2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydin hanimlar.
canım selammm nbrr

vayy benzetmeye bak..
:)))))) egzotikk

günaydın kızlar, yavaş yavaş bebekler hissedilmeye de başlanmış ne güzel. Kuzu yok mu bugün de ?
kuzu çarşıya gitti cnm kendisi patron olurda biraz.. Naber nasıılsın

günaydın
herkes iyidir umarım
günaydınnn iyiyiz vallahi sen nasılsınn

selam güzel anneler
Nabersiniz cümleten ?
selam canım kızım oluyor kuzunun kızı oluyor fmg kızı oluyor gökyüzünün oğlu bebekpoyraz kız kızlar çoğunlukta...

valla ben ardahanda olucagım için bebikime alırım uzun kollu buralar serin oluyo üşütmeyeyim yavrucagımı yaa bi dogsalardı koklasaydık doya doyaa yaa içim kıpır kıpır oluyo düşününce

hastaneden çıkarken uzun kollu tulum giyer bence.. hava sıcaklığına göre biz ne giyiyosak bi kademe kalını giydirilmesi gerekiomuş.. üşürüm anneciiiiiim :)

ooh ne güzel çalışmalar başlamış inşallah bebiş bekletmeden sağlıkla gelsin
iyi olmana sevindim bizim cinsiyetimiz erkek canım geçen hafta belli oldu

Candas iyiyim canim sagol sende durumlar nasil iyimisin? Bak nasil geciyor zaman yakinda sende verirsin insallah güzel haberleri.

EGE
hosbulduk canim iyidir sen nasilsin bakalim bebis nasil hissettiriyormu kendini?

Candas acele etme canim benim ilk bebisimde 6 ay sürmüstü ama düsük yapmistim maalesef. Bunda ilk de hemen geli verdi yani degisiyo önemli olan hamile kalabiliyorsun

Bacım ben sana demedim mi Öykü geliyo diyee,siz iyi çalışın çıkıntılı olsun.....Damat ayarlıcan bana...
Biz malzemeyi eksik tutmuşuz, çıkıntısız çıktı....

içimden avazım çıktıgı kadr bagırmak geliyo ayyyyyyyyyyyyyyyy

canım selammm nbrr

selam canım kızım oluyor kuzunun kızı oluyor fmg kızı oluyor gökyüzünün oğlu bebekpoyraz kız kızlar çoğunlukta...
maşallah ya :)) allah nazarlardan korusun hepsizni inş.Demek prensesler çoğunlukta, inş sizlere hayırlı evlat olur, sağlıckla dünyaya gelirler inş.

maşallah ya :)) allah nazarlardan korusun hepsizni inş.Demek prensesler çoğunlukta, inş sizlere hayırlı evlat olur, sağlıckla dünyaya gelirler inş.

aaaaaaaaaaaaaa candasss burdaymış yaa yen gördüm haaa hoşgeldin yaa sefalar getirdin bi benim çocuk ortada kaldı belli değil kim ne istiyosa ona dogru dönücek yavrucak

candas iyiyim canim sagol sende durumlar nasil iyimisin? Bak nasil geciyor zaman yakinda sende verirsin insallah güzel haberleri.

ege
hosbulduk canim iyidir sen nasilsin bakalim bebis nasil hissettiriyormu kendini?

canım iyiydim aslında şimdiye kadar ama karnımda bir ağrı var sağ tarfında anlamadım neden.. Birden oldu.. Bebiş bazen nadir olarak gıdıklama gibi hissettiriyor:) sende varmı kıpırdamaalr.

günaydınnn kıslar
herkes iyidir umarım
ben grip oldum çok kötüyüm işe geldim yinede hava çok güzel burda tam gezmelik
candas hoşgeldin canım

içimden avazım çıktıgı kadr bagırmak geliyo ayyyyyyyyyyyyyyyy
kız benim içinde bağır sıkıldımmmmmmmm diyee

maşallah ya :)) allah nazarlardan korusun hepsizni inş.demek prensesler çoğunlukta, inş sizlere hayırlı evlat olur, sağlıckla dünyaya gelirler inş.

sağol cnm darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sana inşallah..

günaydın kızlar
bende çoğu hamile gibi grip oldum fena bişey ya....
bebişimin cinsiyetini öğrenemedim hala doktor bir kıza benziyo bir erkeğe benziyo diyor..
sağlıklı sihhatli olsunda bebeişimin cinsiyetini öğrenemedim ama hareketlerini hissediyorum;
ne garip ki bebeişim babasının sesini duyunca hareket ediyo biz şimdiden babacıyız herhalde :)))):76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…