2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakomaz güçlükonağı bilmiyom eşime sordum oda bilmiyomuş pek sadece idile uzak dedi sana 26 dan geldi sanırım orası keşke daha önceden tercih döneminde konuşsaydık tercihlerine idilide ekleseydin benim eşimin okulunada okulöncesi atandı oda köyde ama idil merkeze yakın servis var belki orada da merkezi bi yer vardır servisle gidersin idare edersin biraz canım eş tayini istersin 1 yıl sonra. Hastane işini sormuşsun ben batmana gidiyom canım idilde doktor bulamadım devlet var ama kalabalıktı doğumuda zaten epidural sezeryan düşünüyorum tarih alıp batmana gitcem ama aniden normal olur diyede araştırma yapcam sende yaparsın canım birbirimize bilgi veririz bende doğum iznine kadar mardinde çalışıp idile geri döncem doğumda idilde olcam iyi araştırmak lazım cizreye filan bakarız oranın devlet hastanesi büyük sen normal mi sezeryan mı düşünüyon ben aslında normal çok istiyodum ama korkuyom buralarda güvenemiyom onun için batmanda epidural yapcam ama tabi doğum bu belli olmaz aniden gelir araştırmak lazım haberleşiriz senle sürekli iyi bi yer bulursak ikimizde orda yaparız

sob, senin okulunu eşime sordum ömerliyle midyat arasındaymış, midyata daha yakınmış galiba. eşinle arandaki mesafe daha da kısa yani:))

sob, senin okulunu eşime sordum ömerliyle midyat arasındaymış, midyata daha yakınmış galiba. eşinle arandaki mesafe daha da kısa yani:))

saol canım sordun için sevindim bak kısalsın tabi mesafeler ben kocamı çok özlerim zaten her hafta sonu gelcek inşallah :81:

buz varsa çıkma sakın. çok korkarım ben buzdan. buraya yağmadı hala. yılbaşında gündüz atıştırdı biraz.

yılbaşı günü yagdı işde burda güneş var dışarda ama güvenemiyorum işte sakarlık diz boyu bende düz yoldada düşerim ben kaç defa düştüm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…