2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3 lü testi bende yaptırmadım bugün dr da bişey demedi 1 ay sonra gel dedi ..
birde kızlar doğuma hazırlık diye bir paket verdi doktorum cd ler var dergiler bir tane de bebek önlüğü çıktı içinden bayıldım he birde bebek kolnyası var dı içinde acaip motive oldum...

ardahanda olması güzel,eskiden her yerde olmuyordu. farklı şehirlerde almak zor oluyor. ardahanda kaç kişi bekliyordur ki formasyon için, sanmıyorum yığılma olacağını. erzurumu falan tercih ediyor genelde doğudakiler.

fmg seni kendime çok benzetiyorum.. hamile kaldığımız tarih aynı , burcumuz aynı , eşlerimizin burcu aynı . . sanırım sende erkek bebek bekliosun yoksa bu da mı aynı ???

AYY NE GÜZEL DOKTORUN VARMIŞ bize hiç öyle şeyler vermiyolar kaç haftalıksınki 3 lü testi yapmıyolar ben 4 lü yaptırdım 17. haftamda ama geç kalmamak gerek diye biliyorum

ayy inş. yerimde ayyy diye hoplasam ne güzel olurrrr
olacak olacak merak etme ...
seninle aramızda 2 gün var çizelgeden baktım ....
bende 16+5 günlüğüm
hiç böyle seyriyor gibide mi hissetmiyorsun ki.*sanki bağırsaklarda gaz varmış gibi ilk öyle başladı bende ara ara oluyordu şimdi daha belirgin ve sık artık...:

cnım ardahan vermiyor tabi kars veriyor gidiş geliş yapacak ama kars işde ve ales olmaması sıkıntı yaa bakalım bugün yarın açıklanır hlmi olmaz diye bakmıyo bile ama bi olsa bi sürpriz yapsam galiba kars da da devam zorunlulugu oluyormuş buda bi avantaj ama bakalım yavrumuzun şansına olur inş. böle çok zor yaa birce o dershanede çalışıyo ben devlettebenim c.tesi-pazar tatil onun pazartesi evde bi bir araya gelemiyoruz tatili yok çok çalışıyo düşün c.tesi günü 11 saat deri var eve gelince agzını açacak hali kalmıyo aldıgıda o kadr ahım şahım değil yani uffffffffff

bendede kıpırtılar başladı son 4-5 gündür.. yeni yılda kendini hissettirmeye başladı oğlum.. sanırım bebek 200 gr ı geçmeden hissedilmio :) kendi teşhisim bu hehe..

ya hareket olayını duyunca merak ettim nasıl hissediyosun direk tekme falan bişey mi vuruyo benmki bağırsak hareketi gibi tekmeleme falan yok ama sanki bişey yerinde durmuyo ve çok sık yaşamıyorum misafirliğe gidince falan acayp oluyo bende 18 i bitirdim ama ilk çocuk daha net hissetmek isterdim...

yaa ne güzel aynıyız demekki senin neyin oluyo inş. yaa ben önceden de gazlı biriydim gene öle de gaz hareketi falan diye ben önemsemiyorum ki belkide oluyordurda bilmiyorum ki ayırt edemiyorum herhalde:78:

arkadaşlar bu arada herkes sakın yenidoğan tulumlar almayın diolar.. bebek çok çabuk büyüyor yazık oluyor diorlar..ben 0-3 , 3-6 ay şeklinde aldım body ve tulumlarını.. Allah giydirmeyi nasip eder inşallahhhhh..

anladım canım. inşalah olur... dersanleri çok iyi biliyorum. resmen sömürüyorlar milleti. her sene sözleşme yenilenecek mi sıkıntısı... bebeğiniz uğurlu gelir inşalah size de...

ya belki öyle ama çok tatlılar dayanamıyorum valla bence çoğumuz alıyoruzdur.....

evet cnm herkes oyle dıyor bı kac tane 0-3 almak lazım heralde ılk dogdugunda ne gıycekk ben gecen ılk kez 4 tane tulum aldım yataga da serdım onlara bakıyorumm:))::):)

sanki çok güçsüz bişi tık tık yapıo.. anlık hissedilio bazen de üst üste :) çok komik kesinlikle gazdan farklı bişi.. bebek olduğu çok belli :) çıplak tende ipek bi eşarp gezdirir gibi gıdıklıo sanki :)

mesela dururp dururken birden anlık bir şey işte baya vuruyor dışarı doğru 3 dört kez sonra susuyor ..
ya ben netten bakmıştım da 20. haftada tam olarak hissediyor anneller birde dedim ya canım ben baya zayıfım onunda etkisi varmış karnım bile daha belli değil nerdeyse ...ama 200 gr bebek normal ayına göre...sen kaç kilosun ki?
ya benin bebek 10 haftalıktı kanamam oldu doktora gittim korktum aslında doktor dedi çok aktif bebek baya oynuyordu ekranda ...fazla kıpırdak..değme ya kuzuya dinleniyor annesi...oynayacak acele etme belkide sen uyrken iş başına geçiyorr hissetmiyorsun annesi..

bende senin gibi almayı düşünüyorum hatta daha fazla 3-6 ay almak niyetindeyim
gerçekten çok hızlı büyüyolar ailede bebeklerin bir çok kıyafeti giyemeden küçüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…