2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım günaydın, burayı okumasam bende doktora çoktan gitmiştim..ama okudukça herkeste aynı şeylerin olduğunu duyunca rahatlıyorum...
Ya bulantılar çok fena gerçekten de, kızım ikimizin de ne nazlı bebeleri var..Maazallah, tanışıp evlenseler ne olur halleri hiç bilmiyorum, hangisi hangisine bakar..İki dünür artık biz onlara bakarız öyle bişey olsa...
Topiğin en nazlı bebeleri bizimkiler herhalde...

Benim bir arkadaşım yaptırdı epidural sezeryan inanılmaz memnun kaldı, sen de öyle yaptır bence.. Hep ayıksın düşünsene bebeğin doğuyor ve kucağına veriyorlar..

İşte ben onu düşünemiyorum...Ellerini falan bağlıyorlarmış ya...
Doktorum herkesi bağlamıyorum ben ama seni bağlarım dedi...

İşte ben onu düşünemiyorum...Ellerini falan bağlıyorlarmış ya...
Doktorum herkesi bağlamıyorum ben ama seni bağlarım dedi...

Ay o kötüymüş o zaman, zor bir psikoloji.. benim arkadaşınkini bağlamamıştı, kocası da girdi onunla, el ele konuşa gülüşe doğurmuşlardı walla :) Benim kocam hayatta girmez gerçi... Ben Acıbadem Maslak'ta doğurucam bir aksilik olmazsa, orada normal doğumu hastanın odasında yapıyorlar tüm ekipman odada var. Hiç ameliyathaneye götürmüyorlar o yüzden istedim...

ya hadi kuzu önceden de çekiyordu mide bulantısı, benim çok az olmuştu zaten önceden de. şimdi olması garip geliyor. doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olabileceğini söylemişti. umarım ondandır. yoksa dellenip senden önce gideceğim oğluşumu görmeye

inşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım yarın bakalım durumuz kaç gr olmuş..
fmg.yi de arasan mı acaba????

Canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin..Ben de gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum ya, bi yanım gitmek istiyor, bi yanım boşver gitme diyor...Ne yapacağımı bilmiyorum...

kızlar fmg yi aradım hasta 3 gündür yatıyormuş.evdeymiş. öğleden sonra girmeyi düşünüyormuş. size selamı var.. bu arada fmg ninde çokkkkkk tatlı yumuşacık bir sesi var....

Aaa, geçmiş olsun ya...Ama hiç olmazsa merakımız azaldı, iyi oldu aradığın..Soğuklardayız tam, bi de hamilelerin bağışıklık sistemi zayıflıyormuş, çok çabuk hasta oluyoruz ya..İnşallah çabucak iyileşir..
Zaten fotoları bile sıcacık onun, gülmüş fotolarda, eminim çok sıcakkanlıdır...
Eeeee, ne de olsa İzmirli canım..Memleketlim...Havasından mıdır suyundan mıdır, sıcakkanlı oluyor izmirliler...

günayddıııııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee

kuzu sen epidural yapma yaa çenen durmaz dr kafası karışır yada bunalır dr sana yarıda narkoz verir uyutur.. sen en iyisi yat kalk bebişin olsun:))

Aynenn...Doktora da diyom da, bebeği görmen gerekiyor diyor...Adam benden korktuğundan zaten benim herifi ikna etmeye çalışıyor, her gittiğimizde sende gireceksin doğuma, sen eşini sakinleştireceksin ben bebeği alacam diyor...Ne yapacam bilmiyom valla...

İnşallah gönlüne göre olur da, normal doğum yaparsın...Zaten herkesinkini bağlamıyorlarmış..Doktor gerekli gördüğü hastaları bağlıyormuş...

Günaydın canım, burdakiler iyi, gelmeyenleri merak ediyoruz..İnşallah onlar da iyidirler..
Sen nasılsın..Bebiş nasıl...

günaydın herksin ii olmasına sevindim valla bende seldayı ve fmgyi merak ediyordum epeydir girmiyor selda özellikle...
ben de iyiymiyim bilmiyorum 3 dk da bir(abartı değil) tuvalete gidiyorum sanırım sistit oldum birde kuyruk sokumu 3 gündür ağrıyor oturup kalkmak işkence gibi oldu sistit için bi dr a gitsem olr mu ki acaba???

Kesin git, hiç ihmal etme.. Ben de hep sistit olurdum Allahtan hamile kaldığımdan beri olmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…