2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar eminim herkes yavaş yavaşda olsa bebğinizn hareketlerni hissetmeye başlamıştır acaba herkes nasıl hissettiğini neler hissettiğini anlatabilirmi bence bebeğimizin varlığı adına önemli bi durum hepimizde heyecanlanıyoruzdur haberlernzi bekliyorum ...........

bende senin gibi almayı düşünüyorum hatta daha fazla 3-6 ay almak niyetindeyim
gerçekten çok hızlı büyüyolar ailede bebeklerin bir çok kıyafeti giyemeden küçüldü

bende de öyle oldu, hemen büyüyorlar heves edip alıyorsun ama özellikle tulum kullanışsız oluyor ve birkaç kez ancak giydirebiliyorsun.

bizim bebeklere aldığımız ciciler topiğine geçen yılın haziran annelerinden biri yazmış, kıyafeti abartmayın diye. çünkü bizimkiler yaza gelecek, tulumla falan pişer çocuk, askılı badilerle durmuş hep onunki. ben de çok seviyorum o tulumları ama yeğenimden de biliyorum çok hızlı büyüdükleri için 1-2 kere giyebiliyorlar.

hıh:) bende tam onu sormaya hazırlanıyodum :) Bebeklerinizin cinsiyetleri artık belli olmuştur heralde?
kimlerin kızı, kimlerin oğlu oluyor?

Kuzu; gelinim mi geliyo, damadım mı bak ona göre cinsiyetine bi ayar çekecem hee :))

fıstıklar günaydın

kuzucum gidip görmüşsün Öykücüğünü, gözün aydın.. sağlıklı olmasına sevindim canım, devlette ilgi bu kadar yapcak bişey yok :)) aman iyi olsun da bebişlerimiz, doğunca bol bol fotosunu çekeriz kendimiz :))

CandaS hoşgeldin canım nasılsın

günaydın kızlar, yavaş yavaş bebekler hissedilmeye de başlanmış ne güzel. kuzu yok mu bugün de ?

günaydın
herkes iyidir umarım

selam güzel anneler
nabersiniz cümleten ?
hoşgeldiniz kızlar
bende de öyle oldu, hemen büyüyorlar heves edip alıyorsun ama özellikle tulum kullanışsız oluyor ve birkaç kez ancak giydirebiliyorsun.

bizim bebekler zaten yaz bebeği olacağı için çok fazla tulum giyemezler sanırım
tecrübeliler daha iyi bilir ama ilk ayları dolduktan sonra sıcaklarda bi çorap bi badi yeter gibi geliyo bana

Candas hosgeldin canim nasilsin?

Kendi doktoruma daha 17.sinde gitcem ama nefroloji doktorum baktiginda kiz demisti bakalim hayirlisi.

Kızlar selammm.. Ben de onu merak ediyordum, hep incecik bodyler almış annem. Peki hastaneden çıkarken bu çocuk uzun kollu tulum giymeyecek mi, çok küçük çünkü üşür mü acaba?

Kızlar selammm.. Ben de onu merak ediyordum, hep incecik bodyler almış annem. Peki hastaneden çıkarken bu çocuk uzun kollu tulum giymeyecek mi, çok küçük çünkü üşür mü acaba?

benim bir arkadaşım da mayıs gibi doğum yapmıştı
doktor bir aylık olana kadar penye uzun kollular giydirin demiş
sonra bir aydan sonra ayağında çorabı mutlaka olsun badi giyebilir demiş
benim aklımda oradan kalmıştı

başta giyer uzun kollu. banyodan sonra da giyer herhalde.

Almak lazım o zaman uzun kollu bişeyler, mevsimler de karıştı zaten, Haziran soğuk bile olabiliyor

Vallah burda havalarin durumu pek belli olmadigi icin hem yazlik hem kislik almam gerekecek.
Ama henüz cinsiyet kesin degil diye bisi almadim. Ama gördükce pembis elbiseleri icim gidiyo:)

selam canım. dün aklımdan geçmiştin:) sen nasılsın?? nasıl gdiyor?
Canım çok saol :) Bende iyiyim şükür, toparladım iyice.hatta çalışmalara bile başladık yani :) ama ilk ay yattı :) adet oldum.Demekki dr.un dediği kadar çok çok yüksek bi ihtimal değilmiş hamile kalmamam.Ama ne yalan söyleyim ilkinde korunurken oldu diye, bunda hemen olur sanmıştım.Yalnız eğer bir keredaha aynısı olacaksa bu ay hamile kalmayım diye dua ettim, ona yorayım bu ay :) ilerleyen aylarda da gelmzse o zaman üzülmeye başlarım, acele etmeyim dimi :))

Sen nasılsın canım? sağlığın nasıl? Bişey sorcam ama üzmekte istemiyorum.Senin ikizlerin olacaktı yanlış mı hatırlıyorum canım ?
Canım iyiyim çok şükür, yazdığım gibi çalışmalara başladık :) Sen nasılsın ? bebeğin nasıl ? cinsiyet belli olmadı galiba daha ?
hoşgeldiniz kızlar
Canım nasılsın? ben iyiym çok şükür.Biran içime senin kızın olacakmış gibi doğdu, belli oldumu ?
Candas hosgeldin canim nasilsin?

Kendi doktoruma daha 17.sinde gitcem ama nefroloji doktorum baktiginda kiz demisti bakalim hayirlisi.
Hadi bakalım hayırlı gelsin inş prenses :) sağlığın sıhhatin yerindedir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…