2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 2 gündür kusmalarım ve hiçbişey yiyememelerim yeniden başladı...Bu neden ki, bebeğin saçı çıkıyo falan diyorlar ya, ondan olabilir mi...Sürekli kusuyorum yine...
aa canım neden ki acaba saçlanıyor olması midede kaynama yanma yapar bildiğim kadarıyla. belki olabilir aşırı bir kusma ise dr ara mutlaka..

benimde bugun küçüldü sebebi evde hareket halinde olmamaızdan olabilir. benim canım yanmıyor ama hapşırık ve öksürükde oluyor..

Kızlar bu arada haftasonu 2 günüm bebek mağazalarında geçti, bir sürü yer gezdik, fiyatlara baktık, çooook keyifli bişeymiş :)))) Biraz da bişeyler aldık tabii dayanamayıp :)

Evet, insan oralara gidince kendini kaybediyor...Herşeyi almak istiyorum ben de gittiğimde...
Güle güle kullansın bebiş,Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah...

aa canım neden ki acaba saçlanıyor olması midede kaynama yanma yapar bildiğim kadarıyla. belki olabilir aşırı bir kusma ise dr ara mutlaka..

Aradım canım ya, endişe etme kanaman olmadıktan sonra sorun olacağını zannetmiyorum dedi...Zaten başından beri problemli bi hamilelik yaşadığını biliyorsun, bu sorunlara artık alışman lazım dedi...Çok rahatsız hissedersen gel ama, bi terslik olduğunu düşünmüyorum ben testlerin hep güzel çıkıyor dedi..

Benim de hapşırdım mı fecii acı oluyor!!! Ben de hep koşturdum evde, dışarı çıkınca da sürekli ayakta mağaza dolaştım ondan oldu demek ki :)

Maşallah hep güzel çıksın sonuçların.. E kızın nazlanıyor işte annesine, kendini hatırlatıyor :)

Maşallah hep güzel çıksın sonuçların.. E kızın nazlanıyor işte annesine, kendini hatırlatıyor :)

Sıpa yanlış hatırlatıyo kendini, kıpırdasa tekme atsa yaa..
Bak kuzu dediydi dersin, burda herkes hissedecek bebeğini bi ben kalacam hissetmeyen....Benim kuzu tembel, sadece yatıyo..Bi de beni kusturuyo sürekli...

Sıpa yanlış hatırlatıyo kendini, kıpırdasa tekme atsa yaa..
Bak kuzu dediydi dersin, burda herkes hissedecek bebeğini bi ben kalacam hissetmeyen....Benim kuzu tembel, sadece yatıyo..Bi de beni kusturuyo sürekli...

Yok yok, bence tam tersi şimdi güç topluyor 1-2 hafta sonra en bıcırık en hareketli bebek olacak :) Anasına bak kızını al demişler :) Mümkün mü tembel olması.. Ama babası mı biraz tembeldi öyle bişeyler diyordun sen sanki :))

Adamın adını çıkardım..Evet babası tembeldir...
İnşallah dediğin gibi olur da, hareketli bi bebek olur...

Benim eşim de feci hareketli , bi dakika yerinde duramaz, evde oturamaz. Ben de bir o kadar evcimen, uyuşuk :) Oğlan da babasına benzerse ben 2 hiperaktifle ne yaparım bilmiyorum :)

Ya varya aynen bizim aileyi anlatıyorsun ama roller ters....
Benim eşim de evcimen değildir de, tembeldir...Üstünü değiştirmek bile zor gelir bazen...Gerçi yazık ben hamile olduğumdan beri koşturuyor her işe, ben uğraşamıyorum eskisi gibi...
O da bana söylüyor, senden bir tane daha olursa, ne yaparım ben diye....
Ama senin eşin hareketliymiş, verirsin bebeyi eline, oynaşır dururlar ikisi işte..Sende dinlenirsin ne güzel...

Aman dikkat et, sar sarmalan.. İnsanlar yaz hamilesi olmak zor diyor ama bence kış hamilesi olmak daha zor...

ayy aman almayayım yaz hamilesi çok zor.. ben yaşadım. burda kaloriferler yanmıyor.hangar gibi yer montlarla oturuyoruz. yeni yaktılar şimdi yanar ısıyı verirler inşallah.
fmg nerdeki niye yok..

Ben de aynı şeyi düşünüyorum :) Adam tez canlı, giydirirde yıkarda ben tabii kıyıp verebilir miyim onu bilmiyorum şu an :) Yaa dün mothercare'de yeni bebeğiyle bi anne gördüm, bana baktı baktı "Lütfen çok iyi uyuyun sonra çok arayacaksınız uyuyabildiğiniz günleri " dedi, hem çok komiğime gitti hem de çok tırstımmmm :)

Aman dikkat et, sar sarmalan.. İnsanlar yaz hamilesi olmak zor diyor ama bence kış hamilesi olmak daha zor...

ama kış bebeği doğurmak da zor, ısıtması çocuğu zor oluyor..Anne karnında 37 derecede duruyorlar...
Sarılık oluyo, doktor güneşe ttun diyo, güneş yok...
Bence bebek için baharda doğmak ideal..Büyük ihtimal biz de mayıs sonu-haziran başı doğuracağız çoğumuz...İdeal zamanda doğacak bebeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…