2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun, havalar soğuyunca hastalıklar da arttı canm.. dikkat edin kendinizee..

20 kilo amazsın alsanda verirsin şekerrr... dert etme.. bi tek hamilelikte yakısıyo bu kilolar tadını çıkar.. sonra bi spor biraz rejim verirsin alimallahh..

ayy sende var demekki bi bade ne güzel.. maşaallah annesii... bende bazen acıyorm cizgi film eşime diyorum işte bu evde artık bu sesler duyulcak diye.. tabii şimdi bize çook güzel geliyoo..

esra erol un kocası banada bi garip geldi, nikahta hiç gülmedi ya sanki zorla evlendi.. mafyaymoş demek.. bi kaç lkere duymuştum..

aa bende neden kilo aldı bu hatun diyodum sıskanın biriydi hızlıymış hatun benim gibi

geçen bende açtım, pot kırdı aslında içime doğmuştu benmde.. yeni evlenenlere yasak çıksın hemen bebek yapmasınlar dedi.. sonrada düzeltti en azından birbirini tanımayanlar yapmasın diye kıvırdı..

kızlaarrrr
bende ufak ufak kaçayıımm, goncacımmm gelir birazdann, iyi akşamlar hepinize... kendinize ve beişlerinize iyi bakın güzel annelerrrrrr

slm kızlar.canım çok sıkkın eşimle bebeğin ismi yüzünden atıştık. ne yapacağımı bilmiyorum.ismi beğenmedim hergün seslenecem yani.aslında daha cinsiyet belli olmadan demişti.bende olur demiştim ama.artık hoşuma gitmiyo. oda bunu kabullenmiyo.kararlarımı değiştirip duruyomuşum..offfffffffffffffff çıldırıcam......:84:

ne istiyor eşin? sıkma şimdiden canını, daha çok var doğuma, yavaş yaaş ikna edersin. ortak kararımız olsun falan dersin.

canm tam çıkıyodum bende ama cevap vermeden geçemedim sana.. cinsiyetiniz belli oldumu, eşin ne sitiyo ki isim olarak.. yaa bana kalsa inatlaşma derim, erkekler daha bi inat oluyor sanki.. ama kişiye göre de değişir tabi.. sen bence hiç bişi demeden aaa bu sismde güzelmiş başka bi gün aaaa bu sismde güzelmiş deyip onuda uzaklastır isimden hem belki söylediklerinden beğendiği bile çıkar.. en olmadı 2 isim koyun o sen istediğin isimle çağırırsın şimdiden sıkıntıya sokma kendine herşey güzel olur sen merak etme

Günaydın kızlar...
Geçmişi okumadım çok diye ama, yakamozun gece gece çiğ köfte yapmasına takıldım...Bacım hiç mi işin gücün yok o saatte, yatıp uyusana.....
gece yarısı uykum gelmeyince yemek yapmaya koyuluyorum napim
eşim hakkarideydi canım yanıma gelebilecek şimdi öğretmen değil o, cizre bize daha uzak olacak ama siirt yakınmış artık batman siirt cizre doktor ararım ben :)) ne güzel senin lojman varmış benim okulda yoktur sanmıyorum inş. istediğin yere olur canım seninde
Aaaa, canım benim ataman oldu mu, çok sevindim ya...Devlet memuru oldun, üstteki alıntından yakamoz da atanmış...Ohhh,ohh ne güzel, bebekler uğurlu geldi maşallahh..
yaa siz geçmişi okumayın öle habersiz kalırsınız, atandık bisss bebekler uğurlu geldi çok şükür

benimkide tam tersi o kadar hasta yattım annemlere gideyim dedim her gideyim dediğimde surat yapıyodu zaten haftada bir geliyorum hiç göremiycem seni o zaman diye, e iyide hastayım yemek yiycek de yapacakda halim yok görüyosun napacam ben böyle diyordum dışardan söyle gitme bi yere bunun için buraya taşınmadıkmı şimdi gitsen Allah bilir ne zaman gelirsin annenlerden o kadar ayrı kalamam diyor çektim tek başıma hastalığı evde, o çatlak yüzünden

benim oğlum olucak inşallaahh.. ismi de CAN :)

oğluşumda anlamış gibi bugünden beri tepiniyo...üzülme diyo heralde.

bak sen de üzme oğluşunu, takma şimdiden, zamanla yumuşar belki eşin. ama erkek ismi konusunda daha baskıcı oluyor babalar genelde. hangi ismi istiyor bu arada, belki sen de zamanla isme alışırsın.

evet bende öle yapacam bebişte üzülüyo sonra. yavuzhan istiyo eşim.onuda kırmak istemiyorum ama. beğenemedim.neyse belki alışırım :26:

seslendikçe alışırsın belki. hiç olmadı yavaş yavaş ikna etmeye çalışırsın. üzme kendini şimdiden.

iyi aksamlar kızlar
cumadan berı gıremıyordum bugunde doktora gıttım ıstırahat verdı kasık ve kalcalarımda kasılmalar var, magnezyum verdı.
bu arada yakamoz hayırlı olsun ataman bebıs uguruyla geldı:))
2011 hepımız ıcın bambaska olacak hayırlı saglıklı gunler dılerım hepımıze...

Geçmiş olsun, magnezyum iyi geliyor gerçekten,
senin ilk bebeğinmi?

Kızlar bişy sorcam ama gülmeyin :)) aklıma takıldı ya sormam lazım şimdi biz ne yersek bebeğin midesine göbek kordonuyla gidiyor ya, bebek doğduktan sonra bile 6 aya kadar bi çok besini sindiremezken şu an nasıl sindiriyor :26: mesela ben çiğköfte yediysem odamı çiğköfte yiyo :) hadi diyelim bizim yediklerimiz değil sadece yararı olanlar gidiyor ben bazen yararı olan bişy yemiyorum sulu yemek salata filan bebekte bunları mı yiyo şimdi saçma olduysa kusura bakmayın çok merak ettim ama

saol canım 2011 e güzel haberlerle girdik şükürki :)) bebeğin şansı zaten yoksa bende şans yoktur magnezyum azaltıyor kasılmaları dinlen biraz yoruluncada artıyor ağrı, kasılma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…