2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bebek ne kadarlıkken dr a gittin canım? Benim dr 20-25 günlük bi bebek dedi ultrasonda plesentasını miniciği gördük ve kalp atımını dinledik ondan sonrası malum zaten,
senin kolay oldumu süpriz bebeği kabullenmen??
Birde benim büyük kızım da Ceren, cerenler yaramaz olur amannnnnn amannnnn bilirimmmm

haydin ben çıkıyom hepinizie yeni gelen yıl saglık mutluluk huzur bol kazançlar getirsin ve bebişlerimizi
amin canım hepimize inşallah.. hoşçakal..
benim ilk bebekte 19. haftada kız olduunu öğrendim ondan öncesinde banada erkek dedi, o doktorum.. sonra daha gitmedim ona yani yanlış teşhis etmesi çok sinir etti beni.. hemde 19. haftada da başka drdan öğprendim yani ona gittiğimde hala erkek olabilir diodu mannak karı:))))

selam kizlar
yeni yil sizlere bol bol saglik,huzur getirsin insallah ,saglikla bebeklerinizi kucaginiza aldiginiz günleride göstersin hepinize , evinizden huzur hic eksik olmasin rabbim benide bebegime kavustursun insallah yeni yilda dualarinizi eksik etmeyin olurmu..

Amin canım, öğlen sana yazmıştım gitmişsin görmedin sanırım,
Allah sanada 2011 de sağlıklı ve hayırlı 2.evlat versin.

bn ilk test çubuğuyla öğrendim o zamn yeniydi adetim 9gün gecikmişti.. 5haftalık falan aldırıcam dedim eşimkarşı çıktı mart anneleri karşı çıktı.. ama benim aldırmakiçin çoook sebebim wardı ekim ayında buraya girdim hepsini tek tek yazdım burayada 1sayfa dolusu:))
dra gittiğimde 6küsür haftadaydı kalp atımı da wardı zaten.. aldırmakta kararsızdım o anda biti wazgeçtim o aptal düşünceden!
çok üzüldüm ama 3aylık olana kadar hala kabullenememiştim, kızıyordum hep kendime aptalım diye doğru düzgün korunamadım kızımı perişan edicem diye..
nasıl olacak die düşündüüm durdum, bi daha ki gidiişimde hareketlerini izledik 8,9haftalıktı.. kıpır kıpırdı gözümün önünden gitmiyo sonra süreyya menteşe gittim 3boyutluda baktık falan zamnla alıştım işte:)))

amin canım amin, Allahım sanada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder, inşallah bizede bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder
Yakamoz ne haber erken dönmüşün Miami den

henüz gitmedim şeker 12 de miami semalarında olacaz 2011 de fark yaratalım dedik ne miami si kız şırnağa nasıl gidecem diye düşünüyorum şu ara :)) tek başıma yeni yıla girecem ama bütün yılı 3 kişi geçirecez inşallah

sanada canımmmm.. inşallah 2011 sana uğurlu gelir alırsın meleğini kucağına..

ben kaçıyorum canlarım koca kişisi beni bekler.. hazırlanma wakti:))
hepinize mutlu sağlıklı huzurlu paralı we aşk dolu bir yıl diliyorum:119::103:

Amin canım, öğlen sana yazmıştım gitmişsin görmedin sanırım,
Allah sanada 2011 de sağlıklı ve hayırlı 2.evlat versin.

sanada canımmmm.. inşallah 2011 sana uğurlu gelir alırsın meleğini kucağına..
sagolun kizlar rabbim burdan banada güzel haberler vermeyi nasip etsin ins yeni yilda ....

sevibade canim görmedim evet kusura bakma zaten girsemde fazla kalamiyorum kötü oluyorum elimde degil

sagolun kizlar rabbim burdan banada güzel haberler vermeyi nasip etsin ins yeni yilda ....

sevibade canim görmedim evet kusura bakma zaten girsemde fazla kalamiyorum kötü oluyorum elimde degil

Est.ne kusuru kötü olma canım unutma herşey Allahtan,
bende 3 ay boyunca kötü oldum ama sonrasında sana söylediğim şeyi dedim ve kabullendim,
hepimizin sınavı ayrı işte,
kimimiz öyle...kimimiz böyle...

Est.ne kusuru kötü olma canım unutma herşey Allahtan,
bende 3 ay boyunca kötü oldum ama sonrasında sana söylediğim şeyi dedim ve kabullendim,
hepimizin sınavı ayrı işte,
kimimiz öyle...kimimiz böyle...
evet canim allahtan geldi kabullenmek zorundayim, inan susmam burdan kacmam yanlis birsey yazarimda rabbime isyan ederim diye kendimi tutuyorum ama acim hala cok taze cok zor dayanmasi ama insallah allahim bana bunu mükafatini verir umudum bu ....kendine ve bebegine cok iyi bak hoscakal...

Yanlış olurmu? hiç öyle düşünme içinden nasıl geliyorsa öyle davran,
bende hiç konuşmazdım öylece bakardım, seni çok iyi anlıyorum,
mükafatın kalbinden en çok istediğin olsun inşallah,
sende kendine ve çocuğuna iyi bak,
buraya da kendini çok iyi hissederek gel,
Allaha emanet...

amin amin insallah .... canim allah razi olsun güzel dileklerin icin sanada rabbim hayirla hamileligini tamamlayip saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsin ins

yakamoooooooooz çok sevindim :) şırnak sağlık müdürlüğünde arkadaşım var beniiiiiiiiiim

saol canımmm bize çok sevindikk :)) hiç olmazsa aşkım yanımda olacak bebeğim babasının yanında doğacak, özel kahrını çekmiycem artık devlet memuruyum ev taşıma işi çıktı ama toparlarım bi aya kadar bişy olmaz benimde arkadaşlar var cizrede filan artık bi dahaki tayine kadar idare edecez napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…