herkese ii seneler bugün akşama herkes için çok güzel geçer inşallah ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi:)))
bu arada iyi seneler yeni yıl size ugur getirsin mutluluk huzur akıllı uslu bi bebek .:)
bitti kız bitti ay çok sevindim çok mutluyumşırnağa atanmışım ama hiç üzülmedim burasıda kötüydü zaten en azından kocam yanımda olacak devlet memuruyum artık, doğum iznim var yaz tatilim var :)) özelde bunların hiçbiri yoktu 31 ocakta başlama yapacaz bi hafta sonrada kocam gelecek yanıma bebekim babasının yanında doğacak en azından yaw çok sevindim bi tek tekrar taşınma işi çıktı işte bi ay içinde evi taşınacak hale getirmem lazım hamile hamile nasıl yapacam bilmem :26:
tebrikler yakamoz şimdi geldim.inan gözlerim doldu çok mutlu oldum.bebeişin sanş getirdi sana.umarım herşey gönlünce olur.
aa tabş senin evde bi bıcırık var anlamazki annesi hamile:)) zor olur tabi.. Ama olsun dayanırsın sen annesin:)ben geldim.. Yeni yılın son günü, ütüyle elimi yakmanın acısını yaşıyorum:84:
dün hiç giremedim fulltime ewde koşturmaca içindeydim.. Kızım sürekli ya karnıma çarpıyo ya yatarken düşme tehlikesi geçiriyo sürekli tetikteyim. çok zor yaa bide yürüyor artık düşüyor hasret koşuyor kaldıryor eğil kalk hal kalmadı walla çok zor geçiyor bu hamilelğim
bu arada kızlar 3lü tarama yaptırıyomusunuz. Ben pztesi yaptıracam.sadece kan veriliyomuş galiba. Bide bebişe bakacaz. Sonuçları paylaşalım....:26:
çok valla eşyam canım iki evin eşyası var bende, evden sadece çeyiz en büyük kamyonlar varya ondan çıkmıştı bide mobilyalar beyaz eşyalar sen düşün olsun yaw eşyasızda olmuyo seviyorum ben eşyalarımı :)) eşim gelemez izni yok ama annem gelir sanırım hamileyim diye, bi haftada toparlarız o gelirse şimdi gidiyorum bebişe 5 ten sonra gelirim canım dua edin olurmu bebekim de iyi olsun hepinizi çok öpüyorumolsun eşin gelir yardım eder sana toparlanmana çok eşyan yoktur demi??
şimdi artık yeniden evli gibi olurusnuz günün en bomba haberiii
bebişe kaçta gideceksin
evet canımcım en çok ona sevindim bende,çok saolun kızlar haberi alıp annemlerden sonra size yazdım hemcikcanımsınn ya valla kendım kazansam bu kadar sevınmezdım cok sevındım allahım hayırlı etsın
inşallah gönlune göre insanlar olur senı sıkıntıya sokmazlar ayy cok sevındım yaa kocisinle beraber olcan
tebrikler yakamoz şimdi geldim.inan gözlerim doldu çok mutlu oldum.bebeişin sanş getirdi sana.umarım herşey gönlünce olur.
ben bugün ilkkkk kez belirgin bi şekilde hissettim bebeğimi..sanki bi kelebek uçuo içimde süper bi duyguymuşşşş Allahım sana sonsuzzz şükürler olsun
Maaşallah canım, ilk bebek mi? ben henüz hissetmiyorum ama sabırsızlanıyorum hissetmek için...
güzel olacak herşey cnmm içini ferah tutçok valla eşyam canım iki evin eşyası var bende, evden sadece çeyiz en büyük kamyonlar varya ondan çıkmıştı bide mobilyalar beyaz eşyalar sen düşün olsun yaw eşyasızda olmuyo seviyorum ben eşyalarımı :)) eşim gelemez izni yok ama annem gelir sanırım hamileyim diye, bi haftada toparlarız o gelirse şimdi gidiyorum bebişe 5 ten sonra gelirim canım dua edin olurmu bebekim de iyi olsun hepinizi çok öpüyorum
Evet canımcım en çok ona sevindim bende,çok saolun kızlar haberi alıp annemlerden sonra size yazdım hemcik
Ayy canım sağol ne güzel burda üzüntümüzü mutluluğumuzu hep beraber paylaşıyoruz çok seviyorum hepiniziiii
ayy yesinler onun kelebek gibi uçuşunu.. Bende arada hissediyorum bayadır ama hissetmeyince korkuyorum:)ben bugün ilkkkk kez belirgin bi şekilde hissettim bebeğimi..sanki bi kelebek uçuo içimde süper bi duyguymuşşşş allahım sana sonsuzzz şükürler olsun
yakamooooooooooooooooooooooooooooooz çatlıcam şimdi kızzz
:))))))))))))) alemsin yaa bombaydı zaten o....merhaba kızlar, geçmişe bi göz attım.........
Yakamozzzzzzzzzzzz gördünmü annem dün üzülüp duruyodun, anne yok, koca yok yalnız başıma yılbaşı geçireceğim diye çoooooooooooooook sevindim inan günün bomba haberi, dr danda iyi haberlerle gelirsin inşallah
hasret canım anestol varsa evde biraz bepantenle karıştır sür kıyamam sana, bugün benim kızda beni çok üzdü, hatta adeta delirtti
Egeeee seni osman ağlatmıştı benide ali rıza ağlattı, kendisi bizim şirketin müdürü olur
Aklıma geldikçe hala gülüyorum osmana eşimede anlattım
:))))))))))))) alemsin yaa bombaydı zaten o....
çıksak artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?