2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oraya kadar geldim de sanırım yanlış yeri yapıştırdım. soğolun ya uğraştırdım sizi.

canım linkin hepsini yapıştırıyosundur sen linki ekle buraya ben kopyalayıp hangi kısmını yapıştıracagını yazayım en kolayı bu sanırım :) bu arada işimiz ne canım ne uğraştıması

selam kızlar öğlen girdim bağlantı kesildi
herkes iyi anladğım kadarıyla

ataması yapılan arkadaşlara çok ama çok sevindim inanın kendim atanmış kadar çok hemde

şimdi kimseler yok yarın coşar buralar

kızlar dun babies dıye belgesel tarzında bır fılm ızledım ..cooooooooook guzel ızlemenızı tavsıye ederım 4 bebegın farklı ulkelerde yetıstırılısını anlatıyor cok tatlılar..esımle fılme bayıldık

kendi adıma teşekkür ederim canım pazar günü pek kimseler olmuyor yarın baya kalabalık oluruz hatta sayfalara yetişemem eminim

bende izliycek güzel bi film arıyodum iyi oldu bu :)) netten bakim varsa izliyim hemencik

bu saatte çiğ köfte yaptııııııııııııııımmmmmmm hemde buz gibi suyla öyle sıcak suylada değil ( zaten sıcak suyla yapılan çiğ köfte olmuyor ) ben bu işi kaptım yaw yakında ahçılığa soyunicim kocama o kadar yap yap diye ısrar ediyorum yapmıypdu kıcık bende kendi işimi kendim yaptım çokda güzel oldu mutlu oluyorum yaptıgım yemekler güzel olunca

Günaydın kızlar...
Geçmişi okumadım çok diye ama, yakamozun gece gece çiğ köfte yapmasına takıldım...Bacım hiç mi işin gücün yok o saatte, yatıp uyusana.....

günaydınlarrrrrr herkesee

nasılsınız bizde bir değişikik yok yeni sene geldik yine cehenneme:))))))))))

inşallah bugun çabuk geçerde yarın olurda bebişime kavuşurum hayırlısı ile:))))

günaydınlarrrrrr herkesee

nasılsınız bizde bir değişikik yok yeni sene geldik yine cehenneme:))))))))))

inşallah bugun çabuk geçerde yarın olurda bebişime kavuşurum hayırlısı ile:))))

Günaydın canım,
hayırdır kız, geçen seneden beri şair mi oldun, kafiyeli kafiyeli yazmışsın...

birden çıkıverdi..
seninde yarın değilmi kontrolün:)) hadi bakalım güzel haberlerle inşallah geliriz. bebişlerimiz kocaman olmuş olsun

Evet yarın, ama ben gitmicem herhalde...İnşallah senin duru da tombiş bişey olmuştur....
Ya ege, benim göbeğim küçüldü kız, kalmadı niye öyle oldu ki....

günaydın bayanlar iyi haftalar
amaneeeen hiç çalışasım yok yaa napıcam ben böyle:26: acaip sinirim bozuk....
onun dışında inşallah cumartesi kızımı görecem...özledim keratayı beee

evet yarın, ama ben gitmicem herhalde...inşallah senin duru da tombiş bişey olmuştur....
Ya ege, benim göbeğim küçüldü kız, kalmadı niye öyle oldu ki....

:)))) bazen oluyor bugun bende montumu kapatırken kapanmayan düğme kapandı.. çünkü 2 gün evde iş yaptım koşturdum gaz felanda olmadı ondan sebep oluyor. Işte oturuyoruz ya sürekli akşama kadar iyce şişiyoruz. Bugun bende baya inik bir haldeyim merak etme:)))

canım bende 1.5 yıldır buralardayım ama pek bi bilgim yok ben batman özele gidiyom 2 hastaneye birden hiç cizreye bakmak aklıma gelmedi bundan sonra araştırmam gerek cizre bize yakın 20 dakika anideen normal olursa oraya giderim epidural sezeryan yapcam batmanda eğer bir süpriz yaşamazsam.benim yeni atandım okulda lojman varmış merkezde zaten okul lojmanlarda daire şeklindeymiş doğum izninde idile geri döncem eşim yazın eş tayini istiyecek en azından mardin şırnaktan daha iyi bizde 2 yıl sonra sinop filan istiyos tayin isticez inşallah ikimizde istedimiz yerlere gideriz bu arada canım senin eşin demi şırnakta öğretmendi

günaydın bayanlar iyi haftalar
amaneeeen hiç çalışasım yok yaa napıcam ben böyle:26: Acaip sinirim bozuk....
Onun dışında inşallah cumartesi kızımı görecem...özledim keratayı beee

yabende öyleyimmm hiç çalışasım yok hele hamilelikten sonra olanlar gitti.. Napcam bende bilmiyorum tek tesellim izine çıkıcam 44 ay burdan uzağım inşallahhhhhhhhaminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…