2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ding donggg saat 12 hoşgeldin 2011 bize sağlık ve güzellikler en önemliside bebeklerimizi getir olurmu söz dinle herkese iyi seneleeeeeeeeeeeeeeer nice yıllara canlarımmmmm

yeni bir senenin ışıl ışıl güneşli ilk sabahından hepinize günaydın canlarım..
bu senenin en büyük hediyesi yazın başında kucağımıza alacağımız olan miniklerimiz olacak

ben yeni gözümü açtım kocamın 'hemen koş bilgisayar sistemi çalışmıyor' narasıyla, dükkanda onu yapmaya çalışıyorum ewle dükkanın altlıu üstlü olmasının dez awantajı diyeyim
uğraşıyorum olmuyor deli etti beni..

sabah 6da geldik ewe önce cafemizde eğlendik çok güzeldi herşey, sonra başka mekana gittik, ordan en son gece 4-5,30 arası türkü dinledik çok güzel sesi olan bir kadından.. büfeden tost ayran sosisli v.s.. we 6da ewdeydik,
küs olduğum bi arkadalşım wardı cengiz onu we eşinide dawet etmiş onlada barışmış oldum bu wesileyle..
o da haziran annesi olacak, bir kız getrecek bjk camiasına:))))
bnden böyle işte sizlerde iyisiniz inşallah

herkesler istirahatte sanırım yada geziyorlar yeni yılın ilk gününde:)

aa kimseler yok :)) herkes dün gece sabahı etmiş anlaşılan

mrh yakamoz geçmişi okudumda şırnağa atanmış hayırlı olsun bende mardin ömerliye atandım ikimizede bebeişlerimiz uğurlu geldi bu arada ben şuanda şırnak idildeyim eşim burda öğretmen sen şırnak merkezemi atandın yoksa ilçeyemi eşimin okulunada okul öncesi atanmışta merak ettim sende okul öncesi branşın dimi

gözünaydın s_o_b. senin de üzerinden büyük bir yük gitmiştir.ömerli merkez mi? ben de mardindeyim:)

gözünaydın s_o_b. senin de üzerinden büyük bir yük gitmiştir.ömerli merkez mi? ben de mardindeyim:)

saol canım evet sonunda atandım da rahatladım mardin ömerli merkez gazi yibo ya atandım eşimde şırnak idilde aramızda 1 buçuk saatlik yol olcak doğum iznine kadar ayrı olcam eşimden sen mardinin nersinde görev yapıyon canım belki karşılaşırız canım

çok iyi olmuş merkez olması. aslında midyattan ev tutabilirsiniz. idile yakın herhalde midyat. ömerliye de yakın. ya da şubatta eşin tayin isteyebilir eş durumundan. ben merkezdeyim. doktor için falan gelirsen merkeze, görüşürüz, güzel olur valla.

bu arada sözleşmeli öğretmenlerin ücretsiz izin hakkı yokmuş( bizim okulda da var sözleşmeli bir hamile öğretmen,raporlu olduğum için kendisiyle konuşmadım da başka bir arkadaş söyledi olmadığını.

anladım canım zaten ücretsiz izinden vazgeçtim annemle kaynanam dönüşümlü bakcaklar bebişime idare etcez artık. eşim eş tayini isteyemeyecek şubatta çünkü bizi 31 ocakta göreve başlatcaklar o zamana eş tayinleri bitiyo artık idare etcez nisana kadar zaten yakın hafta sonları gelcek nisan dada doğum iznine çıkcam. bu dönem okulun lojmanı varmış boş yerlerde varmış orda kalcam eşiminde tayini çıkınca mardin merkezde ev tutarım sanırım ömerli mardin merkeze 20-25 dakikaymış öle dediler çok mutluyum yaaa bebeğimde rızkıyla geldi atandım sonunda yazın belki 55 binlik alımda kadroyada geçerim puanım iyi sayılır ama olmasada önemli deil ne olsa eşim kadrolu

öne çekmişler demek eş durumunu. ama dediğin gibi çok kısa bir zaman. zaten sömestr de var arada. lojman olması da çok iyi olmuş. gerçekten iyi yere atanmışsın. mardin,ömerli arası çok değil dediğin gibi. araba sıkıntısı da yok bildiğim kadarıyla, yol üzerinde bir ilçe çünkü. yakamoza da sana da bebekleriniz uğurlu geldi gerçekten. inşallah bundan sonrası da çok güzel olur...

saol canım öle uğurlu geldi valla. eş tayinini öne çektiler ne yazıkki zaten ben 2. dönem başlıcam derse girmeye 1buçuk en fazla 2 ay ayrı kalcaz eşimle onuda idare ederiz atandım ya sonunda öle ufak ayrılıklar olcak

merhaba arkadaşalar ben az önce üye oldum ve paylaşacaklarımız için gerçekten çok heyecanlıyım.. benim 2,5 yaşında bir oğlum var ve şimdi de son adet tarihim 4 eylül olmak üzere 11 haziran da doğum yapacağım (her ne kadar şıp diye o tarihte olmasa da ) ikinci bebeğim ama ben genede ilk gibi heyecanlı ve istekliyi 4. aymı doldurdum ve cinsiyetini bilmiyorum heyecanla bekliyorum öğrenmeyi Allah hepimize yardım etsin

saol canım evet okul öncesi benim branşım canım şırnak güçlükonağa atandım ben merkeze değil, cizre yazmıştım gelmedi burası geldi aman atandım ya boşver :)) sende atanmışsın gözün aydın canım bebişlerimiz uğurlu geldi bize dediğin gibi güçlükonak hakkında iyi şeyler duymadım baya gerikalmış gelişmemiş bi yermiş köy gibiymiş önceden siirte bağlı bi köymüş zaten biraz araştırdım ilçe milli eğitimi filan aradımda alışveriş yapmaya bile cizreye gidiliyormuş adam lokanta bile yok burda öyle mağazalar filanda yok pek bişey beklemeyin dedi sanırım sadece market var senin bi bilgin varmı orasıyla ilgili idil ile yakın ev bulmak sıkıntı olurmu dersin bizim için ?

Son düzenleme:
selam kızlar. 2 gündür giremiyorum. hepinizin yeni yılını kutlarım. Allah hepimize mutluluk sağlık ve sevdiklerimizle beraber huzurlu bir yıl geçirmemizi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…