2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda göğüsleri kaşınan varmı sanırım benimkiler çatlamaya başlıyo
kırmız kırmızı çizgiler var bu durmda olan varmı varsa ne kullanıyo

günaydın

her konuda her an şüphe edebilirim sanırım bende hat safhada
Benim 8 kasım

Benimde 8 kasım:):):) gördünmü sen yaaaa

eski kafalı memurlardan nefret ediyorum yaa kadın sabahtan beri telefonla konuşuyo ve kahkası hat safhada gıcık oldum :84::84::84:

göğüslerim kaşınıyordu bir ara ama şimdi yok. ama karnım çok feci kaşınıyor benim. doktor ilaç adı verdi çatlaklar için ama almadım daha. bebe yağı kullanıyorum sadece.

oyyy sorma yaa ben de aynı durumdayım...hatta benim bazen tüm vücudum kaşınıyo afedersiniz uyuz gibi...düşünün banyoda yıkanırkene bile kaşınabiliyom bazen...
şu an bişey kullanmıyom doktorcuma bu hafta sonu gidince sorucam bakalım ne tavsiye edecek

Herkese Günaydin ben geldim kizlar..1 bucuk hafta yoktum tatilden dolayi. Özlemisim burayi vallah.
Yeni haberler varsa birisi bana lütfen özet gecsin:)
Bende dün nefroloji doktorumda randevum vardi ( Türkce dogrusu bumu bilmiyorum böbreklerim icin iste:) )
Hep düzenli gidiyorum kontrollere iste dünde randevum vardi gittim doktor usg yapildi böbreklerime doktor dedi istersen bebegede bakabiliriz:) Bende tabi kacirirmiyim bu firsati evet evet dedim:)
Ay okadar kipir kipirdiki
Dedim cinsiyetini görebiliyormusunuz? Ben bu alanda uzman degilim ama bi kac dedigim cikti bence kiz geliyo dedi:) Ay cok heycanlandim ya insallah dogrudur. :)
Biraz uzun oldu ksr bakmayin.

hoşgeldin inşallah istediğin gibi kızdır bebişin

Benimde 8 kasım:):):) gördünmü sen yaaaa

eski kafalı memurlardan nefret ediyorum yaa kadın sabahtan beri telefonla konuşuyo ve kahkası hat safhada gıcık oldum :84::84::84:

ya bız sımdı tartıstık oda arkAdasımla kadın resmen telefonda butun konusup kocasınla sevısıyor.laf edıncede bız suclu oluyoruz

Kızlar ben de kovayım, eşim de oğlak :) pek anlaşamayız ama çoook severiz birbirimizi ama didişiriz de arada :) sürpriz d.günü ayarladım kocama, aradım bütün arkadaşlarını, inşallah güzel geçer. Aslında evde yapardım , bir güzel sofralar kurardım da fazla yormak istemiyorum bu halde kendimi o yüzden dışarıda organize ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…