ayy ne güzel:)) başladım ben bi dün idare etti bugun yine göresim var..Cuma gidiyorum. bakalım napıyo bizimki :)
al sana elll deyip nahhh çekecek çocuk:)))))))))))))))))))))))Valla tınmıyo bile ki, küssün...
İNsan ordan anacııımmm der, bi kafasını doğrultur el sallarr..İyiyim merak etme beni der...Bi hareket,bi icraat olur..
Onları ben de yaptıracağım. İnşallah gebelik şekeri çıkmaz.
Çok korkuyorum ondan. İnsülin falan kullananlar varmış.
ya ben neden 10 kilo almışım 4,5 ayda hatta son bir ayda 3 kilo almışım. ben vitamini demiri bırakssam mı kii bir dahaki ay gittiğimde söyliyim dr a doyamıyorum ağzxımda bir tat var peynir yersinde bi tat kalır ya sürekli öğle bende acıkıyorum amann karıştı herşey ne yazdım yaa umarım anladınız:))))))))
o tat bende de var ya, bi türlü geçmiyor..
Ancak tatlı yiyince geçiyor....
ayy ne güzel:)) başladım ben bi dün idare etti bugun yine göresim var..
al sana elll deyip nahhh çekecek çocuk:)))))))))))))))))))))))
ayy ben onu hiç düşünmemiştim.. sus deme ben tatlı yemezsem kötü oluyorum artık belkide şeker var.. allah korusun
günaydınn kızlar!!
kuzu ıyı haberlerle donmussun gozun aydın bu arada tesekkur ederım
ege ben bu hafta raporluyum evdeyım ama cumaya toparlanırsam okula raporumu goturecegım cuma gunu kısmetse seldayı arayacagım kafaya koydum gece aklıma geldı durdu bu kız gırerdı gırmesede haber verırdı nerelerde dıye artık delı kadın desınler onemlı degıl:))
günaydınn kızlar!!
ege ben bu hafta raporluyum evdeyım ama cumaya toparlanırsam okula raporumu goturecegım cuma gunu kısmetse seldayı arayacagım kafaya koydum gece aklıma geldı durdu bu kız gırerdı gırmesede haber verırdı nerelerde dıye artık delı kadın desınler onemlı degıl:))
oh beeeee sende de avr demek . evet tatlı çiko felan yedim mi geçiyor ama sonra dubaaaaaaaa
ay canım sana geçmiş olsun ama selda da bişey var kesin evden de girer haber verirdi. muhakkak allah esirgesin . gidebilirsen o kadar iyi olurki .. sen nasılsın
günaydın cnmmgünaydınlarrr
kuzu bebişin iyimiş cok sevindim maşallahh
ege sende gittinmi dünn??
benim ikili test sonucumu yazmıştım daha önce tekrar yazayım
down sendromu risk: 1 /47000
yaş riski: 1/690
doktor direk yaş riskime bakarak şimdilik amniyosenteze gerek yok bi 3lü bakalım dedi apışıp kaldım :s
yarın benimde görüş günüm bakalım neymişş bizim miniş :)
haftaya salı da 3lü için gidicez
ya ben neden 10 kilo almışım 4,5 ayda hatta son bir ayda 3 kilo almışım. ben vitamini demiri bırakssam mı kii bir dahaki ay gittiğimde söyliyim dr a doyamıyorum ağzxımda bir tat var peynir yersinde bi tat kalır ya sürekli öğle bende acıkıyorum amann karıştı herşey ne yazdım yaa umarım anladınız:))))))))
günaydınlarrr
doktor direk yaş riskime bakarak şimdilik amniyosenteze gerek yok bi 3lü bakalım dedi apışıp kaldım :s
ayyy millet zayıflıyor bana ne oluyor ben kilo alıyorum bebiş daha 230 gr kendimi de yırtsam bu çocuk en fazla 3,5 kilo dopar ama elimde değil acıkıyorum yaaaaaaaaaaaaaaBen kilo vermişim, dün tartıldım gerçi başka tartıydı ama, 57 çıktı...Ayın 20 sinde 59,8 di...
bende cok merak ettım o yuzden cumaya gıdıcem ıns. benımde kasılmalarım yok ama sımdı de esımde bende grıp olduk bogazlar sıstı rapora denk geldı allahtan yatıyrum dınlenıyorum portakal suyu ıcıyoorum bı deıhlamur kaynatırım duzelırım
ayyy millet zayıflıyor bana ne oluyor ben kilo alıyorum bebiş daha 230 gr kendimi de yırtsam bu çocuk en fazla 3,5 kilo dopar ama elimde değil acıkıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
bende cok merak ettım o yuzden cumaya gıdıcem ıns. benımde kasılmalarım yok ama sımdı de esımde bende grıp olduk bogazlar sıstı rapora denk geldı allahtan yatıyrum dınlenıyorum portakal suyu ıcıyoorum bı deıhlamur kaynatırım duzelırım
Bende de ilk haftalardan beri var bu durum sanki paslı demir yemişim gibi kötü bir tat var ağzımda.
Geçsin diye tatlı da yiyemiyorum. Kardeşim akşam çok güzel çikolatalar getirmiş yurtdışından. tadına bile bakamadım((((((
o tat bende de var ya, bi türlü geçmiyor..
Ancak tatlı yiyince geçiyor....
oooo sen baya iradelisin ye canım yaa günahtır..
ben akşam sütlü tatlı yedim çiko almış eşim onu yedim armut yedim komaya girmedim allahtan:))
ayy ne güzel:)) başladım ben bi dün idare etti bugun yine göresim var..
ayy ben onu hiç düşünmemiştim.. sus deme ben tatlı yemezsem kötü oluyorum artık belkide şeker var.. allah korusun
günaydınn kızlar!!
günaydınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?