2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese..

kuzugözünaydın minik kuzuyu görmüşsün. yine tembelmiş ama olsun görmek yetiyor:)

fatma, formasyon işi olur inşallah eşinin. ben de afyonda almıştım formasyonu. cidden sıkıntı o iş.

zinkerbel başınız sağolsun...

masal2011 gözünaydın, öğrenmişsin sen de cinsiyeti:)

ege valla direkt sen geldin akşam aklıma. ben de ilk kez başından itibaren izleyeyim diye açmıştım,eski bölüm çıktı:)

Cinsiyet öğrenince de tekme atsın artık diye sabırsızlanmaya başlıyo insan yaaa..
Ben de mesela kıpırtısını hissetmek istiyorum artık....

tekme atmasınıda ıstıyorummm esım her aksam bakıyoooo hala kıpırdamıomu tekme atmıomu senmı anlamıosun acaba dıo bıde delü:):):):)
ya dıom daha cooooooooooook var cınsıyet bile bellı deıl daha dıorumm o bendende sabırsız yaa:)):):)

bende cın takvımı kız cıkıyor doktor buyuk ıhtımalle erkek dedı bakalım salı gunu ogrenıcez tuttu mu tutmadı mı:)
ben kahvaltı yapayım kızlar optum sızı gorusurz

ayy inş. birce yaaa olsun ardahanlarda dururken oda aradan çıksın yaaa geçen döneme başvurcaktık ales de iyiydi ama o dönem açmamışlardı üzülmüştüm baya bu dönm açmışlar fakat bu seferde ales puanı istemiyo sadece diploma notu ile bu seferde yığılma olmuştur diye düşünüyoruz ama nasip yaa bu işler hayırısı bakalım

sağolun canlarım hepimize Allah hayırlı evlatlar versin inşallah ...
benim ki bayadır tekmeler sallıyor walla teyzeleri ....
bende demir hapına başladım bugün galiba rahatsız ediyor baya ...okuyorum da ..sizlerden..

günaydın
kızlar ben çıkıyorum.
işler yine yoğun. kendinize iyi bakın.
yarın görüşürüz.
kolay gelsin

Günaydın kızlar nasılsınız
bu gün doktora gittik bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş..çin takvimi yanıldı ..
herşey yolunda çok şükürler olsun..
gözünaydın cnm erkekler atağa geçti.

selam kızlar ben 2liyi yaptırdım doktorum dedi ki 3lüye gerek yok dedi bende yaptırmadım benim gb yaptırmayan var mı

bemn yaptırmadım gerek yokmuş.. ben bilmem dr bilir..

bircecim selam naılsınn

kuzu patron gibisin maşallah biz wc ye bile zor gidiyoruz:)
bende biraz mola istiyorum işlerim var görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…