2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yılbaşı günü yagdı işde burda güneş var dışarda ama güvenemiyorum işte sakarlık diz boyu bende düz yoldada düşerim ben kaç defa düştüm zaten

aman dikkat et, boşver çıkma. sen afyonluydun de mi? alışkın olman lazım kara:) ben izmirde kara hasret büyüdüm o yüzden korkarım yürümeye karda:)

aman dikkat et, boşver çıkma. sen afyonluydun de mi? alışkın olman lazım kara:) ben izmirde kara hasret büyüdüm o yüzden korkarım yürümeye karda:)

afyonluyum alışıgım kara 2 sene olucak zaten burdayım da işde bebek olunca insan tırsıyo dedim yaa sakarlık diz boyu

benim ablam da 5 yıl afyonda öğretmenlik yaptı. 1 yıl onun yanında yaşadım afyonda:) ilk yoğun karı orda görmüştüm:)

[FONT="Book Anti[SIZE="3"]
[/SIZE]qua"][/FONT]
Selam kızlar, nasılsınız yeni yıl bebeklerimize ve bize hayırlı uğurlu olsun inşallah,
ataması yapılan arkadaşlar sizede hayırlı olsun.

ben geldim dün kimsecikler yoktu bugün sabahtan beri üzerimde bir ağırlık sormayın gitsin, yataktan kalkamadım şimdi eşim bjk basket maçına gitti bnde kalktım annemler bizde kızım etrafta yürüyo, çok güzel ya onun pıtış pıtış adımlarını izlemek..

Bende bütün evi temizledim, yemekleri yaptımda geldim bu gidişle iş yaparken ayakta doğuracağım,
Şimdiden sonra kızın yaramazlığı artırır yürüyosa, oo offff dolap, çekmece ne varsa ortaya gelir :81:

geçmiş olsun, yılbaşının yorgunluğu çıkıyordur. ne güzel ya, erken yürümüş kızın. maşallah

şuhutun bir beldesidiydi. şimdi bursada gerçi. çok oldu tayini çıkalı.

benim ilçe güney tarafında oldugunda diğer ilçelere göre daha sıcak oluyo ....

yaa çamaşır makinem sı kaçırıyo yeni fark ettim kapağının altından gıcık oldum yaaaa:84::84:

tüh ya. sinir oluyorum bozulan ev aletlerine... servisi çağırırsın yarın
evet yaa bende sinir oluyorum çok fazla değil sızdırıyo halı ıslanmış öle fark ettim :84::84: eşim yarın izinli söyleyeyim halletisn
evet tatlım ilk bebeğim , erkek olduğu belli oldu geçen hafta :)

yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün benimkide belli olur inş. artık

selam kızlar nasılsınız? nasıl geçti yılbaşı akşamınız :)
ben o gün eve gelip yatma planları yaparken arkadaşlar aradı dışarda yemek için, bayılrıım böyle eşli organizasyonlara, tamamdır dedim tabi hemen :)
yemekten sonra da bize geldik, çay meyve çerez şu bu derken güzel bi akşam oldu :)
şimdi de tavuk yapcam da güzel bi tarif bilen var mı farklı bişey olsun dedim de

e kızım güçlükonakta yaşamayın sizde iş orda die ewde orda olmak zorunda mı? eşinin ewdemi olacaksınız yoksa yakın bi yerdemi ew bakacaksınız şimdi?
üff geçmiş olsun belki zehirlenme değildirde içindeki bi sos baharat midene dokunmuştur..
cerende bende öyleydim:)) örümcek adam gibi her yere tırmanıyodum.. bunda biraz hantalım sanki çok çabuk yoruluyorum makineye çamaşır ayıkladım attım..
paçaları kaynatmıştım geceden onları ayıkladım pişirmye bıraktım sanki 1ton odun taşımım gibi serildim koltuğa
aynen öyle çekmecelerde ne warsa boşaltana kadar başından ayrılmıyor sonra dolaplara geçiyor, mutfak dolaplarında tencereleri çıkarıyor her gün yeni bi yaramazlık:)
geçmiş olsun, yılbaşının yorgunluğu çıkıyordur. ne güzel ya, erken yürümüş kızın. maşallah
ay ewet yılbaşının yorgunluğunu atamadım e sabahın 6 sına kadar gezersen olacağı bu
ewet 9,5 aylıkken ordan oraya yürümeye başladı,10aylık oldu tutamıyoruz koşuyor resmen sıpam

oh ne güzel olmuş. gerçi ben o saate kadar çalıştıktan sonra hal kalmazdı bende, ne güzel enerjiksin:)) ben genelde fırında patatesli tavuk yapıyorum, klasik. değişik tarif bilmiyorum.

Nasıl geçsin? o gün çok yorulmuştum ve hepinizin yerine yattım dinlendim :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…