günaydın herkese..
inşallah seldanın adı vardır aşağıda diyerek açtım ama hala gelmemiş((
kuzu benim de göbeğim küçülüyor bazen. hatta geçen hafta bu yüzden endişelenip gittim bebişi görmeye,iyidi:)) egenin dediği gibi hareketlerle, yemeyle falan ilgili herhale. eşim dalga geçmişti zaten ben endişelenince demek ki yağmış onlar gitti demişti:)) sonra ertesi gün daha beter fırladı ama:
bir de bu ara bende de mide bulantısı var, anlamadım. yeni yıla nerdeyse çıkararak girecektim.
mide yanmasının da bebeğin saçlanmasıyla ilgisi yok diye biliyorum. sürekli midesi yanıp da kel bebek doğuranları çok duydum.
kızlarr gunaydınnn herkeseee mutlu yıllarrr...
Benim bir arkadaşım yaptırdı epidural sezeryan inanılmaz memnun kaldı, sen de öyle yaptır bence.. Hep ayıksın düşünsene bebeğin doğuyor ve kucağına veriyorlar..
İşte ben onu düşünemiyorum...Ellerini falan bağlıyorlarmış ya...
Doktorum herkesi bağlamıyorum ben ama seni bağlarım dedi...
İşte ben onu düşünemiyorum...Ellerini falan bağlıyorlarmış ya...
Doktorum herkesi bağlamıyorum ben ama seni bağlarım dedi...
günaydın cnmm. selda şok yaşatıyor bugunde fmg yok..
nasılsın... mide bulatıları geri mi geliyor ne kuzuda öyle bugun.. bende yarın gidicem kuzumu bebişimi görmeye... ohhhh çatlayın siz beni 1 aydır delirttiniz:))))))
şaka bi yana hayırlı haberlerler gelelim yaa dua edin..
günaydın cnmm. selda şok yaşatıyor bugunde fmg yok..
nasılsın... mide bulatıları geri mi geliyor ne kuzuda öyle bugun.. bende yarın gidicem kuzumu bebişimi görmeye... ohhhh çatlayın siz beni 1 aydır delirttiniz:))))))
şaka bi yana hayırlı haberlerler gelelim yaa dua edin..
2011 haziran anneleri 2011e girerek bebeğe daha da yaklaştık
herekse günaydınn
umarım herkes iyidir
kuzu sen epidural yapma yaa çenen durmaz dr kafası karışır yada bunalır dr sana yarıda narkoz verir uyutur.. sen en iyisi yat kalk bebişin olsun:))
kızlar fmg yi aradım hasta 3 gündür yatıyormuş.evdeymiş. öğleden sonra girmeyi düşünüyormuş. size selamı var.. bu arada fmg ninde çokkkkkk tatlı yumuşacık bir sesi var....
kuzu sen epidural yapma yaa çenen durmaz dr kafası karışır yada bunalır dr sana yarıda narkoz verir uyutur.. sen en iyisi yat kalk bebişin olsun:))
Ay o kötüymüş o zaman, zor bir psikoloji.. benim arkadaşınkini bağlamamıştı, kocası da girdi onunla, el ele konuşa gülüşe doğurmuşlardı walla :) Benim kocam hayatta girmez gerçi... Ben Acıbadem Maslak'ta doğurucam bir aksilik olmazsa, orada normal doğumu hastanın odasında yapıyorlar tüm ekipman odada var. Hiç ameliyathaneye götürmüyorlar o yüzden istedim...
günayddıııııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
:):):):):) Ayy ege supersın guldurdun benı..
ama dogru dıyosunnnn:):)
Günaydın canım, burdakiler iyi, gelmeyenleri merak ediyoruz..İnşallah onlar da iyidirler..
Sen nasılsın..Bebiş nasıl...
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bu haberaiz gelmeyenlere ceza verelim bence merak ediyoruz
günaydın herksin ii olmasına sevindim valla bende seldayı ve fmgyi merak ediyordum epeydir girmiyor selda özellikle...
ben de iyiymiyim bilmiyorum 3 dk da bir(abartı değil) tuvalete gidiyorum sanırım sistit oldum birde kuyruk sokumu 3 gündür ağrıyor oturup kalkmak işkence gibi oldu sistit için bi dr a gitsem olr mu ki acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?