günaydın herksin ii olmasına sevindim valla bende seldayı ve fmgyi merak ediyordum epeydir girmiyor selda özellikle...
ben de iyiymiyim bilmiyorum 3 dk da bir(abartı değil) tuvalete gidiyorum sanırım sistit oldum birde kuyruk sokumu 3 gündür ağrıyor oturup kalkmak işkence gibi oldu sistit için bi dr a gitsem olr mu ki acaba???
ay ben de nazlıyımdır bir de o nazlı olmasın. hadi seninki kız nazı çekilir de erkeğin nazlısı iyi olmaz :)) tanışıp evlenseler de yazık olur kız çocuklara, ikisinin de annesi panikatak, mahvederiz çocuklarıCanım günaydın, burayı okumasam bende doktora çoktan gitmiştim..ama okudukça herkeste aynı şeylerin olduğunu duyunca rahatlıyorum...
Ya bulantılar çok fena gerçekten de, kızım ikimizin de ne nazlı bebeleri var..Maazallah, tanışıp evlenseler ne olur halleri hiç bilmiyorum, hangisi hangisine bakar..İki dünür artık biz onlara bakarız öyle bişey olsa...
Topiğin en nazlı bebeleri bizimkiler herhalde...
kuzu sen epidural yapma yaa çenen durmaz dr kafası karışır yada bunalır dr sana yarıda narkoz verir uyutur.. sen en iyisi yat kalk bebişin olsun:))
günaydın canımmgünayddıııııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bu haberaiz gelmeyenlere ceza verelim bence merak ediyoruz
yaa git bence nasılsa randevun da var bi güzel incelesinler..Canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin..Ben de gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum ya, bi yanım gitmek istiyor, bi yanım boşver gitme diyor...Ne yapacağımı bilmiyorum...
hemen kenidne pay çıkar zaten :)) çatlak karııAaa, geçmiş olsun ya...Ama hiç olmazsa merakımız azaldı, iyi oldu aradığın..Soğuklardayız tam, bi de hamilelerin bağışıklık sistemi zayıflıyormuş, çok çabuk hasta oluyoruz ya..İnşallah çabucak iyileşir..
Zaten fotoları bile sıcacık onun, gülmüş fotolarda, eminim çok sıcakkanlıdır...
Eeeee, ne de olsa İzmirli canım..Memleketlim...Havasından mıdır suyundan mıdır, sıcakkanlı oluyor izmirliler...
günaydın canımmmm nasılsın iyimisin...günayddıııııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
sistit olmuşsundur kesin mutlaka git dr. mikrop yayılmasın...günaydın herksin ii olmasına sevindim valla bende seldayı ve fmgyi merak ediyordum epeydir girmiyor selda özellikle...
ben de iyiymiyim bilmiyorum 3 dk da bir(abartı değil) tuvalete gidiyorum sanırım sistit oldum birde kuyruk sokumu 3 gündür ağrıyor oturup kalkmak işkence gibi oldu sistit için bi dr a gitsem olr mu ki acaba???
ay ben de nazlıyımdır bir de o nazlı olmasın. hadi seninki kız nazı çekilir de erkeğin nazlısı iyi olmaz :)) tanışıp evlenseler de yazık olur kız çocuklara, ikisinin de annesi panikatak, mahvederiz çocukları
çok güldüm ege. süper tespit
günaydın herksin ii olmasına sevindim valla bende seldayı ve fmgyi merak ediyordum epeydir girmiyor selda özellikle...
günaydınnnnnnnnnn
Günaydın kızlar ikinize de...
GUNAYDINN fatmaaaaaa
günaydın canımm
günaydın valla gerçekten kim gelmezse merak ediliyor
yaa git bence nasılsa randevun da var bi güzel incelesinler..
ben dayanamam giderdim..
hemen kenidne pay çıkar zaten :)) çatlak karıı
günaydın canımmmm nasılsın iyimisin...
sistit olmuşsundur kesin mutlaka git dr. mikrop yayılmasın...
yaa git bence nasılsa randevun da var bi güzel incelesinler..
ben dayanamam giderdim..
hemen kenidne pay çıkar zaten :)) çatlak karıı
hoşbulduk kızlaaaaarrr. iyim bugün hafiften karnım agrıyor ama idare eder:):):):
ay bugün herkeste var bir soruncan sıkıntın geçti mi fatma??
Ya özelde değil, tıpta da mahvoluyorum, ulaşım sorun 2 otobüs yapıcam...4 lü tarama için gidicem...Doktorum da gerek yok, 3 lü yaptırdın iyi çıktı dedi..Bebişi görmek için gitmek istiyorum da,zor olacak diye de gitmek istemiyorum...
Pay çıkaracam tabi kızım...Memleketlim değil mi...
benim belim bazen kopacak gb oluyor sag ayagımla basamıyorum sakat gb oldum yaaa
geçmiş olsun canım. hamilelikte idrar yolu enfeksiyonları artarmış. benim de çok sık olmaya başladı. berbat bir şey. bence git doktora, tahlil falan yaptır. ben netten araştırmıştım biraz tek kullanımlık haplar falan varmış.
aynen bende sağ ayağım tutmadı az önce oturken kalkerken yaşlılar gibi ah çekip duruyorum oturduğumuz sandalyelerle ilgili bence direk aslında belimizin arkasına yastık vb koymak lazım
dr u aradım tabi ki hemşiresi çıktı bugün yoğun dedi arar dedi sistit isem bugün gelmem gerekmezmi dedim olmazsa telefondan bi ilaç söyler falan dedi bana makul gelmedi enfeksiyonsa tahlil yapması gerekmiyormu ki....
aynen bende sağ ayağım tutmadı az önce oturken kalkerken yaşlılar gibi ah çekip duruyorum oturduğumuz sandalyelerle ilgili bence direk aslında belimizin arkasına yastık vb koymak lazım
dr u aradım tabi ki hemşiresi çıktı bugün yoğun dedi arar dedi sistit isem bugün gelmem gerekmezmi dedim olmazsa telefondan bi ilaç söyler falan dedi bana makul gelmedi enfeksiyonsa tahlil yapması gerekmiyormu ki....
oo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?