Biz geldik kızımla..
günaydınnn kıslar
herkes iyidir umarım
ben grip oldum çok kötüyüm işe geldim yinede hava çok güzel burda tam gezmelik
candas hoşgeldin canım
tühh bak bilemedim yaa :) artık cinsiyet tahminlerim hiç tutmaz oldu :)ooh ne güzel çalışmalar başlamış inşallah bebiş bekletmeden sağlıkla gelsin
iyi olmana sevindim bizim cinsiyetimiz erkek canım geçen hafta belli oldu
Valla canım çabucak geçiyo zaman, inş en kısaa ve hayırlı zamanda haberimi veririm bende :)Candas iyiyim canim sagol sende durumlar nasil iyimisin? Bak nasil geciyor zaman yakinda sende verirsin insallah güzel haberleri.
EGE hosbulduk canim iyidir sen nasilsin bakalim bebis nasil hissettiriyormu kendini?
doğrudur canım, gelme vakti herkese göre değişiyodur.hani ne yalan söyleyim ben bu ay garanti hamileyim diye düşünmüştüm.ama yine diyorum geç olsun güç olmasın.allahın izniyle gelir bidaha inş :)Candas acele etme canim benim ilk bebisimde 6 ay sürmüstü ama düsük yapmistim maalesef. Bunda ilk de hemen geli verdi yani degisiyo önemli olan hamile kalabiliyorsun
amanin :) kimleri gördüm :)) dedin valla kız helal olsun ) hem dedin hem getirdin öykünü allahın izniyle :)) Allah utandırmasın benide sana bi çıkıntılı doğurayım inş en tosunundan :)) Acep neler yapsam da oğlan yapsam :)) Sende gelinime iyi bak hemi :)) Çıkıntısız olsun eksik meksik, ben oğlan yaparsam sorun yok yani :))Bacım ben sana demedim mi Öykü geliyo diyee,siz iyi çalışın çıkıntılı olsun.....Damat ayarlıcan bana...
Biz malzemeyi eksik tutmuşuz, çıkıntısız çıktı....
canım hoşbulduk :)) saolasın, nasılsın? nasıl kuzucuğun? hadi bakalım ne tarafa çekcek senin minik melek :)aaaaaaaaaaaaaa candasss burdaymış yaa yen gördüm haaa hoşgeldin yaa sefalar getirdin bi benim çocuk ortada kaldı belli değilkim ne istiyosa ona dogru dönücek yavrucak
günaydın kızlar
bende çoğu hamile gibi grip oldum fena bişey ya....
Bebişimin cinsiyetini öğrenemedim hala doktor bir kıza benziyo bir erkeğe benziyo diyor..
Sağlıklı sihhatli olsunda bebeişimin cinsiyetini öğrenemedim ama hareketlerini hissediyorum;
ne garip ki bebeişim babasının sesini duyunca hareket ediyo biz şimdiden babacıyız herhalde :)))):76::76::76:
Canım dinlenseydin ya, niye geliyorsun işe....Geçmiş olsun...
ne işin vardı anlat bakıyım öğle kapıyı çekip gidiyosun paşamısın sen.
Allah allah kıskandım şimdi
Eki Görüntüle 123098
işim buydu canım,alışveriş yapasım geldi...
Kendime semaver aldım...kızıma 2 tane mor sümbül aldım, ama onlar çiçekçide kaldı elim dolu olunca akşam alacağım...bi de eve aspiratör aldım..cumartesi allah nasip ederse montajı yapılacak...
Aklıma esiyo alıyom...semavere aşerdim....
süperrrrrrbenim iki kızda babasını duyunca hareket ediyorlardı:))))))) gerçekte de babaya benziyor biri diğerine bakcaz inşallah
amanin :) kimleri gördüm :)) dedin valla kız helal olsun ) hem dedin hem getirdin öykünü allahın izniyle :)) Allah utandırmasın benide sana bi çıkıntılı doğurayım inş en tosunundan :)) Acep neler yapsam da oğlan yapsam :)) Sende gelinime iyi bak hemi :)) Çıkıntısız olsun eksik meksik, ben oğlan yaparsam sorun yok yani :))
ee nasıl sağlığın sıhhatin ?
ya allahım yaa çokmu aceleydi ne güzel ya gittin aldın geldin..
Neyse iyigünlerde kullan bari..
aman aman allah nazarlardan saklasın canım benim :))ne biliyim ayyy hamileyim ben anne oluyorum anne olucam dye bagırasım var bilmem yerimde duramıyom ayyy
Canım hoşbuldum, nasılsın diyeceğim ama grip olmuşsungünaydınnn kıslar
herkes iyidir umarım
ben grip oldum çok kötüyüm işe geldim yinede hava çok güzel burda tam gezmelik
candas hoşgeldin canım
canım benişm çok saol,inş :)kız benim içinde bağır sıkıldımmmmmmmm diyee
sağol cnm darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sana inşallah..
vay vay :)) kız mı olcak ki acep ? bizimki ortada yokken babacı olacağından eminim :) benim yeğenlerim bana gelmiyo, hepsi eşime koşuyo yagünaydın kızlar
bende çoğu hamile gibi grip oldum fena bişey ya....
bebişimin cinsiyetini öğrenemedim hala doktor bir kıza benziyo bir erkeğe benziyo diyor..
sağlıklı sihhatli olsunda bebeişimin cinsiyetini öğrenemedim ama hareketlerini hissediyorum;
ne garip ki bebeişim babasının sesini duyunca hareket ediyo biz şimdiden babacıyız herhalde :)))):76::76::76:
ne güzel aşermekmiş o öyle kuzu :))Eki Görüntüle 123098
İşim buydu canım,alışveriş yapasım geldi...
Kendime semaver aldım...Kızıma 2 tane mor sümbül aldım, ama onlar çiçekçide kaldı elim dolu olunca akşam alacağım...Bi de eve aspiratör aldım..Cumartesi allah nasip ederse montajı yapılacak...
Aklıma esiyo alıyom...Semavere aşerdim....
ne güzel aşermekmiş o öyle kuzu :))
inşallah benimkide babasına benzer hep dua diyorum :))))
çok teşekkür ederim canım...geçmiş olsun ...
Aklıma düştü bi kere bacım...Almasam çatlardım...
Sağol, gelin yazın da size semaverle çay demleyeyim...
inşallah canımmaklıma düştü bi kere bacım...almasam çatlardım...
Sağol, gelin yazın da size semaverle çay demleyeyim...
hep beraber çığıralım ozaman bende hep çığlık pozisyonlarındayım:)bu ne kızlar yaaa coşmuşuz yine sabah sabah oku oku bitiremedim
bebişlerini görenlerin cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın
bir arkadaş cenazeden bahsetmiş dededini kaybetmiş galiba ama isim hatırlayamadım şimdi başınız sağolsun
candaş hoşgeldin canım iyi gördüm seni hep böyle iyi ol
bu arada benim de çığlık atasım var gece uyuyamadım tuhaf bir huzursuzluk var içimde bebişi özledim sanırım yine ama çok var daha ayın 19 unda gidicem offfff
valla inş bişey yoktur garip bi ağrı yumurtlama mı dersin böbrek mi dersin bi karışık heryer ağrıyor sanki..ege mrk etme insallah önemli bisi degildir canim. Benimde 2-3 gün süren agrim olmustu böyle sanki yumurtlama dönemindekine benzer.
hilmi_ve_fatma hehe bagir gitsin ozaman canim
sorma, bu gene iyi...
Geçen gün patronumun ilacına aşerdim de bi yudum tadına baktım...kızlar gülmekten çatladı....
çok teşekkür ederim canım...
güle güle kullan canım güzel günlerde inşallah ben de kurutma makinasına aşeriyorum fena halde bebek doğunca çok işime yarayacak
çok teşekkür ederim canım...
Güle güle kullan canım güzel günlerde inşallah ben de kurutma makinasına aşeriyorum fena halde bebek doğunca çok işime yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?