bendeee ogrenmek ıstıyorummm c.tesı ogrencez ama su yanımdakı medıkoya gıtmemek ıcın kendımı zor tutuyrummm
hayırlı olsun ..benim çin takvimi tuttu 2li testte bir değer vardı ya 50 nin altındaydı oda tuttu
benim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20 sinde yaaaaa geçmio günler...:84: o zaman belli olur dimi kızlar 18 haftalık oluyorum
bendeee ogrenmek ıstıyorummm c.tesı ogrencez ama su yanımdakı medıkoya gıtmemek ıcın kendımı zor tutuyrummm
işte senın ozman hem tekme atar hemde cınsıyetını ogrenırsın cnm cıfte mutlulukkk
Cinsiyet öğrenince de tekme atsın artık diye sabırsızlanmaya başlıyo insan yaaa..
Ben de mesela kıpırtısını hissetmek istiyorum artık....
anam 18 haftalıkken tekmesini hisedermiyim ilk hamileliğim benim off ne heyecan ama:
günaydın herkese..
kuzugözünaydın minik kuzuyu görmüşsün. yine tembelmiş ama olsun görmek yetiyor:)
ayy inş. birce yaaa olsun ardahanlarda dururken oda aradan çıksın yaaa geçen döneme başvurcaktık ales de iyiydi ama o dönem açmamışlardı üzülmüştüm baya bu dönm açmışlar fakat bu seferde ales puanı istemiyo sadece diploma notu ile bu seferde yığılma olmuştur diye düşünüyoruz ama nasip yaa bu işler hayırısı bakalımgünaydın herkese..
kuzugözünaydın minik kuzuyu görmüşsün. yine tembelmiş ama olsun görmek yetiyor:)
fatma, formasyon işi olur inşallah eşinin. ben de afyonda almıştım formasyonu. cidden sıkıntı o iş.
zinkerbel başınız sağolsun...
masal2011 gözünaydın, öğrenmişsin sen de cinsiyeti:)
ege valla direkt sen geldin akşam aklıma. ben de ilk kez başından itibaren izleyeyim diye açmıştım,eski bölüm çıktı:)
günaydıngünaydın herkese..
fatma, formasyon işi olur inşallah eşinin. ben de afyonda almıştım formasyonu. cidden sıkıntı o iş.
zinkerbel başınız sağolsun...
masal2011 gözünaydın, öğrenmişsin sen de cinsiyeti:)
ege valla direkt sen geldin akşam aklıma. ben de ilk kez başından itibaren izleyeyim diye açmıştım,eski bölüm çıktı:)
kolay gelsinkızlar ben çıkıyorum.
işler yine yoğun. kendinize iyi bakın.
yarın görüşürüz.
selam kızlar ben 2liyi yaptırdım doktorum dedi ki 3lüye gerek yok dedi bende yaptırmadım benim gb yaptırmayan var mı[/Q
selam benim doktor 16. haftada gel demişti ama 3lü falan demedi yapılcakmı bilmiyorum
gerek yok derse yaptırmam
oykum ve ege yavas yavas hıssetmeye basladı sanırım
Ben çarşıya çıkıyorum kızlar, işlerim var...
Gelirim ama herhalde tekrar...
işde onların 2. hamileliği oldugundan benim ilk yaa biraz geç hissedeirm diyorum
işde onların 2. hamileliği oldugundan benim ilk yaa biraz geç hissedeirm diyorum
gözünaydın cnm erkekler atağa geçti.Günaydın kızlar nasılsınız
bu gün doktora gittik bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş..çin takvimi yanıldı ..
herşey yolunda çok şükürler olsun..
selam kızlar ben 2liyi yaptırdım doktorum dedi ki 3lüye gerek yok dedi bende yaptırmadım benim gb yaptırmayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?