2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Asla dayanamam aslaa! kürtaj bir cinayettir atan bi kalbi bi canlıyı resmen parçalayıp alıyolar, onun vicdan azabıyla ezileceğime anneliğin ağırlığıyla ezilirim daha iyi.

zaten bende öle dedim ama 2 tane yollandı birsi tuttu nasip kzımda bende çok istiyoz kız olsun diye kaynanam pek kimseye demiyo kzımız olacak diye bende ona inat bastıra astıra sorana kızımız olcak diyorum öle kalıyo bi oglu varya görümcemde bitane oda erkek bekliyodu ama iyi oldu onlara onlarda baskı yapıyodu biitanede oglun olsun diye alın işde size oglan beni bunaltılar allahta işde sie dedi napıyım kendisininde 2 kzı vardaha ileri giderseler sen dogurda görelim dicem

Son düzenleme:

Kaynananla birliktemi oturuyorsun secem?
Walla benimkiler cesaret edemez kız olsun erkek olsun demeye,
etmesinlerde zaten
11 yıllık evliyim hiç kırmadım, ama fena olur
hem ben onlara değil kendime doğuruyorum cevabımda aynen böyle olur.

hahayy alemsin heesen baya naza çekion kendini desene:)) ben tam tersi süperman gibi ordan oraya koşuıyorum.. hep istemişimdir şöle ayakları uzatıp yayılayım göbeğimi kaşıya kaşıya.. ama hiç olmuyo yaa ilkinde zaten hiiiiç olmadı bundada olmuyor
kaynanala birlktemi oturuyosunuz?
tabiiki 5tane olsa 5inide seweceğiz o9lur mu kız..allahtan gelen o.. bizim parçamız canımızz
anladım canım.. peki o 2.de gittiğin yanlış gören dra gitmiyorsun inşallah.. bunu neye benzetmişti? erkekmi dedi.. ama sen kapılmıyorsun kesin demedikçe sanırım:26:

Walla o dr a gidiyorum Hasretçim, o benim 10 yıllık dr um ve ondan başkasına güvenemem 2 doğum ve bir ameliyatımı gerçekleştirdi, çok ünlü ve sevilen bi dr.Evet canım erkeğe benzetti bende 2.de yanılmıştın dedim, oda kesinleşmeden söylemek istemiyorum dedi, sonra bir kez daha gittik ama sormadım oda emin değildi sanırım söylemedi öyle işte...

heya beraber oturuyoz bana ev aldık kiraya verdik şimdi bitanede daha alalım diyoz kaynanamların kendi evi var zaten kirada vermiyoz napalım 1tane oglu var 2 gün sonra yaşlanınca gene bana kalacaklar zonradan bakması zor olur o bakımdan sesimi çıkartmıyom napalım ailemde başka şehirde zaten burda akrabamda yok onlarında yok zaten şimdilik iyiyiz
ilk hamileligimde bende süpermendim herişe koşturuyodum deli gibi birazda beylik yapayım bakacak dra git deyip durdu katlanacak markete gidiyoz evin karşısında büyük bir market var alış verişi yapıyom arıyom gel al diye hepsini taşıyor iyi demi acısını çıkarıyom senelerin :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] hatta şimdi meyva soymuş bana yolluyo kızımla al annene götür diye hizmette sınır yok

Son düzenleme:
anladım cnm 2.ye kaç kez erkek dedi kaçıncı ayda kız dedi gerçi daha ufak senin ki haftaya netleşir.. hayırlısı olur inşallah, yaşın kaç bu aradaa bnde hep 3 çocuk isterdim ama şimdi peşpeşe olduya 2 yeter diorum tırstım:))) belki 10sene sonra falan 3.yü yaparım:))))
bu arada kim dr.un?

sevibade, ben de merak ettim doktorunu. izmire gelme niyetim var sömestre doğru. orda gitmem gerekirse kime gideceğimi bilmiyorum(

2 kez erkek dedi,
4.ayda sanırım kız dedi,
yaşım 33 Hasretçim, büyük aile olmak güzel tabiii, ama her güzel şey gibi evlat dünyaya getirip yetiştirmek de zor,
Benim ablam 35 inde 3.yü doğurdu, ikisi üst üste olmuştu senin gibi, hiç birşey anlamadım annelikten dedi ve çocukları 14-15 yaşındayken 3.yü yaptı şu an 5 yaşında

Helal sana bak yakışıklı oğlun geliyo ne güzel işte
ewet cnm ilk başlarda aldırmak istedim ama dra gidip onu görünce nasıl bisaçmalık içinde olduğumu anladım.. kıızm küçük diye o küçücüğünde canına kıymayı nasıl düşündüm acaba.. neyse ki bu mümkün olmadı şimdi çok mutlu we heyecanlıyım
wuuu süpermiş yaa bndeistyorumn öle bi kaynana srahatsan sıkıntı wermiyosa sorun yok tatlım bak keyfine tadınıçıkar hamileliğinn bazen bnde diorum biraz naza çekiim yatiym tüm gün kocama naz yapiim die ama ne mümkün ki bnde bir kız war aman allahım, lakaplarını söylemem yeterli olacaktır anlamanız açısından
AZMAN JERY
ZIP ZIP JERY
KUDURUK JERY
ismi helin ceren biz jery dioruz kısaca mart anaları iyi bilir benim bıcırın ne mal olduunu, buluşmalarda tüm bebikleri haşlıyo canawarım

Son düzenleme:
Secem iyi yıllar canım,
kayınvaliden kötü olsa inan sana meyveler falan soymazdı,
bizlerde yaşlanacağız, en iyisini yapıyorsun iyi geçinmekle,
cinsiyet konusunda hepimiz kıl oluyoruz erkek tarafına nedense
boşver çok takılma benim kendi annem bile oğğğğğlannn olur inşallah diyo, kaynanam dese suç olur işte biz gelinlerde az değiliz walla

ben de çıkıyorum kızlar. hepinize sağlıklı, mutlu yıllar. 2011 hızlı geçsin de bebişlerimize kavuşalım bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…