2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cerende bende öyleydim:)) örümcek adam gibi her yere tırmanıyodum.. bunda biraz hantalım sanki çok çabuk yoruluyorum makineye çamaşır ayıkladım attım..
paçaları kaynatmıştım geceden onları ayıkladım pişirmye bıraktım sanki 1ton odun taşımım gibi serildim koltuğa
aynen öyle çekmecelerde ne warsa boşaltana kadar başından ayrılmıyor sonra dolaplara geçiyor, mutfak dolaplarında tencereleri çıkarıyor her gün yeni bi yaramazlık:)
Hantallıkla ilgisi yok canım, insan bazen dönem dönem kolunu kaldıracak hali olmuyor, hamilelikten. Bende ilk üç ay öyleydim,
Paça çorbasımı pişiriyosun hmmm çok severim

ewet pişirdim kızımla ben birer tabak içitik bile:))
ben pek sewmem amamecburiçiorum bebekim kemikleri sağlam olsun die.. cerende de çok içtim kızımın maşallahı war yağ tutmuyo ama kemikleri ağır maşallah:)
gel ikram edeyim bacım ayıpsın

Afiyet, bal şeker olsun,
benimkiler her ne kadar yeme bakımından problemli olsada benim Cerenimde paça ve işkembe çorbası delisi,
Resmini gördüm kızzz ne güzel şeymişsin sen öyle

Afiyet, bal şeker olsun,
benimkiler her ne kadar yeme bakımından problemli olsada benim Cerenimde paça ve işkembe çorbası delisi,
Resmini gördüm kızzz ne güzel şeymişsin sen öyle
öleyimdir cicim:) senin resmin yok mu senide görelim:82:

Merhabaa :)) Ben de yeni üye oldum kısmetse haziran 17 de ilk bebeğimi kucağıma alacağım Yazılarınızın altındaki şu şirin şeyleri nasıl yapıyorsunuz bebek şu kadar haftalık filan gibi :)))

Hoşgeldinnn Denizcim,
bebek takvimi diyorsun, lilypie ve baby gaga diye bir site var ordan yapıyorsun,
ama sağolsun Yakamoz benim için yaptı
yani indirmeyi yapamıştım, arkadaşlar daha iyi biliyo onlar yardım ederler sana :13:

Merhabaa :)) Ben de yeni üye oldum kısmetse haziran 17 de ilk bebeğimi kucağıma alacağım Yazılarınızın altındaki şu şirin şeyleri nasıl yapıyorsunuz bebek şu kadar haftalık filan gibi :)))
hoşgeldinm canım.. istanbuldamısın? bebeğin kızmı erkekmi?
o çizelgeyi lilypie.comdan yapıosun forumlar için olan linki img ile başlayıp biten kısmı kullanıcı panelindeki çizelge bölümüne kopyalıyorsun.. profilin olduğu yerde yani..
Niye Hasretçim, ben varım ya
Ne geziyosun başka topiklerde, bende siz yoksunuz diye gittim.
Yakamozzzzzzzzz hoş geldin ne yaptın ev toplamaya başladınmı??
cansıkıntısı işte kızım kucağımda yine saldrıyo klawyeye
bezi bitmiş markte gidecekler almaya

Hava çok soğuk bu saatte çıkarsa öksürük olmasın?
benim küçük komşunun evine bile gitsek hemen hasta oluyo :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…