aaaaa kızlarrr esra erolda hamileymişşş canlı canlı acıkladııı... vay beeeee
ben geldim doktordaydık kızımı götürdüm öksürüyordu ilaç werdi çok bekledik yaa kalabalıktı((
geldik kocam yine almış kuru incir falan yıkamaış 1 tabak elinde beni bekliyor zorla 5tane yedim 1de muz.. off yine 20 kilo alıcam kesin bundada((( delirdi yine bu sıralar ufffffffffff
Hadi yaw bizim Bade hanım yüzünden tv izleyemiyoz ki
7-24 yumurcak tv, smart çocuk içim dışım çizgi film oldu,
Esra iyi kız ama kocasından hoşlanmadım ne o öyle maço maço
polis kızı gitti mafyanın oğluyla evlendi,
hay Allahım ya
aa bende neden kilo aldı bu hatun diyodum sıskanın biriydi hızlıymış hatun benim gibi
slm kızlar.canım çok sıkkın eşimle bebeğin ismi yüzünden atıştık. ne yapacağımı bilmiyorum.ismi beğenmedim hergün seslenecem yani.aslında daha cinsiyet belli olmadan demişti.bende olur demiştim ama.artık hoşuma gitmiyo. oda bunu kabullenmiyo.kararlarımı değiştirip duruyomuşum..offfffffffffffffff çıldırıcam......:84:
slm kızlar.canım çok sıkkın eşimle bebeğin ismi yüzünden atıştık. ne yapacağımı bilmiyorum.ismi beğenmedim hergün seslenecem yani.aslında daha cinsiyet belli olmadan demişti.bende olur demiştim ama.artık hoşuma gitmiyo. oda bunu kabullenmiyo.kararlarımı değiştirip duruyomuşum..offfffffffffffffff çıldırıcam......:84:
gece yarısı uykum gelmeyince yemek yapmaya koyuluyorum napimGünaydın kızlar...
Geçmişi okumadım çok diye ama, yakamozun gece gece çiğ köfte yapmasına takıldım...Bacım hiç mi işin gücün yok o saatte, yatıp uyusana.....
eşim hakkarideydi canım yanıma gelebilecek şimdi öğretmen değil o, cizre bize daha uzak olacak ama siirt yakınmış artık batman siirt cizre doktor ararım ben :)) ne güzel senin lojman varmış benim okulda yoktur sanmıyorum inş. istediğin yere olur canım senindecanım bende 1.5 yıldır buralardayım ama pek bi bilgim yok ben batman özele gidiyom 2 hastaneye birden hiç cizreye bakmak aklıma gelmedi bundan sonra araştırmam gerek cizre bize yakın 20 dakika anideen normal olursa oraya giderim epidural sezeryan yapcam batmanda eğer bir süpriz yaşamazsam.benim yeni atandım okulda lojman varmış merkezde zaten okul lojmanlarda daire şeklindeymiş doğum izninde idile geri döncem eşim yazın eş tayini istiyecek en azından mardin şırnaktan daha iyi bizde 2 yıl sonra sinop filan istiyos tayin isticez inşallah ikimizde istedimiz yerlere gideriz bu arada canım senin eşin demi şırnakta öğretmendi
yaa siz geçmişi okumayın öle habersiz kalırsınız, atandık bisssAaaa, canım benim ataman oldu mu, çok sevindim ya...Devlet memuru oldun, üstteki alıntından yakamoz da atanmış...Ohhh,ohh ne güzel, bebekler uğurlu geldi maşallahh..
kuzu benimki de diyor arada gidersin diye. hatta düşük tehlikem olduğu için şimdi de çok dedi git diye. ben de senin gibi trip yaptım istemiyor musun beni diye. ama onlar daha mantıklı yaklaşıyorlar. evde yalnız kalmak çok daha zor onlar için ama biliyorlar ki güvende olacağız ailemizin yanında. böyle aklı hep bende kalıyor evde yalnızım diye. ama bebek doğduktan sonra zannetmiyorum bu kadar mantıklı yaklaşacaklarını.
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bebişine isme karar veren varmı fıstıklar.. hazır burda bu adar kalabalıkken söyleyelim akıldan geçenlerii.. benim bebiş erkek.. kkız annelerine çok güzel isimler var önerebilceğim, erkektende isim sıkıntısı var ama yaman düşünüyo babası bende çok beğendim dorusu.. sizlerde düşünceler nelerrrrr
oğluşumda anlamış gibi bugünden beri tepiniyo...üzülme diyo heralde.
iyi aksamlar kızlar
cumadan berı gıremıyordum bugunde doktora gıttım ıstırahat verdı kasık ve kalcalarımda kasılmalar var, magnezyum verdı.
bu arada yakamoz hayırlı olsun ataman bebıs uguruyla geldı:))
2011 hepımız ıcın bambaska olacak hayırlı saglıklı gunler dılerım hepımıze...
Geçmiş olsun, magnezyum iyi geliyor gerçekten,
senin ilk bebeğinmi?
iyi aksamlar kızlar
cumadan berı gıremıyordum bugunde doktora gıttım ıstırahat verdı kasık ve kalcalarımda kasılmalar var, magnezyum verdı.
bu arada yakamoz hayırlı olsun ataman bebıs uguruyla geldı:))
2011 hepımız ıcın bambaska olacak hayırlı saglıklı gunler dılerım hepımıze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?