onun da etkisi çok. bugün yemek yapayım dedim nasıl yoruldum, salatayı eşim gelince yaptı yazık, pilim bitti hemen:))
rabbim herkesin gönlüne göre wersin.. bnde hep ilk oğlum sonra kızım olsun isterdim ama bak ne farketti.. ilk kızım oldu meleğim aşkım cingözüm.. 6ay sonrada oğluşuma hamile kalmışım:))) ikiz gibi:)inşallah inşallah :)) tabi önemli olan sağlıklı olması, en baştan beri yakışıklı oğlum geliyo diyorum ya ondan oldu hep bunlar :)) alıştırdım kendimi erkek fikrine şimdide acaba kızmı diyorum alışamadım bi an, kesinleşsinde kızım diye sevmeye başlarım ben
ilk bebeğimiz olacak zaten kız erkek farketmez aslında ama baştan beri içime hep erkek doğdugu için kendimi ona adapte ettim galiba farkında olmadan :)) kesinleşincede ona alışırım canım bişy olmaz
hadi ya. bu saate kadar da çalışılır mı yılbaşı günü. insaf yani. planın var mıydı bu gece? insanda enerji kalmaz gerçi(
yok cnm plan değişmedi ama biizm birde su dükkanımız war we ben burdayım8,30-9 gibi kapatacağız.. öyle gideceğim, hiç ayağım gitmiyo o sigara kokularına girmeye ya neyse 10das falan giderim zaten ancak hazırlanırımhasret, sen eşinin kafesinde olmayacak mıydın bu akşam? program değişti mi?
:))) ooooo kızım 11kilo we hep kucağımda yeni yürümeye başladı düşüyor kalkıyor emziriyorum günde kaçkez kucaklıyorumdur sayısını sayamam.. yapacak bişey yok daha 10 aylık kucak olmadan olmuyorki...canım kızını kucagına alıypsunda dikkatli ol ya ben kızımın okul çantasını bile almaya krkuyorum eve kadar arkadaşlar taşıyorlar saolsunlar
yata yata hamlamışsın desene.. biraz hareket iyi her zamn ama senin kanaman oluyor umarım biter bir an öncede normal hayata dönersin cnm
rabbim herkesin gönlüne göre wersin.. bnde hep ilk oğlum sonra kızım olsun isterdim ama bak ne farketti.. ilk kızım oldu meleğim aşkım cingözüm.. 6ay sonrada oğluşuma hamile kalmışım:))) ikiz gibi:)
bence de. bir an önce gidersin inşallah...canım ay sonlarında bizim burda hiç bi plan yapamıyoruz malesef. evde tv seyrederiz biz zaten akraba falan da yok, evime gidip uzansam bana en güzel plan olacak
evet çok hamlamışım hem de. ama ne zaman biraz cesaret gelse kalksam, kanama çoğalıyor. riske atamıyorum. hastaneye giderken bile heyecanlanıyorum artık dışarı çıkacağım diye:) dün de markete gittim,eşime diyorum çok mutlu oldum. bak ne güzel işte küçük şeylerle mutlu olmayı öğrendin diyor gıcık:)) çok özledim ama normal hayatıma dönmeyiyata yata hamlamışsın desene.. biraz hareket iyi her zamn ama senin kanaman oluyor umarım biter bir an öncede normal hayata dönersin cnm
rabbim herkesin gönlüne göre wersin.. bnde hep ilk oğlum sonra kızım olsun isterdim ama bak ne farketti.. ilk kızım oldu meleğim aşkım cingözüm.. 6ay sonrada oğluşuma hamile kalmışım:))) ikiz gibi:)
kız benim kocam 9.30a kadar çalışıyor hergün bugünde dahil olmak üzere
ewde o0lunca çok yoruluyorum bi yandan kızım we onun dağınıklığı kucak istemesi düşüp kalkması..
ama dükkanda çok rahatım walla:92: anca çene çalıyorum sizle:)
sabit tutman grekmiomu önce onun hareket etmesi lazımmış kendiliğinden ben mi yanlış biliorum:))
benimde ileri geri gitmişti erkek demekmiş öylede oldu.. bakalım sende tutacak mı:)
yok cnm plan değişmedi ama biizm birde su dükkanımız war we ben burdayım8,30-9 gibi kapatacağız.. öyle gideceğim, hiç ayağım gitmiyo o sigara kokularına girmeye ya neyse 10das falan giderim zaten ancak hazırlanırım
:))) ooooo kızım 11kilo we hep kucağımda yeni yürümeye başladı düşüyor kalkıyor emziriyorum günde kaçkez kucaklıyorumdur sayısını sayamam.. yapacak bişey yok daha 10 aylık kucak olmadan olmuyorki...
bence de. bir an önce gidersin inşallah...
evet çok hamlamışım hem de. ama ne zaman biraz cesaret gelse kalksam, kanama çoğalıyor. riske atamıyorum. hastaneye giderken bile heyecanlanıyorum artık dışarı çıkacağım diye:) dün de markete gittim,eşime diyorum çok mutlu oldum. bak ne güzel işte küçük şeylerle mutlu olmayı öğrendin diyor gıcık:)) çok özledim ama normal hayatıma dönmeyi(
Allah yardımcıları olsun. mesleğimi seviyorum bu bakımdan. 12de bitiyor benim dersim:))
hayırlısı olsun canım eli ayagı düzgün saglıklı suhhatli olsunda gerisi boş
şuan kim derse desin bana bazen moralimi bozuyolar başta kaynanam kız diye 3. dogurursun dei artık hamile kalman kolaylaşır diyo yok artık dedim ben bunu bir doguruyum büyütene kadar zaten yaşım olur 35 ben almayım dedim eşimede söledim ben kendimde 3taneye bakacak kapasite görmüyorum benden bukadar dedim bende görmüyom sen niye öle diyon diyo anan dedi deyince aman boşver dedi
ya ben buna o benim senelerdir bekledigim bir bebek mküçük mucizem diye bakıyorum kızmış erkekmiş önemli degil benim için
fıstıklar 10 dkya çıkıyorum ben toparlanayım.
hepimize güzel sağlıklı huzurlu ve anneliği tattıracak çok özel bir yıl diliyorum..
kendinize bebişlerinize iyi bakın rüyanızda onu görün :))
akşam bol bol portakal yiyin mısır patlatın oh ohh afiyet olsun :))) ben de patlatcam inşallah :)
Amannnn büyük konuşmayın arkadaşlar, bende senin gibi diyordum secemce, ikinciyi doğurunca daha hastanedeyiz yatağıma yeni yatırmışlar eşimin halası rahmetli 3.yü de bekliyoruz demişti. Düşün daha dakikalar önce doğum yapmışım. Dr um sevi 3 sene sonra 3.diye gelirsin artık dedi bende Allah korusun derdim herkese, millet 3.diyeeeeee diyeeeeee 3.geldi, şimdide cinsiyeti ne diye ölüyolar inanki benim umrumda değil herkes benden daha çok merak ediyo cinsiyetini evladın kızı erkeğimi var yaa??
afiyet olsun balım, bnde şimdi yedim bişiler şiştim yine..bencede canım hayırlısı sağlıklısı olsun en önemlisi o :) sizinle konuşurken arada mantar soteyide aradan çıkardım acıktım ya, pişsede yesem
Ev daha çok yoruyo maalesef, bazen isyan edip yeniden çalışasım geliyor
Blue seni çok iyi anlıyorum canım, en son çalıştığım yer bir kargo şirketiydi, herkes eve giderken biz harıl harıl çalışırdık ve eve en erken saat 10 da giderdik.
ay ewt ya aslında nedense pek gitmek istemiyorum yaa hawada çok soğuk.. ama yılbaşı gelmicem desem........:44:iyice yorulacaksın orda, gitmen şart değilse dinlen bence evde.
kızınla da zor gerçekten hamilelik. o da çok küçük anlatamazsın ki. benim kuzenim de oğlu çok küçükken hamile kalmıştı. doktor hızlı alma kucağına, önce otur öyle al demiş. yine de dikkatli ol sen.
şimdi öle demeeğri otur doğru konuş 3. bebeğin bunuda erkek olsun istemiyomusun yani? kim olsa ister.. tabiiki önce sağlıklı olması önemli ama insan ne kadar öenmli dğeil deesede değişiklik arıyo 2 erkek olsaydı bunuda kız isteyecektin..Amannnn büyük konuşmayın arkadaşlar, bende senin gibi diyordum secemce, ikinciyi doğurunca daha hastanedeyiz yatağıma yeni yatırmışlar eşimin halası rahmetli 3.yü de bekliyoruz demişti. Düşün daha dakikalar önce doğum yapmışım. Dr um sevi 3 sene sonra 3.diye gelirsin artık dedi bende Allah korusun derdim herkese, millet 3.diyeeeeee diyeeeeee 3.geldi, şimdide cinsiyeti ne diye ölüyolar inanki benim umrumda değil herkes benden daha çok merak ediyo cinsiyetini evladın kızı erkeğimi var yaa??
hadi ya dogru kendi söledigimden korkuyorumda şom agızlıyımdır senin 2si ne benim bir kızım var ama benimdurumum farklı bunu tüp bebek yaptırdık benim zorumla eşim 2.istemiyordu zaten olmuyodu fazla ugraşma yeter diyodu 78liyim artık bunu doguruyum yeter cidden helede bu zamanda
Evet bencede yeter hattaa artar bile,
amma velakin ne yapıcan secemce kardeş, bebek oluşmuş plesentası, kalp atımını duyduk gümbür gümbür,
Hadi yüreğin varsa aldır, aldır ve arkana bakma,
gerçekten hayret ediyorum şu kürtaj olan kadınlara.
şimdi öle demeeğri otur doğru konuş 3. bebeğin bunuda erkek olsun istemiyomusun yani? kim olsa ister.. tabiiki önce sağlıklı olması önemli ama insan ne kadar öenmli dğeil deesede değişiklik arıyo 2 erkek olsaydı bunuda kız isteyecektin..
benim babannemin 4 oğlu war 4. benim babam.. babam doğduğunda 3gün süt wermemiş erkek oldu die düşün artıkmerhametsiz kadın yaa hala aynıdır ketum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?