yamanyak butun gun kocasınla konusyor allahım herkes konusyor ama bahıra bahıra butun gun konusmanın manası varmı
Kızlar ben de kovayım, eşim de oğlak :) pek anlaşamayız ama çoook severiz birbirimizi ama didişiriz de arada :) sürpriz d.günü ayarladım kocama, aradım bütün arkadaşlarını, inşallah güzel geçer. Aslında evde yapardım , bir güzel sofralar kurardım da fazla yormak istemiyorum bu halde kendimi o yüzden dışarıda organize ettim :)
yamanyak butun gun kocasınla konusyor allahım herkes konusyor ama bahıra bahıra butun gun konusmanın manası varmı
Kızlar ben de kovayım, eşim de oğlak :) pek anlaşamayız ama çoook severiz birbirimizi ama didişiriz de arada :) sürpriz d.günü ayarladım kocama, aradım bütün arkadaşlarını, inşallah güzel geçer. Aslında evde yapardım , bir güzel sofralar kurardım da fazla yormak istemiyorum bu halde kendimi o yüzden dışarıda organize ettim :)
Anamm deli midir nedir, sen sinirini bozma ama hamile hamile, boşver delidir ne yapsa yeridir de :)
bence ideal çiftt :) sence ??
doktor randevusu vardı. kararsızdı gidip gitmemekte. gelmezsem gitmişim demektir dedi.
Ne hevesle geldim kimse beni sallamadi bile(
Bu arada konu burçlardan açılmışken ben balığım, eşim yengeç, astrolojiye görede çok iyi anlaşırmışız. Anlaşıyoruz Allaha şükür. Kızımda ikizler.. Küçük kızmda hayırlısıyla ikizler olcak. Ama bence ikizler burcu iyi.. yani ben memnunum..
oo süper. bence de yorma kendini evde..
gırtlaklayıverin :)))))))
şaka bir yana böyle insanlarla çalışmak insanı yıpratıyor.
En güzeli dışarıda yapmak canım yorma kendini. hem değişiklik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?