2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya. bu saate kadar da çalışılır mı yılbaşı günü. insaf yani. planın var mıydı bu gece? insanda enerji kalmaz gerçi(

canım ay sonlarında bizim burda hiç bi plan yapamıyoruz malesef. evde tv seyrederiz biz zaten akraba falan da yok, evime gidip uzansam bana en güzel plan olacak

üff hem de nasıl. ben 2 aydır yatıyorum gerçi, onun da etkisi çok. bugün yemek yapayım dedim nasıl yoruldum, salatayı eşim gelince yaptı yazık, pilim bitti hemen:))
yata yata hamlamışsın desene.. biraz hareket iyi her zamn ama senin kanaman oluyor umarım biter bir an öncede normal hayata dönersin cnm
rabbim herkesin gönlüne göre wersin.. bnde hep ilk oğlum sonra kızım olsun isterdim ama bak ne farketti.. ilk kızım oldu meleğim aşkım cingözüm.. 6ay sonrada oğluşuma hamile kalmışım:))) ikiz gibi:)

hasret, sen eşinin kafesinde olmayacak mıydın bu akşam? program değişti mi?
yok cnm plan değişmedi ama biizm birde su dükkanımız war we ben burdayım8,30-9 gibi kapatacağız.. öyle gideceğim, hiç ayağım gitmiyo o sigara kokularına girmeye ya neyse 10das falan giderim zaten ancak hazırlanırım
canım kızını kucagına alıypsunda dikkatli ol ya ben kızımın okul çantasını bile almaya krkuyorum eve kadar arkadaşlar taşıyorlar saolsunlar
:))) ooooo kızım 11kilo we hep kucağımda yeni yürümeye başladı düşüyor kalkıyor emziriyorum günde kaçkez kucaklıyorumdur sayısını sayamam.. yapacak bişey yok daha 10 aylık kucak olmadan olmuyorki...

bencede canım hayırlısı sağlıklısı olsun en önemlisi o :) sizinle konuşurken arada mantar soteyide aradan çıkardım acıktım ya, pişsede yesem

canım ay sonlarında bizim burda hiç bi plan yapamıyoruz malesef. evde tv seyrederiz biz zaten akraba falan da yok, evime gidip uzansam bana en güzel plan olacak
bence de. bir an önce gidersin inşallah...
evet çok hamlamışım hem de. ama ne zaman biraz cesaret gelse kalksam, kanama çoğalıyor. riske atamıyorum. hastaneye giderken bile heyecanlanıyorum artık dışarı çıkacağım diye:) dün de markete gittim,eşime diyorum çok mutlu oldum. bak ne güzel işte küçük şeylerle mutlu olmayı öğrendin diyor gıcık:)) çok özledim ama normal hayatıma dönmeyi(
kız benim kocam 9.30a kadar çalışıyor hergün bugünde dahil olmak üzere

Allah yardımcıları olsun. mesleğimi seviyorum bu bakımdan. 12de bitiyor benim dersim:))

Ev daha çok yoruyo maalesef, bazen isyan edip yeniden çalışasım geliyor
Blue seni çok iyi anlıyorum canım, en son çalıştığım yer bir kargo şirketiydi, herkes eve giderken biz harıl harıl çalışırdık ve eve en erken saat 10 da giderdik.

iyice yorulacaksın orda, gitmen şart değilse dinlen bence evde.

kızınla da zor gerçekten hamilelik. o da çok küçük anlatamazsın ki. benim kuzenim de oğlu çok küçükken hamile kalmıştı. doktor hızlı alma kucağına, önce otur öyle al demiş. yine de dikkatli ol sen.

caın kıyama dogru valla iş yapmıya yapmıya insan hamlıyor aklmdasın hep inşallah bişe olmadan dogurursun bir arkadaşım ikizlerine kanaması vardı 9 ay yattı allah yardımcın olsun komşumda 3üz dogurdu oda hep ayaktaydı 2oglu 1kızı var normal yollardan hamile kaldı bide rabbim işde allahın takdiri
hasretcim seninde yapacak başka çaren yok mecbur alcan rabbim korusun ben korkuyorumya panik olduk o bakımda hoş ne kadar saıkınırsan o kadar geliyor tehlike

Amannnn büyük konuşmayın arkadaşlar, bende senin gibi diyordum secemce, ikinciyi doğurunca daha hastanedeyiz yatağıma yeni yatırmışlar eşimin halası rahmetli 3.yü de bekliyoruz demişti. Düşün daha dakikalar önce doğum yapmışım. Dr um sevi 3 sene sonra 3.diye gelirsin artık dedi bende Allah korusun derdim herkese, millet 3.diyeeeeee diyeeeeee 3.geldi, şimdide cinsiyeti ne diye ölüyolar inanki benim umrumda değil herkes benden daha çok merak ediyo cinsiyetini evladın kızı erkeğimi var yaa??

fıstıklar 10 dkya çıkıyorum ben toparlanayım.
hepimize güzel sağlıklı huzurlu ve anneliği tattıracak çok özel bir yıl diliyorum..
kendinize bebişlerinize iyi bakın rüyanızda onu görün :))
akşam bol bol portakal yiyin mısır patlatın oh ohh afiyet olsun :))) ben de patlatcam inşallah :)

Sanada mutlu yıllar canım,
mısırı patlatamam sabah benim ufaklık sonunu patlattırdı bana, bizim yerimizede ye artık,
sağlıcakla git sağlıcakla gel bekliyoruz senii

hadi ya dogru kendi söledigimden korkuyorumda şom agızlıyımdır senin 2si ne benim bir kızım var ama benimdurumum farklı bunu tüp bebek yaptırdık benim zorumla eşim 2.istemiyordu zaten olmuyodu fazla ugraşma yeter diyodu 78liyim artık bunu doguruyum yeter cidden helede bu zamanda

bencede canım hayırlısı sağlıklısı olsun en önemlisi o :) sizinle konuşurken arada mantar soteyide aradan çıkardım acıktım ya, pişsede yesem
afiyet olsun balım, bnde şimdi yedim bişiler şiştim yine..

ay ewt ya aslında nedense pek gitmek istemiyorum yaa hawada çok soğuk.. ama yılbaşı gelmicem desem........:44:
ister istemez yorulucam bnde biliyorum, ordan oraya...
imkan yok oturarak almamı kaçını oturarak alacağım 100kez indir bindir yapıoruz

şimdi öle demeeğri otur doğru konuş 3. bebeğin bunuda erkek olsun istemiyomusun yani? kim olsa ister.. tabiiki önce sağlıklı olması önemli ama insan ne kadar öenmli dğeil deesede değişiklik arıyo 2 erkek olsaydı bunuda kız isteyecektin..
benim babannemin 4 oğlu war 4. benim babam.. babam doğduğunda 3gün süt wermemiş erkek oldu die düşün artık merhametsiz kadın yaa hala aynıdır ketum!

Evet bencede yeter hattaa artar bile,
amma velakin ne yapıcan secemce kardeş, bebek oluşmuş plesentası, kalp atımını duyduk gümbür gümbür,
Hadi yüreğin varsa aldır, aldır ve arkana bakma,
gerçekten hayret ediyorum şu kürtaj olan kadınlara.

ben iyiyim ozaman ilk hamileligim gibi bide korkuyoz ya bişe olacak diye aman görme 10 senelik evliyim daha kaynanamın ca sildigini görmedim kadın tutucam deyince kadın bi işe grişti görmeyin 2 günde mutfagın duvarını dolaplarını banyonun wcnin duvarını camları bi sildi görmeyin bende geçtim oturdum 9 ay beylik yapacam işde yapmıyo süpürgede tutuyo arada bi yemek yapıyom kzızımın drsleriyle ilgleniyom habire örgü örüyom iyi demi

sen nediyosun ben transfer olurken 2 istiyodum sonra bakamam diye tek olsun dedim drum tekin tutma olasılıgı az dedi 2 yolluyalım birini alırız dedi nediyosunuz siz dedim ben onun psikolojisine dayanama senelerdir iste dur sonra aaaaaaaaa ben 2tane almayın birini alın deyin buna dayanamam dedim

Allah neyi layık görürse onu verir, ikinci kız oldu diye sevmedikmi?
üstelik dr aylarca erkek dedi, sonradan kız deyince şaşırdık dumur olduk tabii,
ama ben fazla uçmak istemiyorum, erkek olursa olur-olmazsa da ne yapiim yani oturup ağlayımmı?
zaten bu süpriz bi bebekti kabullenmek ve istemek biraz zamanımı aldı, yeterince haksızlık yaptım kuzuma, inan ben Allaha bıraktım, bi kez bile erkek bebek için dua etmedim üstelik bu 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…