- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
günaydın zinkerbel, iyi yıllar :)
aa kimseler yok :)) herkes dün gece sabahı etmiş anlaşılan
mrh yakamoz geçmişi okudumda şırnağa atanmış hayırlı olsun bende mardin ömerliye atandım ikimizede bebeişlerimiz uğurlu geldi bu arada ben şuanda şırnak idildeyim eşim burda öğretmen sen şırnak merkezemi atandın yoksa ilçeyemi eşimin okulunada okul öncesi atanmışta merak ettim sende okul öncesi branşın dimi
gözünaydın s_o_b. senin de üzerinden büyük bir yük gitmiştir.ömerli merkez mi? ben de mardindeyim:)
saol canım evet sonunda atandım da rahatladım mardin ömerli merkez gazi yibo ya atandım eşimde şırnak idilde aramızda 1 buçuk saatlik yol olcak doğum iznine kadar ayrı olcam eşimden sen mardinin nersinde görev yapıyon canım belki karşılaşırız canım
anladım canım zaten ücretsiz izinden vazgeçtim annemle kaynanam dönüşümlü bakcaklar bebişime idare etcez artık. eşim eş tayini isteyemeyecek şubatta çünkü bizi 31 ocakta göreve başlatcaklar o zamana eş tayinleri bitiyo artık idare etcez nisana kadar zaten yakın hafta sonları gelcek nisan dada doğum iznine çıkcam. bu dönem okulun lojmanı varmış boş yerlerde varmış orda kalcam eşiminde tayini çıkınca mardin merkezde ev tutarım sanırım ömerli mardin merkeze 20-25 dakikaymış öle dediler çok mutluyum yaaa bebeğimde rızkıyla geldi atandım sonunda yazın belki 55 binlik alımda kadroyada geçerim puanım iyi sayılır ama olmasada önemli deil ne olsa eşim kadroluçok iyi olmuş merkez olması. aslında midyattan ev tutabilirsiniz. idile yakın herhalde midyat. ömerliye de yakın. ya da şubatta eşin tayin isteyebilir eş durumundan. ben merkezdeyim. doktor için falan gelirsen merkeze, görüşürüz, güzel olur valla.
bu arada sözleşmeli öğretmenlerin ücretsiz izin hakkı yokmuş( bizim okulda da var sözleşmeli bir hamile öğretmen,raporlu olduğum için kendisiyle konuşmadım da başka bir arkadaş söyledi olmadığını.
öne çekmişler demek eş durumunu. ama dediğin gibi çok kısa bir zaman. zaten sömestr de var arada. lojman olması da çok iyi olmuş. gerçekten iyi yere atanmışsın. mardin,ömerli arası çok değil dediğin gibi. araba sıkıntısı da yok bildiğim kadarıyla, yol üzerinde bir ilçe çünkü. yakamoza da sana da bebekleriniz uğurlu geldi gerçekten. inşallah bundan sonrası da çok güzel olur...
mrh yakamoz geçmişi okudumda şırnağa atanmış hayırlı olsun bende mardin ömerliye atandım ikimizede bebeişlerimiz uğurlu geldi bu arada ben şuanda şırnak idildeyim eşim burda öğretmen sen şırnak merkezemi atandın yoksa ilçeyemi eşimin okulunada okul öncesi atanmışta merak ettim sende okul öncesi branşın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?