benim de ilk canım ama baya erken hissettim galiba ama zayıfım ondan diyorlar..
merak etme yakında tekmeler ard arda gelecek korkacaksın bile ama çok güzel...
ayy inş. birce yaaa olsun ardahanlarda dururken oda aradan çıksın yaaa geçen döneme başvurcaktık ales de iyiydi ama o dönem açmamışlardı üzülmüştüm baya bu dönm açmışlar fakat bu seferde ales puanı istemiyo sadece diploma notu ile bu seferde yığılma olmuştur diye düşünüyoruz ama nasip yaa bu işler hayırısı bakalım
Bende de ilk haftalardan beri var bu durum sanki paslı demir yemişim gibi kötü bir tat var ağzımda.
Geçsin diye tatlı da yiyemiyorum. Kardeşim akşam çok güzel çikolatalar getirmiş yurtdışından. tadına bile bakamadım((((((
3 lü testi bende yaptırmadım bugün dr da bişey demedi 1 ay sonra gel dedi ..
birde kızlar doğuma hazırlık diye bir paket verdi doktorum cd ler var dergiler bir tane de bebek önlüğü çıktı içinden bayıldım he birde bebek kolnyası var dı içinde acaip motive oldum...
olacak olacak merak etme ...ayy inş. yerimde ayyy diye hoplasam ne güzel olurrrr
ardahanda olması güzel,eskiden her yerde olmuyordu. farklı şehirlerde almak zor oluyor. ardahanda kaç kişi bekliyordur ki formasyon için, sanmıyorum yığılma olacağını. erzurumu falan tercih ediyor genelde doğudakiler.
AYY NE GÜZEL DOKTORUN VARMIŞ bize hiç öyle şeyler vermiyolar kaç haftalıksınki 3 lü testi yapmıyolar ben 4 lü yaptırdım 17. haftamda ama geç kalmamak gerek diye biliyorum
olacak olacak merak etme ...
seninle aramızda 2 gün var çizelgeden baktım ....
bende 16+5 günlüğüm
hiç böyle seyriyor gibide mi hissetmiyorsun ki.*sanki bağırsaklarda gaz varmış gibi ilk öyle başladı bende ara ara oluyordu şimdi daha belirgin ve sık artık...:
olacak olacak merak etme ...
seninle aramızda 2 gün var çizelgeden baktım ....
bende 16+5 günlüğüm
hiç böyle seyriyor gibide mi hissetmiyorsun ki.*sanki bağırsaklarda gaz varmış gibi ilk öyle başladı bende ara ara oluyordu şimdi daha belirgin ve sık artık...:
cnım ardahan vermiyor tabi kars veriyor gidiş geliş yapacak ama kars işde ve ales olmaması sıkıntı yaa bakalım bugün yarın açıklanır hlmi olmaz diye bakmıyo bile ama bi olsa bi sürpriz yapsamgaliba kars da da devam zorunlulugu oluyormuş buda bi avantaj ama bakalım yavrumuzun şansına olur inş. böle çok zor yaa birce o dershanede çalışıyo ben devlettebenim c.tesi-pazar tatil onun pazartesi evde bi bir araya gelemiyoruz tatili yok çok çalışıyo düşün c.tesi günü 11 saat deri var eve gelince agzını açacak hali kalmıyo aldıgıda o kadr ahım şahım değil yani uffffffffff
arkadaşlar bu arada herkes sakın yenidoğan tulumlar almayın diolar.. bebek çok çabuk büyüyor yazık oluyor diorlar..ben 0-3 , 3-6 ay şeklinde aldım body ve tulumlarını.. Allah giydirmeyi nasip eder inşallahhhhh..
arkadaşlar bu arada herkes sakın yenidoğan tulumlar almayın diolar.. bebek çok çabuk büyüyor yazık oluyor diorlar..ben 0-3 , 3-6 ay şeklinde aldım body ve tulumlarını.. Allah giydirmeyi nasip eder inşallahhhhh..
ya hareket olayını duyunca merak ettim nasıl hissediyosun direk tekme falan bişey mi vuruyo benmki bağırsak hareketi gibi tekmeleme falan yok ama sanki bişey yerinde durmuyo ve çok sık yaşamıyorum misafirliğe gidince falan acayp oluyo bende 18 i bitirdim ama ilk çocuk daha net hissetmek isterdim...
ya hareket olayını duyunca merak ettim nasıl hissediyosun direk tekme falan bişey mi vuruyo benmki bağırsak hareketi gibi tekmeleme falan yok ama sanki bişey yerinde durmuyo ve çok sık yaşamıyorum misafirliğe gidince falan acayp oluyo bende 18 i bitirdim ama ilk çocuk daha net hissetmek isterdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?