2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamoz ne kadar net bir rüyaymış.insan çok mutlu oluyor rüayasında bebeğini görünce...

evet çok uzun bi rüyaydı tüm gece bebeği gördüm desem yeridir ayy öyle görünce bi an önce doğsun istedim çok tatlı bi bebişti :)) sanırım bilinç altımdakileri görüyorum erkek diye düşünüyoruz ama kız olacak diye konuşuyoduk aynen öyle oluyodu, birde doğumum kolay olur inşallah filan diyorum sürekli çok kolay bi doğum oluyordu akşam ayaktaydım ve fiziken hiç bir değişiklik yoktu şimdiki gibiydim soranlara söylüyodum 37 hafta bie günlükken doğdu diye ordan hatırlıyorum birde hep babasına benzesin istiyorum rüyadada ona benzetiyodum bak gözleri aynı sen diyodum belki doğru çıkar bellimi olur

hoşbulduk canım ayın 14.de gitcem ozaman belli olur inşaallah o kullandığın şeyin adını yazarmısın canım?

vay be ayrıntılara bak.ama cinsiyet sizi yanıltacaksa da mümkünse daha erken öğrenin, doğduğunda öğrenmek epey sürpriz olur

vay be ayrıntılara bak.ama cinsiyet sizi yanıltacaksa da mümkünse daha erken öğrenin, doğduğunda öğrenmek epey sürpriz olur

yok kız çatlarım ben o zamana kadar cuma ya öğrenirim inşallah burda iyi bi doktor varmış erkek diye rahat edemem filan diye gitmiyodum cuma günü ona gidecem söyler sanırım, yoksa bebeğe neye göre alışveriş yapacaz biz

yok, bazılarının gerçekten yanlış çıkıyormuş ya. bizim bir tanıdığın olmuştu, kız olacak dediler kadına doğana kadar. her şeyini kıza göre aldılar. erkek oldu çocuk, kadın şok geçirmiş oğlunuz oldu dediklerinde, hayır benim kızım olacaktı demiş yazık:) gerçi şimdi liseye gidiyor çocuk ama k.k.da buna benzer şeyler okudum geçen gün. böyle bir sürpriz kötü olur hepimiz için:)

maşallah ona. ultrasonda bile heyecanlandırıyorlar bizi, doğduklarında ne yaparız acaba:))

ben yemeyi planlıyorum.önce bi koklayacam onu.gerçekten hemen alsam onu kucağıma diye düşünüyoruz gerçekten.ilk te ondan mı acaba? ama ben arkadaşlarımın çocuklarını, hasta bebeklerimi bile çok seviyorum. normalde çok sabirsizim ama ALLAH sabrını9 veriyo işte.içimde hissetmekte güzel.sanki daha 5 günlük hamileyim.çünkü 5 gündür hissediyorum tekmeleri.eşim kurtlar vadisini izlerken benimkide tepikledi.yoksa o damı vadiciolacak aman yarabbi:84:

ay Allah korusun değişmesin sonradan, bi sürü kıyafet beşik ıvır zıvıralınacak hepsi açılıp yıkanıp ütülenecek değiştirilmezde :)) neyse o olsun ya yoksa benim çocugum değilmi acaba diye şüphe ederim ben

hoşbulduk canım ayın 14.de gitcem ozaman belli olur inşaallah o kullandığın şeyin adını yazarmısın canım?

intim temizliği için şampuan gibi birşeydi.. O zaman başka bir marka vermişti doktor ama ben sebamedinkini kullanıyorum şu sıralar. eczanelerde çeşit çeşit var..

evet masrafı falan her şeyi geç, insan bebekler karıştı zanneder.

kardeşimin resim dersi için çewre we insan konulu resmi tamamlamış bulunmaktayım..
bakalım yarın öğretmen bey kaç werecek resmime
kimsecikler kalmamış.. biraz gezinip yatarım bnde

Son düzenleme:
krizhasel cnm nerelerdesin? neden girmiyosun ne zamndır, kızın nasıl?

bu saatlerde kimsecikler kalmıyo altta ya krizhazel birce yada hasret askandaz oluyo gece kuşları başta bennn hadi herkese iyi geceler görüşürüz yarın kızlaaar :80:

bu saatlerde kimsecikler kalmıyo altta ya krizhazel birce yada hasret askandaz oluyo gece kuşları başta bennn hadi herkese iyi geceler görüşürüz yarın kızlaaar :80:
bn geç yatıyorum kızımda 11 12 dn aşağı yatmıyor..
sabah kalkıyoruz kahwaltı edip tekrar 1,2 saat uyuyoruz birlkte sonra başlıyo koşturmaca, yemek, ew, cerenle oyna, dükkana çık, elemanlara yemek hazırla bitmiyo koşturmacam cery yatana kadar...

herkes doğum iznine geçtiği zamn süper canlı olacak ama gece 1 lere kadar uyku tutmayacak, tüm hamişler sohbete wuracak kendini:))))

Kızlaaaar günaydınnnn... Geldim ben geçmişi okudummm :) Kuzu ve Ege bugün doktora gidecekler değil mi, hayırlı haberlerle gelirler inşallahhhh :)
Benim de kocamın doğumgünü, acaip heyecanlıyımmm, ne hediye alsam diye düşünüyorum.. Dün gece 12de öptüm , dedi ki sen bana en güzel hediyeyi, oğluşumuzu verdin zaten, sakın hediye falan alma, acaip duygulandımm...

ne güzel söylemiş valla, süper.. erkeklere de hediye almak tam bir işkence ben alcak birşey hiç bulamam.. kolay gelsin..

bence de ne alırsan al bu kadar güzel bir hediye olamaz, ama bu hediyeyi kim kim kime verdi orası tartışılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…