bide doktor sorunum olacak şimdi sen nereye gidiyodun canım doktora bende oraya giderim öenerebileceğin iyi bi doktor varmı şırnakta güçlükonakta devlet hastanesi vardır en fazla merkezde yada cizrede özel hastane varmı acaba ? Sen oralarla ilgili bildiğin herşeyi yaz bana :) pek bilgim yok, şimdi tüm planlar değişti şırnakta doğum yapacak iyi bi hastane bulmakda zordur, ne güzel senin okulun lojmanı varmış benim okul tüm bina anaokulu, ilköğretim değil lojmanı yoktur sanırım ...Ocagın sonunda gidecez bizde hem ev tutmaya hem başlama yapmaya hayırlısı olsun hepimiz için atandık ya o yeter :)anladım canım zaten ücretsiz izinden vazgeçtim annemle kaynanam dönüşümlü bakcaklar bebişime idare etcez artık. eşim eş tayini isteyemeyecek şubatta çünkü bizi 31 ocakta göreve başlatcaklar o zamana eş tayinleri bitiyo artık idare etcez nisana kadar zaten yakın hafta sonları gelcek nisan dada doğum iznine çıkcam. bu dönem okulun lojmanı varmış boş yerlerde varmış orda kalcam eşiminde tayini çıkınca mardin merkezde ev tutarım sanırım ömerli mardin merkeze 20-25 dakikaymış öle dediler çok mutluyum yaaa bebeğimde rızkıyla geldi atandım sonunda yazın belki 55 binlik alımda kadroyada geçerim puanım iyi sayılır ama olmasada önemli deil ne olsa eşim kadrolu
merhaba arkadaşalar ben az önce üye oldum ve paylaşacaklarımız için gerçekten çok heyecanlıyım.. benim 2,5 yaşında bir oğlum var ve şimdi de son adet tarihim 4 eylül olmak üzere 11 haziran da doğum yapacağım (her ne kadar şıp diye o tarihte olmasa da ) ikinci bebeğim ama ben genede ilk gibi heyecanlı ve istekliyi 4. aymı doldurdum ve cinsiyetini bilmiyorum heyecanla bekliyorum öğrenmeyi Allah hepimize yardım etsin
sob ve yakamoz ikinizinde atamaları hayırlı olsun. sizin adınıza sevindim. bundan sonrasıda istediğiniz gibi olur inşallah
saol canım bebeğimin şansına oldu eşimede kavuşacam çok şükğr herşey yoluna giriyor :))
merhaba arkadaşalar ben az önce üye oldum ve paylaşacaklarımız için gerçekten çok heyecanlıyım.. benim 2,5 yaşında bir oğlum var ve şimdi de son adet tarihim 4 eylül olmak üzere 11 haziran da doğum yapacağım (her ne kadar şıp diye o tarihte olmasa da ) ikinci bebeğim ama ben genede ilk gibi heyecanlı ve istekliyi 4. aymı doldurdum ve cinsiyetini bilmiyorum heyecanla bekliyorum öğrenmeyi Allah hepimize yardım etsin
daha da iyi olacak inşallah. iyi düşün iyi olsun
inşallah canımmm, yılbaşı sonrası herkes istirahatte galiba kimseler yoktu bugün :)
ben daha yeni girebildim. dünden beri misafirim vardı. hiç fırsat olmadı. ama artık herkes neler yapıp yorulduysa topikte kimseler yok. yorgun haziran anneleri dinleniyor galiba
bilemiyorum herkes eğlencenin ardından finali nasıl yaptıysa artık kopamamışlar kocalarından baksana :) yarın da pazar yine çok kişi olmaz galiba pazartesi kaç günün acısı çıkar artık topikte
evet sayfalar o kadar ilerliyoduki geçmişi okuyamıyodum çoğu zaman :)doğru diyosun pazartesi çok yoğun olur topikimiz. konudan konuya atlarız artık
hadi görüşürüz çıkıyorum. diğerleri gibi bizde dinlenelim artık.iyi geceler
birce nasılsın?
dün gece çok kötüydüm, sürekli titredim, midem bulandı, aşırı halsizdim. şimdi iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
ayyyyy geçmiş olsun canım yaaa.. bend sabah bi çıkarttım ama şimdi iyiym şükür evdeyim canım sıkılıyo
sana da geçmiş olsun canım. ben de yılbaşı gecesi çıkardım. ilk 3 ay azdı bulantım. bu aralar olmaya başladı. anlamadım valla, tedirgin ediyor beni(
Allah Allah önceden olmadı demek garip geçer inş. yaaa
evet ya bana da garip geliyor. doktorum stresten ya da idrar yolu enfeksiyonundan olabilir demişti. umarım öyledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?