- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
hadi yaa:26: neyse az kalmış bide göstermio falan diyip yollamasınlarda:) bnm teyzem americada kaldı kızlarını orda doğurdu bir kez usgye girmiş ondada göstermedi falan diyip yollamışlarya sorma daha belli degil lanet olasi ülkede 18. haftadan önce söylenmiyor 5 gün sonra ögrenicem insallah yazarim
astronotunu giydiriyoruz zaten market hemen karşımızdaHava çok soğuk bu saatte çıkarsa öksürük olmasın?
benim küçük komşunun evine bile gitsek hemen hasta oluyo :82:
canım mecburen güçlükonakta oturacaz çünkü güçlükonağa en yakın oturulabilir ilçe cizre oda 60 km. 5 kmde benim okul 65 km her gün git gel 130 km. çekilmez arabamızda yok olsada yol aynı yol her gün çekilecek gibi değil, ev bulmak sorunmuş ben şimdilerde onu düşünüyorum kötü mötü bi ev bulalımda zaten maksimum 2 sene oturacaz sonra tayin batıya çıkacak doktorada en yakın il yada ilçeye giderim artık heraldee kızım güçlükonakta yaşamayın sizde iş orda die ewde orda olmak zorunda mı? eşinin ewdemi olacaksınız yoksa yakın bi yerdemi ew bakacaksınız şimdi?
üff geçmiş olsun belki zehirlenme değildirde içindeki bi sos baharat midene dokunmuştur..
cerende bende öyleydim:)) örümcek adam gibi her yere tırmanıyodum.. bunda biraz hantalım sanki çok çabuk yoruluyorum makineye çamaşır ayıkladım attım..
paçaları kaynatmıştım geceden onları ayıkladım pişirmye bıraktım sanki 1ton odun taşımım gibi serildim koltuğa
aynen öyle çekmecelerde ne warsa boşaltana kadar başından ayrılmıyor sonra dolaplara geçiyor, mutfak dolaplarında tencereleri çıkarıyor her gün yeni bi yaramazlık:)
ay ewet yılbaşının yorgunluğunu atamadım e sabahın 6 sına kadar gezersen olacağı bu
ewet 9,5 aylıkken ordan oraya yürümeye başladı,10aylık oldu tutamıyoruz koşuyor resmen sıpam
yakomaz güçlükonağı bilmiyom eşime sordum oda bilmiyomuş pek sadece idile uzak dedi sana 26 dan geldi sanırım orası keşke daha önceden tercih döneminde konuşsaydık tercihlerine idilide ekleseydin benim eşimin okulunada okulöncesi atandı oda köyde ama idil merkeze yakın servis var belki orada da merkezi bi yer vardır servisle gidersin idare edersin biraz canım eş tayini istersin 1 yıl sonra. Hastane işini sormuşsun ben batmana gidiyom canım idilde doktor bulamadım devlet var ama kalabalıktı doğumuda zaten epidural sezeryan düşünüyorum tarih alıp batmana gitcem ama aniden normal olur diyede araştırma yapcam sende yaparsın canım birbirimize bilgi veririz bende doğum iznine kadar mardinde çalışıp idile geri döncem doğumda idilde olcam iyi araştırmak lazım cizreye filan bakarız oranın devlet hastanesi büyük sen normal mi sezeryan mı düşünüyon ben aslında normal çok istiyodum ama korkuyom buralarda güvenemiyom onun için batmanda epidural yapcam ama tabi doğum bu belli olmaz aniden gelir araştırmak lazım haberleşiriz senle sürekli iyi bi yer bulursak ikimizde orda yaparız
astronotunu giydiriyoruz zaten market hemen karşımızdagitsin hawası değişir sıpamın zaten yarın dra gideceğim kuru öksürük girdi çıkmıyo kızımdan actidem we benical kullandımama etki etmedi sanırım..
anladım canım inşallah çok ta köy değildr bölge:))) netten falan baktınmı?canım mecburen güçlükonakta oturacaz çünkü güçlükonağa en yakın oturulabilir ilçe cizre oda 60 km. 5 kmde benim okul 65 km her gün git gel 130 km. çekilmez arabamızda yok olsada yol aynı yol her gün çekilecek gibi değil, ev bulmak sorunmuş ben şimdilerde onu düşünüyorum kötü mötü bi ev bulalımda zaten maksimum 2 sene oturacaz sonra tayin batıya çıkacak doktorada en yakın il yada ilçeye giderim artık heralde
yok canım güçlükonata oturursak okul yakınmış zaten servise bile gerek kalmaz ya ben akıllı gibi hep merkez yazdım gelmeyince de güçlükonağa kaldık, benim puanla urfa nın ilçeleri bazı doğu illerinin merkezleri geliyomuş ben riske atmıyım derken daha kötü bi yere kaldım :) olsun canım atandım ya bunada şükür, Batmanda özel hastaneye mi gidiyosun canım ben devlet hastanesi düşünmüyorum çekilmiyor yaw çok kalabalık oluyor bide ilgilenmiyorlar sinir olurum kesin gidersemCizrede vardır belki özel iyi bi hastane, ben epidural normal istiyorum bi aksilik olmazsa ( sezeryan olmak zorunda kalmazsam) iyi bi yer bulursa dediğin gibi orda yaparız ikimizde sen benden tecrübelisin oralar konusunda :)) gidince çevreden araştırırım biraz bende umarım iyi bi doktor bulabiliriz
seninki 2,5 yaşında dimi ufağı nasıl bu halleri laftan anlıyolarmı? bizimkilerin arasında 15 ay olacak acaba yazın biraz laftan anlar, derdini anlatabilirmi falan die düşünüyorum ama:26:Dr lardan gelemiyoruz kış gelince, çocuklarda sıkılıyo haklılar tabii, hep evin içinde, benim ufaklık ev karıştırma işini iyice artırdı.
Hoşgeldinnn Denizcim,
bebek takvimi diyorsun, lilypie ve baby gaga diye bir site var ordan yapıyorsun,
ama sağolsun Yakamoz benim için yaptı
yani indirmeyi yapamıştım, arkadaşlar daha iyi biliyo onlar yardım ederler sana :13:
inşallah canım bende öyle umud ediyorum :)) netten baktım baya küçük bi ilçe pek içaçıcı görünmüyor ama napalım, hem zaten bi dünya borcumuz vardı küçük yerde yaşam daha ucuz olur borçları bitirir bide araba alır döneriz batıyaanladım canım inşallah çok ta köy değildr bölge:))) netten falan baktınmı?
n zamn taşınacaksın ocak sonuna doğru m? 31deydi sanırım işbaşı
evet ya okudum çok güldüm çok hoş gerçekten sıpa ya neler düşünmüşslm kızlar.yakamoz harika bayıldım. miniklerin hislerine tercüman olmuşsun.oğlumda bayıldı galiba okuduktan sonra tepinmeye başladı. heycanla bu zamanı bekliyodum çok harika bişey.
Yakamoz bu çok komikti ya haa haaaayyyyy :)))))))
seninki 2,5 yaşında dimi ufağı nasıl bu halleri laftan anlıyolarmı? bizimkilerin arasında 15 ay olacak acaba yazın biraz laftan anlar, derdini anlatabilirmi falan die düşünüyorum ama:26:
Merhabaa :)) Ben de yeni üye oldum kısmetse haziran 17 de ilk bebeğimi kucağıma alacağım Yazılarınızın altındaki şu şirin şeyleri nasıl yapıyorsunuz bebek şu kadar haftalık filan gibi :)))
canım orda çıkan forum linkini profilindeki ticker bölümüne yapıltırıyosunarkadaşlar lilypie daki bebişlerden oluşturdum ama nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum..
yardımcı olurmusunuz
yakamoz yazı harikaymış, çok güldüm
arkadaşlar lilypie daki bebişlerden oluşturdum ama nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum..
yardımcı olurmusunuz
canım orda çıkan forum linkini profilindeki ticker bölümüne yapıltırıyosun
evet bende bayıldım, bazı yerleri okurken kahkahalarla güldüm hatta
ah bide profilimdeki ticker bölümünü bulabilsem:18: teknoloji özürlüyüm biraz galiba... kusura bakma canım ama yapamadım ....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?