yılbaşı günü yagdı işde burda güneş var dışarda ama güvenemiyorum işte sakarlık diz boyu bende düz yoldada düşerim ben kaç defa düştüm zaten
aman dikkat et, boşver çıkma. sen afyonluydun de mi? alışkın olman lazım kara:) ben izmirde kara hasret büyüdüm o yüzden korkarım yürümeye karda:)
benim ablam da 5 yıl afyonda öğretmenlik yaptı. 1 yıl onun yanında yaşadım afyonda:) ilk yoğun karı orda görmüştüm:)
hadi yaa ne güzel afyon merkezde mi yoksa ilçesi falan mı
ben geldim dün kimsecikler yoktu bugün sabahtan beri üzerimde bir ağırlık sormayın gitsin, yataktan kalkamadım şimdi eşim bjk basket maçına gitti bnde kalktım annemler bizde kızım etrafta yürüyo, çok güzel ya onun pıtış pıtış adımlarını izlemek..
ben geldim dün kimsecikler yoktu bugün sabahtan beri üzerimde bir ağırlık sormayın gitsin, yataktan kalkamadım şimdi eşim bjk basket maçına gitti bnde kalktım annemler bizde kızım etrafta yürüyo, çok güzel ya onun pıtış pıtış adımlarını izlemek..
şuhutun bir beldesidiydi. şimdi bursada gerçi. çok oldu tayini çıkalı.
benim ilçe güney tarafında oldugunda diğer ilçelere göre daha sıcak oluyo ....
yaa çamaşır makinem sı kaçırıyo yeni fark ettim kapağının altından gıcık oldum yaaaa:84::84:
İpek senin ilk bebeğinmi? cinsiyeti bellimi?,
Ayy ne çok soru sordum
evet yaa bende sinir oluyorum çok fazla değil sızdırıyo halı ıslanmış öle fark ettim :84::84: eşim yarın izinli söyleyeyim halletisntüh ya. sinir oluyorum bozulan ev aletlerine... servisi çağırırsın yarın
evet tatlım ilk bebeğim , erkek olduğu belli oldu geçen hafta :)
e kızım güçlükonakta yaşamayın sizde iş orda die ewde orda olmak zorunda mı? eşinin ewdemi olacaksınız yoksa yakın bi yerdemi ew bakacaksınız şimdi?saol canım evet okul öncesi benim branşım canım şırnak güçlükonağa atandım ben merkeze değil, cizre yazmıştım gelmedi burası geldi aman atandım ya boşver :)) sende atanmışsın gözün aydın canım bebişlerimiz uğurlu geldi bize dediğin gibigüçlükonak hakkında iyi şeyler duymadım baya gerikalmış gelişmemiş bi yermiş köy gibiymiş önceden siirte bağlı bi köymüş zaten biraz araştırdım ilçe milli eğitimi filan aradımda alışveriş yapmaya bile cizreye gidiliyormuş adam lokanta bile yok burda öyle mağazalar filanda yok pek bişey beklemeyin dedi sanırım sadece market var senin bi bilgin varmı orasıyla ilgili idil ile yakın ev bulmak sıkıntı olurmu dersin bizim için ?
üff geçmiş olsun belki zehirlenme değildirde içindeki bi sos baharat midene dokunmuştur..ya ben dün dışarda soslu salata yemiştim..gece çıkardımzehirledi galiba.. acaba bebeğe bişi olmuşmudur.. uzun sürmedi sadece çıkardım ve rahatladım..
acil i aradım sordum..18. haftanızdasınız plasenta elio kötü maddeleri zaten dedi.. ama içiniz rahat etmezse gelin bakalım kalp atışına dedi..
cerende bende öyleydim:)) örümcek adam gibi her yere tırmanıyodum.. bunda biraz hantalım sanki çok çabuk yoruluyorum makineye çamaşır ayıkladım attım..Bende bütün evi temizledim, yemekleri yaptımda geldimbu gidişle iş yaparken ayakta doğuracağım,
Şimdiden sonra kızın yaramazlığı artırır yürüyosa, oo offff dolap, çekmece ne varsa ortaya gelir :81:
ay ewet yılbaşının yorgunluğunu atamadım e sabahın 6 sına kadar gezersen olacağı bugeçmiş olsun, yılbaşının yorgunluğu çıkıyordur. ne güzel ya, erken yürümüş kızın. maşallah
selam kızlar nasılsınız? nasıl geçti yılbaşı akşamınız :)
ben o gün eve gelip yatma planları yaparken arkadaşlar aradı dışarda yemek için, bayılrıım böyle eşli organizasyonlara, tamamdır dedim tabi hemen :)
yemekten sonra da bize geldik, çay meyve çerez şu bu derken güzel bi akşam oldu :)
şimdi de tavuk yapcam da güzel bi tarif bilen var mı farklı bişey olsun dedim de
selam kızlar nasılsınız? nasıl geçti yılbaşı akşamınız :)
ben o gün eve gelip yatma planları yaparken arkadaşlar aradı dışarda yemek için, bayılrıım böyle eşli organizasyonlara, tamamdır dedim tabi hemen :)
yemekten sonra da bize geldik, çay meyve çerez şu bu derken güzel bi akşam oldu :)
şimdi de tavuk yapcam da güzel bi tarif bilen var mı farklı bişey olsun dedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?