2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiden kutlu olsun doğum günün :)
Benimki bir ihtimal boğa da olabilir. ama düşük ihtimal. ikizler olacak.
Evet ikizler de yaman olur haaa.

yay burcuyum,,yay burcununn en iyi anlaştığı burçlar koç, aslan ve kova dır,,sizin burçlar hangileriyle iyi anlaşırlar,,kızlar söz sizde şimdi

Bayılırım yay burçlarına en iyi anlaştığım burç. Yaşam enerjinize bayılıyorum.

Günaydın kızlar

herkese günaydın ....ben akrep burrcuyum eşim kova

Günaydın kızlar.

günaydın arkadaşlarr....görüş günüme sonnn 4
dün kocemin doğum günüydü süpriz pasta aldım kutladık birlikte...dün aynı zamanda kocemin 1988 yılında vefat eden abisinin de senesi olduğu için çok abartmadık...Allah mekanını cennet eylesin, çocuk yaşta kazaya kurban gitmiş çocuk
bunun dışında kredi kartım bi türlü yenilenip bana gönderilemedi ifrit oluyorum! duyan ad tecrit bölgesinde fln yaşıyom zanneder...nan istemeyince 5 tane yolluyolar isteyince gelmiyo olaya bakın ben de web sitelerine girdim bi güzel şikayet yazdım bakalım sonuç olacak mı...şu kart gelsin de kızıma bikaç parça cici alayım artıkkk

bununn dışında burçlardan bahsediyosunuz sanırım ben tam bir yayım eşim de tam bir oğlak...astrologlar felan ıyyyy hiç anlaşamazlar diyo halt etmişler Allah bozmasın gayet iyi anlaşıyoz

günaydın ..bankaların işine akıl ermiyo zaten çok sinir oluyorum hepsine
hadi yaaaa belliydi zaten

ahanda bi akrep daha

burçdaşız desene sende benim gibi şüphecisindir kesin

günaydın ..bankaların işine akıl ermiyo zaten çok sinir oluyorum hepsine

burçdaşız desene sende benim gibi şüphecisindir kesin

yaa konuya göre değişiyo mesela eşimden yana şüpheci değilimdir ama genede var nede olsa akrep işte:) senin ne zaman dogm günün

kocam hakiki bi başak burcu, sağolsun bana çok zorluğu yok ama alışveriş yaparken bişey alırken bi karar verirken acayip titiz davranıyor bazen bunaltacak kadar :) çok düzenli de değil malesef :) ama çalışkandır sağolsun erinmez hiçbi işten. alışverişi yapar sorumluluk sahibidir maşallah diim :)

ben de boğa burcuyum, ben de hakiki bi boğa burcuyum. çoğu zaman uysal ama damarına basılınca acayip inat ve sinirli olabilirim :) yemek yapmayı yemeyi severim, anaç yapım hep olmuştur vs vs..işte öyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…