Ya güzelim ama ben yine kusmaya başladım ya ondan zayıfladım sanırım...Göbek de kalmadı...İniverdi...
günaydın cnmm
gittim canım bende büyümeye çalışıyor teyzesi kızım :)) şimdilik çok şükür herşey,i iyi organlar oluşmuş bekliyoruz güzwel haberlerini..
yarın sende sıra demek ki hadi hayırlısı
günaydın canım..
Test sonucun çok iyi çıkmış...Benim de bi üçlü yapıcam başka yapmıycam demişti 2 li iyi çıkınca..
İnşallah kıpır kıpır bi bebiş görürsün canım..İnşallah cinsiyetini de belli eder...Allah gönlüne göre versin..
Günaydın canım,evet iyi haberlerle döndük...
Ya evet seldaya gidebiliyorsan çok iyi olur, çok merak ettik hepimizde...
Eşine söyle kız, hediyelerimizi 2 kişilik al lütfen de...Sadece seni düşünmesin...
vücutta demir çok oluncada olabiliyor o arkadaşlar.. siz yine de sorun tabi doktorada... bence vitaminleri de gece alın. iştah yapmasın. valla ben hergün balık yağıda alıyorum ama bişi olmadı bende. normalden çok daha iştahsızım. hamilelikten hamileliğe de değişiyor galiba.. ilkinde bende sizin gibiydim..
oooo sen baya iradelisin ye canım yaa günahtır..
ben akşam sütlü tatlı yedim çiko almış eşim onu yedim armut yedim komaya girmedim allahtan:))
canım yine mi başladın ben sandım o gün kustun sadece .off eskisi gibimisin. ben kusmadım midemde fazla bulanmadı o yüzden hamişim diye yedim durdum:)
bende cok merak ettım o yuzden cumaya gıdıcem ıns. benımde kasılmalarım yok ama sımdı de esımde bende grıp olduk bogazlar sıstı rapora denk geldı allahtan yatıyrum dınlenıyorum portakal suyu ıcıyoorum bı deıhlamur kaynatırım duzelırım
oooo sen baya iradelisin ye canım yaa günahtır..
ben akşam sütlü tatlı yedim çiko almış eşim onu yedim armut yedim komaya girmedim allahtan:))
bakalım neler dusunmus aksam gorecegım valla yılbasında hedıyesını gormedım dogum gununu bekle dedı umarım hayal kırıklıgına ugramam:)
yoksa aksam yemek mı yerız bırbırımızı mı yerız bılemıyorum:)
selda aklımda cuma gunu bı aksılık olmazsa orada once turızm acentası arayacagım sonra selda hanımı arayacagım sonrada kımsınız derlerse kılımcının kor oglu kımsem kımım dıye olay cıkaracagımayy kafamda boyle senaryolar kuruyorum bakalım cuma neler olacak
öyküm akşam alıyorum demir ilacını ama vitamini sabah alıyorum acaba ondann mı calsiyum var onuda gece alıyorum . calsıyum bitsin zaten almıycam br daha yeter yaa ilaç ilaç deli oldum artık
Günaydın kızlar nasılsınız
bu gün doktora gittik bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş..çin takvimi yanıldı ..
herşey yolunda çok şükürler olsun..
Ya ben vitamin falan bişey içmiyorum ki..Demir de çok yoktur, ben et de yemiyorum...
Ama ağzımda pas tadı var sanki..Bi tuhaf...
öyküm akşam alıyorum demir ilacını ama vitamini sabah alıyorum acaba ondann mı calsiyum var onuda gece alıyorum . calsıyum bitsin zaten almıycam br daha yeter yaa ilaç ilaç deli oldum artık
Geçmiş olsun canım eşimle ben de c.tesiden beri hastayız. bir türlü atlatamadık. siz çabuk atlatırsınız inşallah.
saol canım ama dınlenmeden gececek gıbı degıl ılacta alamıyoruz artık dogal seylerle..sana da gecmıs olsun yorma kendını..
bu gün doktora gittik bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş..çin takvimi yanıldı ..
hayırlı ugurlu olsuuunnnn
yaaaa bende öğrenmek istiyorum artık yaaaaa:84:
bendeee ogrenmek ıstıyorummm c.tesı ogrencez ama su yanımdakı medıkoya gıtmemek ıcın kendımı zor tutuyrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?