canım selammm nbrrherkese günaydin hanimlar.
vayy benzetmeye bak..sanki çok güçsüz bişi tık tık yapıo.. Anlık hissedilio bazen de üst üste :) çok komik kesinlikle gazdan farklı bişi.. Bebek olduğu çok belli :) çıplak tende ipek bi eşarp gezdirir gibi gıdıklıo sanki :)
kuzu çarşıya gitti cnm kendisi patron olurda biraz.. Naber nasıılsıngünaydın kızlar, yavaş yavaş bebekler hissedilmeye de başlanmış ne güzel. Kuzu yok mu bugün de ?
günaydınnn iyiyiz vallahi sen nasılsınngünaydın
herkes iyidir umarım
selam canım kızım oluyor kuzunun kızı oluyor fmg kızı oluyor gökyüzünün oğlu bebekpoyraz kız kızlar çoğunlukta...selam güzel anneler
Nabersiniz cümleten ?
ooh ne güzel çalışmalar başlamış inşallah bebiş bekletmeden sağlıkla gelsinCanım çok saol :) Bende iyiyim şükür, toparladım iyice.hatta çalışmalara bile başladık yani :) ama ilk ay yattı :) adet oldum.Demekki dr.un dediği kadar çok çok yüksek bi ihtimal değilmiş hamile kalmamam.Ama ne yalan söyleyim ilkinde korunurken oldu diye, bunda hemen olur sanmıştım.Yalnız eğer bir keredaha aynısı olacaksa bu ay hamile kalmayım diye dua ettim, ona yorayım bu ay :) ilerleyen aylarda da gelmzse o zaman üzülmeye başlarım, acele etmeyim dimi :))
Sen nasılsın canım? sağlığın nasıl? Bişey sorcam ama üzmekte istemiyorum.Senin ikizlerin olacaktı yanlış mı hatırlıyorum canım ?
Canım iyiyim çok şükür, yazdığım gibi çalışmalara başladık :) Sen nasılsın ? bebeğin nasıl ? cinsiyet belli olmadı galiba daha ?
Canım nasılsın? ben iyiym çok şükür.Biran içime senin kızın olacakmış gibi doğdu, belli oldumu ?
Hadi bakalım hayırlı gelsin inş prenses :) sağlığın sıhhatin yerindedir inş.
hıh:) bende tam onu sormaya hazırlanıyodum :) Bebeklerinizin cinsiyetleri artık belli olmuştur heralde?
kimlerin kızı, kimlerin oğlu oluyor?
Kuzu; gelinim mi geliyo, damadım mı bak ona göre cinsiyetine bi ayar çekecem hee :))
maşallah ya :)) allah nazarlardan korusun hepsizni inş.Demek prensesler çoğunlukta, inş sizlere hayırlı evlat olur, sağlıckla dünyaya gelirler inş.canım selammm nbrr
selam canım kızım oluyor kuzunun kızı oluyor fmg kızı oluyor gökyüzünün oğlu bebekpoyraz kız kızlar çoğunlukta...
içimden avazım çıktıgı kadr bagırmak geliyo ayyyyyyyyyyyyyyyy
maşallah ya :)) allah nazarlardan korusun hepsizni inş.Demek prensesler çoğunlukta, inş sizlere hayırlı evlat olur, sağlıckla dünyaya gelirler inş.
içimden avazım çıktıgı kadr bagırmak geliyo ayyyyyyyyyyyyyyyy
candas iyiyim canim sagol sende durumlar nasil iyimisin? Bak nasil geciyor zaman yakinda sende verirsin insallah güzel haberleri.
ege hosbulduk canim iyidir sen nasilsin bakalim bebis nasil hissettiriyormu kendini?
hayirdir niye kiz?
günaydınnn kıslar
herkes iyidir umarım
ben grip oldum çok kötüyüm işe geldim yinede hava çok güzel burda tam gezmelik
candas hoşgeldin canım
kız benim içinde bağır sıkıldımmmmmmmm diyeeiçimden avazım çıktıgı kadr bagırmak geliyo ayyyyyyyyyyyyyyyy
maşallah ya :)) allah nazarlardan korusun hepsizni inş.demek prensesler çoğunlukta, inş sizlere hayırlı evlat olur, sağlıckla dünyaya gelirler inş.
biz geldik kızımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?