sağol canımmm
gittim de canım önce krem verdi geçmedi sonrada top şeklinde fitil verdi kullandım yine geçmeyince aradım tekrar al o fitilden dedi ama yine geçmedi....aradım gel dedi alttan bakacak diye gitmedim ..
Ama bi arkadaşım var ebe hemşirr o bana papatya suyuyla yıka dedi onu deniyorum bakalım iyi geldi sanki zaten cuma günü kontrolüm var gidince artık geçmemiş olursa doktora söyliyecem baksın bir çok korkuyorum alttan muayene olmaktan:d
sağol canımmm
gittim de canım önce krem verdi geçmedi sonrada top şeklinde fitil verdi kullandım yine geçmeyince aradım tekrar al o fitilden dedi ama yine geçmedi....aradım gel dedi alttan bakacak diye gitmedim ..
ama bi arkadaşım var ebe hemşirr o bana papatya suyuyla yıka dedi onu deniyorum bakalım iyi geldi sanki zaten cuma günü kontrolüm var gidince artık geçmemiş olursa doktora söyliyecem baksın bir çok korkuyorum alttan muayene olmaktan
Bu yaz yaz tatili rüya olur bize di mi :)) Yaa bu bebekler en erken ne zaman denize sokulurlar acabaa?
ege koptm valla.. ''yazlar kurak ve sıcak kışlar soğuk yine kurak'' alemsin valla.. ama bi taraftanda doru yani... lapa lapa kar göremicez artık eskisi gibi.. 4 mevsim yaşanıyormuş güyaa peaahh... 3 yapalım biz onu...:)) antalyadaki bu sistemde süpermiş hanii.. tasarruff harika..
bu arada bende sidediydim bu yazz..barutta.. demeden geçemedim :))))
Bu yaz yaz tatili rüya olur bize di mi :)) Yaa bu bebekler en erken ne zaman denize sokulurlar acabaa?
tamam işte, yazları gelince bi daha, burda kuzumuz var diye bana gelirsiniz..
Size günısı gösteririm kız...
aaa çilek bende sana bakıyodum burdamı diye.. bişi sorcam canm sana .. maslakta yapcam demişin doğumu.. bende orda yapcam nasip olursa.. kontrollerimde oraya gidiyorum.. sende kontrollarde orayamı gidiyosun dr.un kim memnunmusunnn.. çok soru sordum canm yaa...
kızlar varmı aranızda maslak acıbademden...
inşallah kızlar geçer buraya kadar iyi gelmiştik gerek kalmamıştı ama
ya korkmaktan ziyade utaırım ben üffff ama yapacak bişey yok açacağız eninde sonunda
bende 16+3 haftalığım teyzeleri bacaksız habire vurup duruyor
Tamam işte, yazları gelince bi daha, burda kuzumuz var diye bana gelirsiniz..
Size günısı gösteririm kız...
inşallah kızlar geçer buraya kadar iyi gelmiştik gerek kalmamıştı ama :d
ya korkmaktan ziyade utaırım ben üffff ama yapacak bişey yok açacağız eninde sonunda:d
bende 16+3 haftalığım teyzeleri bacaksız habire vurup duruyor:d
Niye kız..Ağustosta-gerçi ramazana geliyo- veya eylülde sıcak yerlere gidilebilir...Bebelerde 3 aylık olmuş olur...
napıyım snen günısını öyküyü gösterrisin . Yerim poposunun ısırırım oy gıdısından öperim..
Ay dayanaıycam bi an önce geçsin zaman
inşallah canm yaaa. bu sene bebişlerden fırsat bulupta tatil yaparmıyızki acaba...
kızım öyküyü göstermeye gerek mi varr...
Atarım tepene, siz birbirinizi yersiniz, ben de duruyu...
o bacaksızı yerim ben yaa...
Bi benimki tekmelemiyo, tembel kızım...
Milletin bebeler yoga bile ypıyo kız burda..bluebottle nin bebesi yoga yapıyo resmen, kimisi kolbastı oynuyo..zıplayıp duruyorlar...maşallah hepsine de..
Geçen ege ninki de ağlama anacım diye tekme attı valla, duygusal çocuk...
ayyy inşallah sağlıklı gelsinlerde.. Duru'ya yeni yılda ilk hediyeler geldi.. Annemden ..
Vee ablasından.. Eylül kendi parasıyla öpme beni önlük anlmış:))) tabi sonra param kalmadı anne diye geri istedi parasını:))
hahaha he vallaha:) yarın yine ağlıycam ki bebem tekmiklesin:)))))))
Mete Güngöre gidiyorum canım ben tüm kontrollerimde.. Doğum da umarım orada olacak, odanda normal doğum yapabiliyorsun ya orada :) Memnunum ama prof olduğu için biraz yoğun bir doktor bazen kongreye falan gidiyor 1 hafta erteleniyor randevu , zaten zor bekliyorum :) Ama onun dışında çok memnunum.. Seninki kaç haftalıktı, bakarsın yan odalarda doğururuz yakınsa birbirine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?