günaydın güsell annelerrr ege kuzu ben mardine atandımmm
selam kızlar öğlen girdim bağlantı kesildi
herkes iyi anladğım kadarıyla
ataması yapılan arkadaşlara çok ama çok sevindim inanın kendim atanmış kadar çok hemde
şimdi kimseler yok yarın coşar buralar
:)))) bazen oluyor bugun bende montumu kapatırken kapanmayan düğme kapandı.. çünkü 2 gün evde iş yaptım koşturdum gaz felanda olmadı ondan sebep oluyor. Işte oturuyoruz ya sürekli akşama kadar iyce şişiyoruz. Bugun bende baya inik bir haldeyim merak etme:)))
günaydın güsell annelerrr ege kuzu ben mardine atandımmm
canım hayırlısı olsun ohh atandınız en sonunda çok sevindimmm.. Sizin eşleriniziden ayrı kalmazın bende vicdan yapmıştı inanın. Gözünaydın inşallah çok güzel günler olacak...
Aaaa, canım benim ataman oldu mu, çok sevindim ya...Devlet memuru oldun, üstteki alıntından yakamoz da atanmış...Ohhh,ohh ne güzel, bebekler uğurlu geldi maşallahh..
Kızlar selda bugunde yokk(
Benim 2 gündür kusmalarım ve hiçbişey yiyememelerim yeniden başladı...Bu neden ki, bebeğin saçı çıkıyo falan diyorlar ya, ondan olabilir mi...Sürekli kusuyorum yine...
Aaa çok geçmiş olsunnn kuzu... Bu arada benim de göbek kayboldu 2 gündür çook endişelendimm... bi de gece acaip canım yanıyor benim sürekli karnım geriliyor, uyanıyorum acaba yanlış bir hareket mi yapıyorum uykumda? size de oluyor mu?
Ya bende endişelendim ama baksana egenin de kaybolmuş...Sanırım oluyo bu dönem...
Ama ben yine hiçbişey yemiyorum, benimki ondan da inmiş olabilir...Bence yanlış hareket falan yapmıyorsundur, ben de hep acıyla uyanıyorum uykumdan ama, doktorum bebeğin çok aşağıda acı ağrı olur demişti, o yüzden kafama takmıyorum...Gündüz kendimiz hareket ettiğimizden sanırım, acıyı gce yatarken hissediyoruz..
Demek ki benimki de aşağıda ciddi acıyor çünkü.. Aman iyi olsunlar da acı ağrı olsun ne yapalım di mi :)
Evet, ama zaten anca yukarı çıkar belki seninki...
Ben 15.haftamda gittim en son, bu haftalarda çıkması lazım seninki tembel kıpırdanmadığı için çıkmıyo demişti..Endişe etme, senin ağrılar bikaç haftaya azalır inşallah...
günaydın nasılsınız kızlar
Sürekli doktora gidip ultrasona girmek istiyorum. Ağrıyıp sızlayınca korkuyorum bişey mi oldu diye Allah korusun!!! Cumartesi doktora gideceğim sorarım o zaman. AMan her seferinde bi sürü şey sorucam diyorum , bebeği görünce unutuyorum walla hepsini :) salak gibi oluyorum
günaydın nasılsınız kızlar
Aynen yaa...Ben de her seferinde öyle diyorum ama, aklımdakilern çeyreğini bile soramıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?