- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
yakamoz ne kadar net bir rüyaymış.insan çok mutlu oluyor rüayasında bebeğini görünce...
canım senin de kan pıhtılaşması ile ilgili sorunun vardı dimi.. hoşgeldin bu topiğe, burası çok eğlenceli... bakalım senin kız mı, erkek mi bende merak ediyorum. ne zaman belli olcak ya.. Bu arada ben ilk gebelikte sorun yaşamıştım mantardan dolayı, ama fitil işe yaramıştı bende. Birde o zamanlar intim temizliği için bir şey vermişti doktorum onunla yıkanıyordum. hala da kullanırım onu zaman zaman. tavsiye edrim.
vay be ayrıntılara bak.ama cinsiyet sizi yanıltacaksa da mümkünse daha erken öğrenin, doğduğunda öğrenmek epey sürpriz olur
yok kız çatlarım ben o zamana kadar cuma ya öğrenirim inşallah burda iyi bi doktor varmış erkek diye rahat edemem filan diye gitmiyodum cuma günü ona gidecem söyler sanırım, yoksa bebeğe neye göre alışveriş yapacaz biz
maşallah ona. ultrasonda bile heyecanlandırıyorlar bizi, doğduklarında ne yaparız acaba:))
yok, bazılarının gerçekten yanlış çıkıyormuş ya. bizim bir tanıdığın olmuştu, kız olacak dediler kadına doğana kadar. her şeyini kıza göre aldılar. erkek oldu çocuk, kadın şok geçirmiş oğlunuz oldu dediklerinde, hayır benim kızım olacaktı demiş yazık:) gerçi şimdi liseye gidiyor çocuk ama k.k.da buna benzer şeyler okudum geçen gün. böyle bir sürpriz kötü olur hepimiz için:)
hoşbulduk canım ayın 14.de gitcem ozaman belli olur inşaallah o kullandığın şeyin adını yazarmısın canım?
ay Allah korusun değişmesin sonradan, bi sürü kıyafet beşik ıvır zıvıralınacak hepsi açılıp yıkanıp ütülenecek değiştirilmezde :)) neyse o olsun ya yoksa benim çocugum değilmi acaba diye şüphe ederim ben
bn geç yatıyorum kızımda 11 12 dn aşağı yatmıyor..bu saatlerde kimsecikler kalmıyo altta ya krizhazel birce yada hasret askandaz oluyo gece kuşları başta bennnhadi herkese iyi geceler görüşürüz yarın kızlaaar :80:
Kızlaaaar günaydınnnn... Geldim ben geçmişi okudummm :) Kuzu ve Ege bugün doktora gidecekler değil mi, hayırlı haberlerle gelirler inşallahhhh :)
Benim de kocamın doğumgünü, acaip heyecanlıyımmm, ne hediye alsam diye düşünüyorum.. Dün gece 12de öptüm , dedi ki sen bana en güzel hediyeyi, oğluşumuzu verdin zaten, sakın hediye falan alma, acaip duygulandımm...
bence de ne alırsan al bu kadar güzel bir hediye olamaz, ama bu hediyeyi kim kim kime verdi orası tartışılır :)Kızlaaaar günaydınnnn... Geldim ben geçmişi okudummm :) Kuzu ve Ege bugün doktora gidecekler değil mi, hayırlı haberlerle gelirler inşallahhhh :)
Benim de kocamın doğumgünü, acaip heyecanlıyımmm, ne hediye alsam diye düşünüyorum.. Dün gece 12de öptüm , dedi ki sen bana en güzel hediyeyi, oğluşumuzu verdin zaten, sakın hediye falan alma, acaip duygulandımm...
ne güzel söylemiş valla, süper.. erkeklere de hediye almak tam bir işkence ben alcak birşey hiç bulamam.. kolay gelsin..
bence de ne alırsan al bu kadar güzel bir hediye olamaz, ama bu hediyeyi kim kim kime verdi orası tartışılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?