- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evt benimde bulantılar çok azdıgında idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim bolbol su iç canım
şişe sürekli yanımda normalde de çok su içerim aslında ama çocukluğumdan beri çekiyorum idrar yolarımdan((
o zaman idrar yollarından olabilir canım ayaklarını falan sıcak tut
sağol canım, çorapsız gezemem zaten ben, çok üşürüm:))
aynen ben..neredeyse yatakda da gyicem:))))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinselam kızlar herkese yeniden iyi yıllar
geçmişe bakıp geleyim
eskiden giyerdim ben yatarken de:)) artık giyemiyorum ama:)
saol canım evet okul öncesi benim branşım canım şırnak güçlükonağa atandım ben merkeze değil, cizre yazmıştım gelmedi burası geldi aman atandım ya boşver :)) sende atanmışsın gözün aydın canım bebişlerimiz uğurlu geldi bize dediğin gibigüçlükonak hakkında iyi şeyler duymadım baya gerikalmış gelişmemiş bi yermiş köy gibiymiş önceden siirte bağlı bi köymüş zaten biraz araştırdım ilçe milli eğitimi filan aradımda alışveriş yapmaya bile cizreye gidiliyormuş adam lokanta bile yok burda öyle mağazalar filanda yok pek bişey beklemeyin dedi sanırım sadece market var senin bi bilgin varmı orasıyla ilgili idil ile yakın ev bulmak sıkıntı olurmu dersin bizim için ?
sob ve yakamoz ikinizinde atamaları hayırlı olsun. sizin adınıza sevindim. bundan sonrasıda istediğiniz gibi olur inşallah
s_o_b hayırlı ugurlu olsunn çok sevindim
sob, senin okulunu eşime sordum ömerliyle midyat arasındaymış, midyata daha yakınmış galiba. eşinle arandaki mesafe daha da kısa yani:))
uffffffffff canım sıkılıyo
hava çok soğuk değilse, yürüyüş yap canım. iyi gelir belki
iyi görünüyo ama dışarda kar var yerler buz düşerim diye korkuyorum birazda sakarlık var bende
buz varsa çıkma sakın. çok korkarım ben buzdan. buraya yağmadı hala. yılbaşında gündüz atıştırdı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?