2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bizim zamanımız çok iyiye denk geldi..

Ya benim uykuyla sorunum yok da, bir an önce sağlıklı sıhhatli doğsun istiyorum...Çok zor gelmeye başladı hamilelik...Bi yere gidiyoz, hastalıklı gibi davranıyorlar bana, ayağını uzat, üstüne battaniye verelim, canın ne çekiyo...Gücüme gidiyo valla...Sakın odadan çıkma, mutfağa girme....
Hafta sonu falan alışverişte olursam herkesten fırça yiyom, senin ne işin var alışverişte diye...
Tuhaf bi durum ve çok sıkıcı....

Yaaa gerçekten, benimkinin 24 Haziran tahmini tarihi , eğer o zaman doğarsa yengeç oluyor ama benim içime ikizler olacak gibi doğuyor

Hele sezeryan olursa 2 hafta önce olur, garanti ikizler olur...
Ben de Allah nasip ederse 27 mayıs düşünüyorum doğum tarihini..Eşimle evlilik yıldönümümüz o gün..Hem de cumaya rast geliyo...İnşallah istediğimiz gibi olur...

Sen sezeryan düşünüyordun değil mi ? Ben normal doğum istiyorum ama içime hep sezeryan olacakmış gibi doğuyor. Bütün normal isteyen arkadaşlarım sezeryana döndüler son dakikada çünkü

Sen sezeryan düşünüyordun değil mi ? Ben normal doğum istiyorum ama içime hep sezeryan olacakmış gibi doğuyor. Bütün normal isteyen arkadaşlarım sezeryana döndüler son dakikada çünkü

evet,sezeryan düşünüyorum, doktorumla ortak kararımız..Doktorum normal doğum yapamayacağımı düşünüyor..Ama sezeryanı da pek önermiyor aslında, belden uyuşmalı yapalım diyor, şimdilik eşimi ikna çabasında, doğuma sende gir, sen karını sakinleştir, biz bebeği alalım diyor...Eşim de bayıltın bunu diyor, ben de bayılmak taraftarıyım aslında..Doğumu hatırlamak istemiyorum..Ama doktorum sıcak bakmıyor, anne ve bebeğin ilk teması çok önemli diyor..Uyaık olmalısın diyor..Bilmiyorum ne olacak...Benim de içime-inşallah öyle olmaz da- gününden erken olup, normal olacak gibi geliyor..
Çünkü dediğin çok doğru, sezeryan steyenler normal doğuruyo, normal doğuracağım diyenler de hep sezeryana girmek zorunda kalıyor..
Bence de çok normal istiyorsan,sende sezeryana girebilirsin...Bi de özele gidiyorsan, özelde sezeryan yapmak daha basitlerine geliyor, hemen sezeryan diyorlar..

günaydın herkese..

inşallah seldanın adı vardır aşağıda diyerek açtım ama hala gelmemiş((

kuzu benim de göbeğim küçülüyor bazen. hatta geçen hafta bu yüzden endişelenip gittim bebişi görmeye,iyidi:)) egenin dediği gibi hareketlerle, yemeyle falan ilgili herhale. eşim dalga geçmişti zaten ben endişelenince demek ki yağmış onlar gitti demişti:)) sonra ertesi gün daha beter fırladı ama:

bir de bu ara bende de mide bulantısı var, anlamadım. yeni yıla nerdeyse çıkararak girecektim.
mide yanmasının da bebeğin saçlanmasıyla ilgisi yok diye biliyorum. sürekli midesi yanıp da kel bebek doğuranları çok duydum.

Benim bir arkadaşım yaptırdı epidural sezeryan inanılmaz memnun kaldı, sen de öyle yaptır bence.. Hep ayıksın düşünsene bebeğin doğuyor ve kucağına veriyorlar..

günaydın cnmm. selda şok yaşatıyor bugunde fmg yok..
nasılsın... mide bulatıları geri mi geliyor ne kuzuda öyle bugun.. bende yarın gidicem kuzumu bebişimi görmeye... ohhhh çatlayın siz beni 1 aydır delirttiniz:))))))
şaka bi yana hayırlı haberlerler gelelim yaa dua edin..

kızlarr gunaydınnn herkeseee mutlu yıllarrr...

mutlu yıllar canımmm nasılsınnn

kızlar fmg yi aradım hasta 3 gündür yatıyormuş.evdeymiş. öğleden sonra girmeyi düşünüyormuş. size selamı var.. bu arada fmg ninde çokkkkkk tatlı yumuşacık bir sesi var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…