2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende korkuyorum ve korkudan öte sevmiyorum ama napalım mecbur:)) işleri o bakmıyorlar bile direk hooopppp hallediyorlar nasıl buluyorlar anlamadım:)))))
git muayene ol allah koruusn erken doğuma kadar bir sürü şeyi var..

Ne yapacaksın canım mecbur...
Ben de alttan muayene olamıyorum, inşallah gerek olmaz sana da..Olursa da ne yapacaksın,sonuçta bebeğin için önemli..İnşallah bu gittiğinde geçmiş olur...

Bu yaz yaz tatili rüya olur bize di mi :)) Yaa bu bebekler en erken ne zaman denize sokulurlar acabaa?

aaa çilek bende sana bakıyodum burdamı diye.. bişi sorcam canm sana .. maslakta yapcam demişin doğumu.. bende orda yapcam nasip olursa.. kontrollerimde oraya gidiyorum.. sende kontrollarde orayamı gidiyosun dr.un kim memnunmusunnn.. çok soru sordum canm yaa...

kızlar varmı aranızda maslak acıbademden...

Tamam işte, yazları gelince bi daha, burda kuzumuz var diye bana gelirsiniz..
Size günısı gösteririm kız...

inşallah kızlar geçer buraya kadar iyi gelmiştik gerek kalmamıştı ama
ya korkmaktan ziyade utaırım ben üffff ama yapacak bişey yok açacağız eninde sonunda
bende 16+3 haftalığım teyzeleri bacaksız habire vurup duruyor

Mete Güngöre gidiyorum canım ben tüm kontrollerimde.. Doğum da umarım orada olacak, odanda normal doğum yapabiliyorsun ya orada :) Memnunum ama prof olduğu için biraz yoğun bir doktor bazen kongreye falan gidiyor 1 hafta erteleniyor randevu , zaten zor bekliyorum :) Ama onun dışında çok memnunum.. Seninki kaç haftalıktı, bakarsın yan odalarda doğururuz yakınsa birbirine :))

O bacaksızı yerim ben yaa...
Bi benimki tekmelemiyo, tembel kızım...
Milletin bebeler yoga bile ypıyo kız burda..Bluebottle nin bebesi yoga yapıyo resmen, kimisi kolbastı oynuyo..Zıplayıp duruyorlar...Maşallah hepsine de..
Geçen ege ninki de ağlama anacım diye tekme attı valla, duygusal çocuk...

maşallah bebişe...
Nasıl baya bi hisseidyorsun sanırım benim arada oluyor ama oldumuda üstüste oluyor mutlu oluyorum..

kızım öyküyü göstermeye gerek mi varr...
Atarım tepene, siz birbirinizi yersiniz, ben de duruyu...

ayyy inşallah sağlıklı gelsinlerde.. Duru'ya yeni yılda ilk hediyeler geldi.. Annemden ..
Vee ablasından.. Eylül kendi parasıyla öpme beni önlük anlmış:))) tabi sonra param kalmadı anne diye geri istedi parasını:))

hahaha he vallaha:) yarın yine ağlıycam ki bebem tekmiklesin:)))))))

Ayyyyy, canım benim yaa...Yerim ben eylülü...Kardeşine hediye de alırmış....
Biz de babamızdan istedik de, ne hediyesi o anana söyle borç batağına soktu beni..Hediyeleri kendi alıp alıp duruuyo dedi...

ayyy ben acayip heyecan yaptım seni tanıdığımaa.. yan odalarda doğursak ne güzel olur ama ben sana gelirim sen bana, komşuculuk oynarız..
ben normal doğumu odada yapıldığını felan bilmiyodm, senden öğrendim şimdi, zaten odaları felan da gezmedim hiç, gezenler varmış aslında.. mete güngör harika bi dr. bizde çok düşünmüştük ama ben biraz sıkıntılı davrandım , çekindim ve kadın dr olsun dedim. canan genime gidiyorum. aslında memnunum dr umdan ama bana 2 liyi cem batukan yaptı ben o dr a bayıldımmm. erkek dr lar daha iyi davranıyor. hala değiştirsemmi diye düşünüryorum bazen ama başladık bi kere cananla devam olur haralde bizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…