2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Cuma gidiyorum. bakalım napıyo bizimki :)
ayy ne güzel:)) başladım ben bi dün idare etti bugun yine göresim var..

Valla tınmıyo bile ki, küssün...
İNsan ordan anacııımmm der, bi kafasını doğrultur el sallarr..İyiyim merak etme beni der...Bi hareket,bi icraat olur..
al sana elll deyip nahhh çekecek çocuk:)))))))))))))))))))))))

Onları ben de yaptıracağım. İnşallah gebelik şekeri çıkmaz.
Çok korkuyorum ondan. İnsülin falan kullananlar varmış.

ayy ben onu hiç düşünmemiştim.. sus deme ben tatlı yemezsem kötü oluyorum artık belkide şeker var.. allah korusun

o tat bende de var ya, bi türlü geçmiyor..
Ancak tatlı yiyince geçiyor....

günaydınn kızlar!!
kuzu ıyı haberlerle donmussun gozun aydın bu arada tesekkur ederım
ege ben bu hafta raporluyum evdeyım ama cumaya toparlanırsam okula raporumu goturecegım cuma gunu kısmetse seldayı arayacagım kafaya koydum gece aklıma geldı durdu bu kız gırerdı gırmesede haber verırdı nerelerde dıye artık delı kadın desınler onemlı degıl:))

yapmaz benim kızım,terbiyeli kızdır o....

Valla tatlı bende hergün yiyorum hem de inanılmaz bi biçimde..Şekerden bende çok korkuyorum ya,inşallah çıkmaz...

ay canım sana geçmiş olsun ama selda da bişey var kesin evden de girer haber verirdi. muhakkak allah esirgesin . gidebilirsen o kadar iyi olurki .. sen nasılsın

günaydınlarrr
kuzu bebişin iyimiş cok sevindim maşallahh
ege sende gittinmi dünn??

benim ikili test sonucumu yazmıştım daha önce tekrar yazayım
down sendromu risk: 1 /47000
yaş riski: 1/690
doktor direk yaş riskime bakarak şimdilik amniyosenteze gerek yok bi 3lü bakalım dedi apışıp kaldım :s
yarın benimde görüş günüm bakalım neymişş bizim miniş :)
haftaya salı da 3lü için gidicez

Günaydın canım,evet iyi haberlerle döndük...
Ya evet seldaya gidebiliyorsan çok iyi olur, çok merak ettik hepimizde...
Eşine söyle kız, hediyelerimizi 2 kişilik al lütfen de...Sadece seni düşünmesin...

ay canım sana geçmiş olsun ama selda da bişey var kesin evden de girer haber verirdi. muhakkak allah esirgesin . gidebilirsen o kadar iyi olurki .. sen nasılsın

bende cok merak ettım o yuzden cumaya gıdıcem ıns. benımde kasılmalarım yok ama sımdı de esımde bende grıp olduk bogazlar sıstı rapora denk geldı allahtan yatıyrum dınlenıyorum portakal suyu ıcıyoorum bı deıhlamur kaynatırım duzelırım

günaydın cnmm
gittim canım bende büyümeye çalışıyor teyzesi kızım :)) şimdilik çok şükür herşey,i iyi organlar oluşmuş bekliyoruz güzwel haberlerini..
yarın sende sıra demek ki hadi hayırlısı

Bende de ilk haftalardan beri var bu durum sanki paslı demir yemişim gibi kötü bir tat var ağzımda.
Geçsin diye tatlı da yiyemiyorum. Kardeşim akşam çok güzel çikolatalar getirmiş yurtdışından. tadına bile bakamadım ((((((

günaydın canım..
Test sonucun çok iyi çıkmış...Benim de bi üçlü yapıcam başka yapmıycam demişti 2 li iyi çıkınca..
İnşallah kıpır kıpır bi bebiş görürsün canım..İnşallah cinsiyetini de belli eder...Allah gönlüne göre versin..

Ben kilo vermişim, dün tartıldım gerçi başka tartıydı ama, 57 çıktı...Ayın 20 sinde 59,8 di...
ayyy millet zayıflıyor bana ne oluyor ben kilo alıyorum bebiş daha 230 gr kendimi de yırtsam bu çocuk en fazla 3,5 kilo dopar ama elimde değil acıkıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

çok geçmiş olsun cnm. dikkat etmek lazım ben hala eskidi gibi olamadım. atlatamıyorsun:))

ayyy millet zayıflıyor bana ne oluyor ben kilo alıyorum bebiş daha 230 gr kendimi de yırtsam bu çocuk en fazla 3,5 kilo dopar ama elimde değil acıkıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

Ya güzelim ama ben yine kusmaya başladım ya ondan zayıfladım sanırım...Göbek de kalmadı...İniverdi...

oooo sen baya iradelisin ye canım yaa günahtır..
ben akşam sütlü tatlı yedim çiko almış eşim onu yedim armut yedim komaya girmedim allahtan:))

o tat bende de var ya, bi türlü geçmiyor..
Ancak tatlı yiyince geçiyor....

vücutta demir çok oluncada olabiliyor o arkadaşlar.. siz yine de sorun tabi doktorada... bence vitaminleri de gece alın. iştah yapmasın. valla ben hergün balık yağıda alıyorum ama bişi olmadı bende. normalden çok daha iştahsızım. hamilelikten hamileliğe de değişiyor galiba.. ilkinde bende sizin gibiydim..

oooo sen baya iradelisin ye canım yaa günahtır..
ben akşam sütlü tatlı yedim çiko almış eşim onu yedim armut yedim komaya girmedim allahtan:))

Ben akşam yediğimi söylesem var ya,dalga geçersiniz kesin...
Eşim o kadar şaşırıyor kii..İçinde bi canavar yetişiyor diyor...

ayy ne güzel:)) başladım ben bi dün idare etti bugun yine göresim var..

ayy ben onu hiç düşünmemiştim.. sus deme ben tatlı yemezsem kötü oluyorum artık belkide şeker var.. allah korusun

Ben en çok ondan korkuyorum zaten babamda şeker vardı. Ailede var yani benim.Allah korusun valla.

Günaydın canım. İnşallah güzel haberler iletirsin bize. Çok merak ediyoruz seldayı

Günaydın. Gözünaydın test sonuçların iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…