bişeyler yaptım ama oldumu acaba.
oraya kadar geldim de sanırım yanlış yeri yapıştırdım. soğolun ya uğraştırdım sizi.
selam kızlar öğlen girdim bağlantı kesildi
herkes iyi anladğım kadarıyla
ataması yapılan arkadaşlara çok ama çok sevindim inanın kendim atanmış kadar çok hemde
şimdi kimseler yok yarın coşar buralar
kızlar dun babies dıye belgesel tarzında bır fılm ızledım ..cooooooooook guzel ızlemenızı tavsıye ederım 4 bebegın farklı ulkelerde yetıstırılısını anlatıyor cok tatlılar..esımle fılme bayıldık
günaydınlarrrrrr herkesee
nasılsınız bizde bir değişikik yok yeni sene geldik yine cehenneme:))))))))))
inşallah bugun çabuk geçerde yarın olurda bebişime kavuşurum hayırlısı ile:))))
Günaydın canım,
hayırdır kız, geçen seneden beri şair mi oldun, kafiyeli kafiyeli yazmışsın...
birden çıkıverdi..
seninde yarın değilmi kontrolün:)) hadi bakalım güzel haberlerle inşallah geliriz. bebişlerimiz kocaman olmuş olsun
evet yarın, ama ben gitmicem herhalde...inşallah senin duru da tombiş bişey olmuştur....
Ya ege, benim göbeğim küçüldü kız, kalmadı niye öyle oldu ki....
yok canım güçlükonata oturursak okul yakınmış zaten servise bile gerek kalmaz ya ben akıllı gibi hep merkez yazdım gelmeyince de güçlükonağa kaldık, benim puanla urfa nın ilçeleri bazı doğu illerinin merkezleri geliyomuş ben riske atmıyım derken daha kötü bi yere kaldım :) olsun canım atandım ya bunada şükür, Batmanda özel hastaneye mi gidiyosun canım ben devlet hastanesi düşünmüyorum çekilmiyor yaw çok kalabalık oluyor bide ilgilenmiyorlar sinir olurum kesin gidersemCizrede vardır belki özel iyi bi hastane, ben epidural normal istiyorum bi aksilik olmazsa ( sezeryan olmak zorunda kalmazsam) iyi bi yer bulursa dediğin gibi orda yaparız ikimizde sen benden tecrübelisin oralar konusunda :)) gidince çevreden araştırırım biraz bende umarım iyi bi doktor bulabiliriz
günaydın bayanlar iyi haftalar
amaneeeen hiç çalışasım yok yaa napıcam ben böyle:26: Acaip sinirim bozuk....
Onun dışında inşallah cumartesi kızımı görecem...özledim keratayı beee
günaydın bayanlar iyi haftalar
amaneeeen hiç çalışasım yok yaa napıcam ben böyle:26: acaip sinirim bozuk....
onun dışında inşallah cumartesi kızımı görecem...özledim keratayı beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?