2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Git tabi, doktorlar bakıyorlar zaten drar tahliline..
Ben bi ara her hafta idra yollarında iltihap var mı diye tahlil oluyordum,sürekli kasık ağrım var diye...Ama bebek aşağıda olduğundanmış, iltihap falan çıkmamıştı...

ay ben de nazlıyımdır bir de o nazlı olmasın. hadi seninki kız nazı çekilir de erkeğin nazlısı iyi olmaz :)) tanışıp evlenseler de yazık olur kız çocuklara, ikisinin de annesi panikatak, mahvederiz çocukları
kuzu sen epidural yapma yaa çenen durmaz dr kafası karışır yada bunalır dr sana yarıda narkoz verir uyutur.. sen en iyisi yat kalk bebişin olsun:))

çok güldüm ege. süper tespit

fmg.ye de çok geçmiş olsun...

Canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin..Ben de gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum ya, bi yanım gitmek istiyor, bi yanım boşver gitme diyor...Ne yapacağımı bilmiyorum...
yaa git bence nasılsa randevun da var bi güzel incelesinler..
ben dayanamam giderdim..

hemen kenidne pay çıkar zaten :)) çatlak karıı

günayddıııııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın canımmmm nasılsın iyimisin...

sistit olmuşsundur kesin mutlaka git dr. mikrop yayılmasın...

Evet gerçekten de erkeğin nazı pek çekilmiyor..İnşallah nazlı olmaz...Benimki de olmaz inşallah da, gidişat belli nazlı olacak....

Ege beni çözdü zaten canım...Doğru diyor...Zaten kendim de yatayım kalkayım bebişi elime tutuşturuversinler istiyorum..Hayırlısı bakalım ya...

geçmiş olsun canım. hamilelikte idrar yolu enfeksiyonları artarmış. benim de çok sık olmaya başladı. berbat bir şey. bence git doktora, tahlil falan yaptır. ben netten araştırmıştım biraz tek kullanımlık haplar falan varmış.

günaydınnnnnnnnnn

Günaydın kızlar ikinize de...

GUNAYDINN fatmaaaaaa

günaydın canımm

günaydın valla gerçekten kim gelmezse merak ediliyor

hoşbulduk kızlaaaaarrr. iyim bugün hafiften karnım agrıyor ama idare eder:):):):

yaa git bence nasılsa randevun da var bi güzel incelesinler..
ben dayanamam giderdim..
hemen kenidne pay çıkar zaten :)) çatlak karıı

Ya özelde değil, tıpta da mahvoluyorum, ulaşım sorun 2 otobüs yapıcam...4 lü tarama için gidicem...Doktorum da gerek yok, 3 lü yaptırdın iyi çıktı dedi..Bebişi görmek için gitmek istiyorum da,zor olacak diye de gitmek istemiyorum...
Pay çıkaracam tabi kızım...Memleketlim değil mi...

ay bugün herkeste var bir sorun can sıkıntın geçti mi fatma??

can sıkıntım evde tek başıma olunca oluyo yapacakda bişey bulamıyorum tv de de bi,şey olmuyo sonradan arkadaşım geldi yemeğe falan kaldı güzeldi yani:)

oo ozaman gerek yok normal kontrolunde özele gidersin .. nasılsa öykü hanımın bi sıkıntısı yoktur rahat rahat oturuyor içerde:)) boşver bı soğukta gitme ben benim gibi yakın sandımm..
peki memleketlin madem olsun okadar diyosun .. pay çıkar bakalım. sende tatlı dillisin zaten

benim belim bazen kopacak gb oluyor sag ayagımla basamıyorum sakat gb oldum yaaa

aynen bende sağ ayağım tutmadı az önce oturken kalkerken yaşlılar gibi ah çekip duruyorum oturduğumuz sandalyelerle ilgili bence direk aslında belimizin arkasına yastık vb koymak lazım

dr u aradım tabi ki hemşiresi çıktı bugün yoğun dedi arar dedi sistit isem bugün gelmem gerekmezmi dedim olmazsa telefondan bi ilaç söyler falan dedi bana makul gelmedi enfeksiyonsa tahlil yapması gerekmiyormu ki....

bende ılk evlendıgımde olmustum( hatta ıstekı arkadaslar o ılk gece hastalıgımı ne ole bı adıda varmıs. genelde ılk seyde oluomus..)
tek kullanımlık bı ılac kullanmıstım ama sen bı doktora got yınede

tabi cnm tahlil yapacak ona göre. onlar ultrasonla yumurtalıklarına bakıyorlar akıntıyıo felan görüyorlar.. sen mutlaka git telefonda olmaz..

E tabii tahlil gerekiyor, ne biçim hemşire o öyle, bi alemmiş..

oo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek

oo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek

Valla benim doktor, her gittiğimizde eşimi ikna çabasında..Sen de gireceksin doğuma diye...
Boşver düşünme daha iyi, biz düşünüyoz da ne oluyo,stresten başka bişey değil...günü gelince nasılsa doğacak zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…