Yok yormıycam kendimi haklısınız :) Artık başladım ben çok dolaşınca falan yorulmaya sizde de var mı aynı şey?
Neyse hadi hosbuldum:)
günaydın kıslar
dün dr a gitmiştim sistit değilmiş meğer
benim oğlucuk mesaneyi tekmeleyip duruyormuş yaramaz dr önce bi korkuttu acaba doğum kanalına mı indi diye ama çok şükür öyle bişey yokmuş
ne hevesle geldim kimse beni sallamadi bile(
bende de var eskisi gibi değilim ama ben bunu hep düşük tehlikesi ile yatmama bağlıyordum çok yattım vücudum alıtı diyordum demek herkeste varYok yormıycam kendimi haklısınız :) Artık başladım ben çok dolaşınca falan yorulmaya sizde de var mı aynı şey?
Benim bebişte mesaneye çok yakınmış.
doktor wc. ye girmeden yola çıkma sakın dedi :))))
günaydın kıslar
benim oğlucuk mesaneyi tekmeleyip duruyormuş yaramaz dr önce bi korkuttu acaba doğum kanalına mı indi diye ama çok şükür öyle bişey yokmuş
günaydın kıslar
Ohh ne güzel ikizler bebekleri zor oluyor diyorlar demek ki değil :)
bende 3-4defadır gördüm güzeldii
bebişkomm hoşgeldin geçmiş olsun
sağol:)) ediyor etmezmi futbolcu olacak kesin annesini tuvaletleri taşıyıp duruyoryaramaza bak senn:)) hadi gözünaydın canım. hala devam ediyor mu peki?
benim 3 dk da bir olunca tuvalet aralığı :))))) neyse bu kadar olsun
sen nasıl oldun bu arada dün rahatsızdın biraz
sağol:)) ediyor etmezmi futbolcu olacak kesin annesini tuvaletleri taşıyıp duruyor
ege ile kuzu yok onlar dr dalarmı?randevularımı mı vardı?
sağol:)) ediyor etmezmi futbolcu olacak kesin annesini tuvaletleri taşıyıp duruyor
ege ile kuzu yok onlar dr dalarmı?randevularımı mı vardı?
baaaaaaaaaaaaaaaaaak demişimm ::):):)
ben hoşgeldin demiştim :26:Neyse hadi hosbuldum:)
günaydın kıslar
tam sıpa korkuttu beni ama bişey yokmuşsıpaya bak ya yesinler onun tekme atan ayaklarını :))
kızlar bişey sorucam birkaç gündür benimde karnımda yani tam bebeğin olduğu yerde sanki bir noktadan çekiliyormuş gibi oluyor ama hep aynı nokta değil acaba bebek hareketleri olabilirmi
babamızda çok sabırsızlanıyor artık spor yapıyormu bizim sıpa diye her gece soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?