gunaydın kızlarrr nasılsınız
fmg sen nasıl oldun ıyılestınmı bıraz daha??
bende akrepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
gunaydın kızlar
benım burcumda oğlak yarında doğum gunum bakalım benımkı yarın ne hazırlayacak beklentı ıcındeyım:))
kocamında aslan bızım bebklerde ıkızler mı olur yengec mı
ıkızler olmasını tercıh ederım yengec olup aglamasındansa ıkızler olup aglatsın:))
yay burcuyum,,yay burcununn en iyi anlaştığı burçlar koç, aslan ve kova dır,,sizin burçlar hangileriyle iyi anlaşırlar,,kızlar söz sizde şimdi
Günaydın kızlar
herkese günaydın ....ben akrep burrcuyum eşim kova
hadi yaaaa belliydi zatenGünaydın canım biraz daha iyiyim bugün., Sabah kalktım geldim işe.
Ege de akrepti.
herkese günaydın ....ben akrep burrcuyum eşim kova
günaydın ..bankaların işine akıl ermiyo zaten çok sinir oluyorum hepsinegünaydın arkadaşlarr....görüş günüme sonnn 4
dün kocemin doğum günüydü süpriz pasta aldım kutladık birlikte...dün aynı zamanda kocemin 1988 yılında vefat eden abisinin de senesi olduğu için çok abartmadık...Allah mekanını cennet eylesin, çocuk yaşta kazaya kurban gitmiş çocuk
bunun dışında kredi kartım bi türlü yenilenip bana gönderilemedi ifrit oluyorum! duyan ad tecrit bölgesinde fln yaşıyom zanneder...nan istemeyince 5 tane yolluyolar isteyince gelmiyo olaya bakınben de web sitelerine girdim bi güzel şikayet yazdım bakalım sonuç olacak mı...şu kart gelsin de kızıma bikaç parça cici alayım artıkkk
bununn dışında burçlardan bahsediyosunuz sanırım ben tam bir yayım eşim de tam bir oğlak...astrologlar felan ıyyyy hiç anlaşamazlar diyo halt etmişlerAllah bozmasın gayet iyi anlaşıyoz
hadi yaaaa belliydi zaten
ahanda bi akrep daha
Şimdiden kutlu olsun doğum günün :)
Benimki bir ihtimal boğa da olabilir. ama düşük ihtimal. ikizler olacak.
Evet ikizler de yaman olur haaa.
tesekkurler fmg
bıze yamanlık yapmasınlarda :))
tesekkurler fmg
bıze yamanlık yapmasınlarda :))
günaydın herkese...
ben de yengecimmmm:)))
günaydın ..bankaların işine akıl ermiyo zaten çok sinir oluyorum hepsine
burçdaşız desenesende benim gibi şüphecisindir kesin
günaydıngünaydın herkese...
ben de yengecimmmm:)))
yaa konuya göre değişiyo mesela eşimden yana şüpheci değilimdir ama genede var nede olsa akrep işte:) senin ne zaman dogm günün
fmg nasıl oldun canım?
Günaydın canım.
Ege öğladen sonra gelicem dedi. Kuzu doktora gidecekmiydi valla hatırlayamıyorum hasta kafayla bu kadar oluyo işte.
Başak burcu düzeni çok seviyor. Titiz oluyorlar.
Gerçi herkesin eşinin kendine göre zorlukları var.
Benim eşimde kova burcu. Onunda zor yanları var elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?