2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide doktor sorunum olacak şimdi sen nereye gidiyodun canım doktora bende oraya giderim öenerebileceğin iyi bi doktor varmı şırnakta güçlükonakta devlet hastanesi vardır en fazla merkezde yada cizrede özel hastane varmı acaba ? Sen oralarla ilgili bildiğin herşeyi yaz bana :) pek bilgim yok, şimdi tüm planlar değişti şırnakta doğum yapacak iyi bi hastane bulmakda zordur, ne güzel senin okulun lojmanı varmış benim okul tüm bina anaokulu, ilköğretim değil lojmanı yoktur sanırım ...Ocagın sonunda gidecez bizde hem ev tutmaya hem başlama yapmaya hayırlısı olsun hepimiz için atandık ya o yeter :)

hoşgeldin canım sohbet güzeldir burda hiç bi topiğe değişmem topikimizi herkes çok sıcak samimidir :) ne güzel senin ikinci bebeğinmiş benim ve bi çok arkadaşın ilk bebeği olacak inşallah, 2.yi 3 yü hatta 4. yü bekleyen var aramızda benimde 23 haziran doğum tarihi ama sıpanın canı ne zaman dışarı çıkmak ister bilmem

hoşgeldin aramıza. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.yakamozda belirtmiş harika bir topiğimiz var.biraz zaman geçsin anlayacaksın.insan kopamıyor

ben daha yeni girebildim. dünden beri misafirim vardı. hiç fırsat olmadı. ama artık herkes neler yapıp yorulduysa topikte kimseler yok. yorgun haziran anneleri dinleniyor galiba

bilemiyorum herkes eğlencenin ardından finali nasıl yaptıysa artık kopamamışlar kocalarından baksana :) yarın da pazar yine çok kişi olmaz galiba pazartesi kaç günün acısı çıkar artık topikte

ya ben dün dışarda soslu salata yemiştim..gece çıkardım zehirledi galiba.. acaba bebeğe bişi olmuşmudur.. uzun sürmedi sadece çıkardım ve rahatladım..

acil i aradım sordum..18. haftanızdasınız plasenta elio kötü maddeleri zaten dedi.. ama içiniz rahat etmezse gelin bakalım kalp atışına dedi..

selam herkeseeeee... ipek bişey olmmaıştır inş. rahat değilsen bi git istersen

dün gece çok kötüydüm, sürekli titredim, midem bulandı, aşırı halsizdim. şimdi iyiyim çok şükür. sen nasılsın?

ayyyyy geçmiş olsun canım yaaa.. bend sabah bi çıkarttım ama şimdi iyiym şükür evdeyim canım sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…