2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tebrikler yakamoz şimdi geldim.inan gözlerim doldu çok mutlu oldum.bebeişin sanş getirdi sana.umarım herşey gönlünce olur.

ben geldim.. yeni yılın son günü, ütüyle elimi yakmanın acısını yaşıyorum:84:
dün hiç giremedim fulltime ewde koşturmaca içindeydim.. kızım sürekli ya karnıma çarpıyo ya yatarken düşme tehlikesi geçiriyo sürekli tetikteyim. çok zor yaa bide yürüyor artık düşüyor hasret koşuyor kaldıryor eğil kalk hal kalmadı walla çok zor geçiyor bu hamilelğim

bu arada kızlar 3lü tarama yaptırıyomusunuz. ben pztesi yaptıracam.sadece kan veriliyomuş galiba. bide bebişe bakacaz. sonuçları paylaşalım....:26:

Selam kızlar, uzun zamandır giremiyorum, derslerim çok yoğun... Bebekler uğurlu geldi anlaşılan herkese Esracım ben bu hafta 3 lü testi yaptırdım, kan alıp ultrason muayenesi yapıyorlar, umarım herkes güzel sonuçlar alır

aa tabş senin evde bi bıcırık var anlamazki annesi hamile:)) zor olur tabi.. Ama olsun dayanırsın sen annesin:)

bu arada kızlar 3lü tarama yaptırıyomusunuz. Ben pztesi yaptıracam.sadece kan veriliyomuş galiba. Bide bebişe bakacaz. Sonuçları paylaşalım....:26:

ben salı gidicem ama 2 li iyi çıkmıştı 3-4 gerek duymuyorlr belki yapmazlar bana bilmiyorum

ayyy yakamoz şimdi gördüm geçmişi okuyamıcam çok meraklandım nereye atandın kıızzzzzzzzzzzzzzz

benimde 2li iyi çıkmıştı ama gel yapalım dedi dr.bazıları gerek görmüyo ALLAH korusun bişey varsa zaten 2li de belli oluyomuş.3lüden sonrada şeker baktıracaz galiba 6 aylıkken.

olsun eşin gelir yardım eder sana toparlanmana çok eşyan yoktur demi??
şimdi artık yeniden evli gibi olurusnuz günün en bomba haberiii

bebişe kaçta gideceksin
çok valla eşyam canım iki evin eşyası var bende, evden sadece çeyiz en büyük kamyonlar varya ondan çıkmıştı bide mobilyalar beyaz eşyalar sen düşün olsun yaw eşyasızda olmuyo seviyorum ben eşyalarımı :)) eşim gelemez izni yok ama annem gelir sanırım hamileyim diye, bi haftada toparlarız o gelirse şimdi gidiyorum bebişe 5 ten sonra gelirim canım dua edin olurmu bebekim de iyi olsun hepinizi çok öpüyorum
evet canımcım en çok ona sevindim bende,çok saolun kızlar haberi alıp annemlerden sonra size yazdım hemcik
tebrikler yakamoz şimdi geldim.inan gözlerim doldu çok mutlu oldum.bebeişin sanş getirdi sana.umarım herşey gönlünce olur.

ayy canım sağol ne güzel burda üzüntümüzü mutluluğumuzu hep beraber paylaşıyoruz çok seviyorum hepiniziiii

ben bugün ilkkkk kez belirgin bi şekilde hissettim bebeğimi..sanki bi kelebek uçuo içimde süper bi duyguymuşşşş Allahım sana sonsuzzz şükürler olsun

]

güzel olacak herşey cnmm içini ferah tut

ben bugün ilkkkk kez belirgin bi şekilde hissettim bebeğimi..sanki bi kelebek uçuo içimde süper bi duyguymuşşşş allahım sana sonsuzzz şükürler olsun
ayy yesinler onun kelebek gibi uçuşunu.. Bende arada hissediyorum bayadır ama hissetmeyince korkuyorum:)

Merhaba kızlar, geçmişe bi göz attım.........
Yakamozzzzzzzzzzzz gördünmü annem dün üzülüp duruyodun, anne yok, koca yok yalnız başıma yılbaşı geçireceğim diye çoooooooooooooook sevindim inan günün bomba haberi, dr danda iyi haberlerle gelirsin inşallah
Hasret canım anestol varsa evde biraz bepantenle karıştır sür kıyamam sana, bugün benim kızda beni çok üzdü, hatta adeta delirtti
Egeeee seni Osman ağlatmıştı benide Ali Rıza ağlattı, kendisi bizim şirketin müdürü olur

Aklıma geldikçe hala gülüyorum Osmana eşimede anlattım

:))))))))))))) alemsin yaa bombaydı zaten o....
çıksak artık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…