2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohh maşallahhh prensese yesin onu teyzesi
inş. canım bakalım hayırlı haberlerle geliriz inş.

saol kuzucum teşekkürler inş. görücez yarın aminn hepimizin

Günaydın canım,evet iyi haberlerle döndük...
Ya evet seldaya gidebiliyorsan çok iyi olur, çok merak ettik hepimizde...
Eşine söyle kız, hediyelerimizi 2 kişilik al lütfen de...Sadece seni düşünmesin...

bakalım neler dusunmus aksam gorecegım valla yılbasında hedıyesını gormedım dogum gununu bekle dedı umarım hayal kırıklıgına ugramam:)
yoksa aksam yemek mı yerız bırbırımızı mı yerız bılemıyorum:)
selda aklımda cuma gunu bı aksılık olmazsa orada once turızm acentası arayacagım sonra selda hanımı arayacagım sonrada kımsınız derlerse kılımcının kor oglu kımsem kımım dıye olay cıkaracagım ayy kafamda boyle senaryolar kuruyorum bakalım cuma neler olacak

Ya ben vitamin falan bişey içmiyorum ki..Demir de çok yoktur, ben et de yemiyorum...
Ama ağzımda pas tadı var sanki..Bi tuhaf...

öyküm akşam alıyorum demir ilacını ama vitamini sabah alıyorum acaba ondann mı calsiyum var onuda gece alıyorum . calsıyum bitsin zaten almıycam br daha yeter yaa ilaç ilaç deli oldum artık

canım yine mi başladın ben sandım o gün kustun sadece .off eskisi gibimisin. ben kusmadım midemde fazla bulanmadı o yüzden hamişim diye yedim durdum:)

yok eskisi gibi değil de...Ama günde 3 posta gidiyorum garanti...Hala iştah da yok...
Tatlıyla besleniyoruz, tansiyonum da hep düşük...Zaten başından beri bana tansiyon kontrolü yapııyor..Hep düşük çıkıyor..Küçük 4 e düşerse de serum takılıyor..Artık alıştım, onları anlatmıyorum...
Her sabah ve akşam dibimizdeki eczanede ölçtürüyorum sürekli...

Geçmiş olsun canım eşimle ben de c.tesiden beri hastayız. bir türlü atlatamadık. siz çabuk atlatırsınız inşallah.

oooo sen baya iradelisin ye canım yaa günahtır..
ben akşam sütlü tatlı yedim çiko almış eşim onu yedim armut yedim komaya girmedim allahtan:))

Napıyım ege doktorum şekerle falan korkutunca çok tırstım.
Bebek zarar görür diye ödüm kopuyo canım istiyor istemesine ama yemiyorum.
haftada 1 sütlü tatlı dedi onu bile yemedim.
bakalım cuma söyliycem kilo verdim diye ne diyecek.
1,5 kilo da devede kulak gerçi :)))))))))))))))

Günaydın kızlar nasılsınız
bu gün doktora gittik bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş..çin takvimi yanıldı ..
herşey yolunda çok şükürler olsun..

Düşünsün....
Sen şimdiden iste...Ben 1 hafta önceden sipariş vermeye başlarım, eşimin unutacağı varsa da unutamaz...

öyküm akşam alıyorum demir ilacını ama vitamini sabah alıyorum acaba ondann mı calsiyum var onuda gece alıyorum . calsıyum bitsin zaten almıycam br daha yeter yaa ilaç ilaç deli oldum artık

vitaminide gece al bir dene bakalım nolcak ama onla da ilgili olmayabilir..

bu gün doktora gittik bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş..çin takvimi yanıldı ..

günaydın canım...
Bi erkeğimiz daha geliyor topiğe..Hayırlı olsun....Maşallah herşey yolundaymış,hep böyle devam eder inşallah..

Ya ben vitamin falan bişey içmiyorum ki..Demir de çok yoktur, ben et de yemiyorum...
Ama ağzımda pas tadı var sanki..Bi tuhaf...

Ben demir ilacına başlamadan çok önce vardı bu pas tadı. Pis tuhaf evet

Eleviti kahvaltıdan sonra içmek gerekiyomuş. ben de öyle yapıyorum.
Ayrıca calsiyum mu kullanıyosun? ne zaman başladın?

neyse kızlar ben çıkcam birazdan okula gitçem, kızımın ingilizce hocası sapıttı ya, kadın çocuklara kök söktürüyormuş onla görüşmem var. bakalım nolcak.. size doyum olmaz... akşam görüşürüz byeee..

hayırlı ugurlu olsuuunnnn

yaaaa bende öğrenmek istiyorum artık yaaaaa:84:

bendeee ogrenmek ıstıyorummm c.tesı ogrencez ama su yanımdakı medıkoya gıtmemek ıcın kendımı zor tutuyrummm

benim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20 sinde yaaaaa geçmio günler...:84: o zaman belli olur dimi kızlar 18 haftalık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…