sen nediyosun ben transfer olurken 2 istiyodum sonra bakamam diye tek olsun dedim drum tekin tutma olasılıgı az dedi 2 yolluyalım birini alırız dedi nediyosunuz siz dedim ben onun psikolojisine dayanama senelerdir iste dur sonra aaaaaaaaa ben 2tane almayın birini alın deyin buna dayanamam dedim
zaten bende öle dedim ama 2 tane yollandı birsi tuttu nasip kzımda bende çok istiyoz kız olsun diye kaynanam pek kimseye demiyo kzımız olacak diye bende ona inat bastıra astıra sorana kızımız olcak diyorum öle kalıyo bi oglu varya görümcemde bitane oda erkek bekliyodu ama iyi oldu onlara onlarda baskı yapıyodu biitanede oglun olsun diye alın işde size oglan beni bunaltılar allahta işde sie dedi napıyım kendisininde 2 kzı vardaha ileri giderseler sen dogurda görelim dicem
hahayy alemsin heesen baya naza çekion kendini desene:)) ben tam tersi süperman gibi ordan oraya koşuıyorum.. hep istemişimdir şöle ayakları uzatıp yayılayım göbeğimi kaşıya kaşıya.. ama hiç olmuyo yaa ilkinde zaten hiiiiç olmadı bundada olmuyorben iyiyim ozaman ilk hamileligim gibi bide korkuyoz ya bişe olacak diye aman görme 10 senelik evliyim daha kaynanamın ca sildigini görmedim kadın tutucam deyince kadın bi işe grişti görmeyin 2 günde mutfagın duvarını dolaplarını banyonun wcnin duvarını camları bi sildi görmeyin bende geçtim oturdum 9 ay beylik yapacam işde yapmıyo süpürgede tutuyo arada bi yemek yapıyom kzızımın drsleriyle ilgleniyom habire örgü örüyom iyi demi
tabiiki 5tane olsa 5inide seweceğiz o9lur mu kız..allahtan gelen o.. bizim parçamız canımızzAllah neyi layık görürse onu verir, ikinci kız oldu diye sevmedikmi?
üstelik dr aylarca erkek dedi, sonradan kız deyince şaşırdık dumur olduk tabii,
ama ben fazla uçmak istemiyorum, erkek olursa olur-olmazsa da ne yapiim yani oturup ağlayımmı?
zaten bu süpriz bi bebekti kabullenmek ve istemek biraz zamanımı aldı, yeterince haksızlık yaptım kuzuma, inan ben Allaha bıraktım, bi kez bile erkek bebek için dua etmedim üstelik bu 3.
hahayy alemsin heesen baya naza çekion kendini desene:)) ben tam tersi süperman gibi ordan oraya koşuıyorum.. hep istemişimdir şöle ayakları uzatıp yayılayım göbeğimi kaşıya kaşıya.. ama hiç olmuyo yaa ilkinde zaten hiiiiç olmadı bundada olmuyor
kaynanala birlktemi oturuyosunuz?
tabiiki 5tane olsa 5inide seweceğiz o9lur mu kız..allahtan gelen o.. bizim parçamız canımızz
anladım canım.. peki o 2.de gittiğin yanlış gören dra gitmiyorsun inşallah.. bunu neye benzetmişti? erkekmi dedi.. ama sen kapılmıyorsun kesin demedikçe sanırım:26:
Asla dayanamam aslaa! kürtaj bir cinayettir atan bi kalbi bi canlıyı resmen parçalayıp alıyolar, onun vicdan azabıyla ezileceğime anneliğin ağırlığıyla ezilirim daha iyi.
bnde böyle dedim we aldırmadım işte
anladım cnm 2.ye kaç kez erkek dedi kaçıncı ayda kız dedi gerçi daha ufak senin ki haftaya netleşir.. hayırlısı olur inşallah, yaşın kaç bu aradaa bnde hep 3 çocuk isterdim ama şimdi peşpeşe olduya 2 yeter diorum tırstım:))) belki 10sene sonra falan 3.yü yaparım:))))Walla o dr a gidiyorum Hasretçim, o benim 10 yıllık dr um ve ondan başkasına güvenemem 2 doğum ve bir ameliyatımı gerçekleştirdi, çok ünlü ve sevilen bi dr.Evet canım erkeğe benzetti bende 2.de yanılmıştın dedim, oda kesinleşmeden söylemek istemiyorum dedi, sonra bir kez daha gittik ama sormadım oda emin değildi sanırım söylemedi öyle işte...
haydin ben çıkıyom hepinizie yeni gelen yıl saglık mutluluk huzur bol kazançlar getirsin ve bebişlerimizi
anladım cnm 2.ye kaç kez erkek dedi kaçıncı ayda kız dedi gerçi daha ufak senin ki haftaya netleşir.. hayırlısı olur inşallah, yaşın kaç bu aradaa bnde hep 3 çocuk isterdim ama şimdi peşpeşe olduya 2 yeter diorum tırstım:))) belki 10sene sonra falan 3.yü yaparım:))))
bu arada kim dr.un?
sevibade, ben de merak ettim doktorunu. izmire gelme niyetim var sömestre doğru. orda gitmem gerekirse kime gideceğimi bilmiyorum(
Canım benim İzmire gelirsen banada gel başımın üstünde yerin var,
benim dr Mete Tarcan hiç duydunmu??
ewet cnm ilk başlarda aldırmak istedim ama dra gidip onu görünce nasıl bisaçmalık içinde olduğumu anladım.. kıızm küçük diye o küçücüğünde canına kıymayı nasıl düşündüm acaba.. neyse ki bu mümkün olmadıHelal sana bak yakışıklı oğlun geliyo ne güzel işte
wuuu süpermiş yaa bndeistyorumn öle bi kaynanaheya beraber oturuyoz bana ev aldık kiraya verdik şimdi bitanede daha alalım diyoz kaynanamların kendi evi var zaten kirada vermiyoz napalım 1tane oglu var 2 gün sonra yaşlanınca gene bana kalacaklar zonradan bakması zor olur o bakımdan sesimi çıkartmıyom napalım ailemde başka şehirde zaten burda akrabamda yok onlarında yok zaten şimdilik iyiyiz
ilk hamileligimde bende süpermendim herişe koşturuyodum deli gibi birazda beylik yapayım bakacak dra git deyip durdu katlanacak markete gidiyoz evin karşısında büyük bir market var alış verişi yapıyom arıyom gel al diye hepsini taşıyor iyi demi acısını çıkarıyom senelerin :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] hatta şimdi meyva soymuş bana yolluyo kızımla al annene götür diye hizmette sınır yok
inşallah canım. güzel olur bir izmir buluşması:)) duymadım doktoru. nerde yeri?
Çiğlide Kordon klinik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?