2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ooh ne güzel çalışmalar başlamış inşallah bebiş bekletmeden sağlıkla gelsin
iyi olmana sevindim bizim cinsiyetimiz erkek canım geçen hafta belli oldu
tühh bak bilemedim yaa :) artık cinsiyet tahminlerim hiç tutmaz oldu :)
Canım inş sağlıcakla kucağına alırsın küçük prensini sende :)
İnş bizimkide hayırlısıyla gelirde gitmez ya önemlsi bu nasılsa dimi :)
Candas iyiyim canim sagol sende durumlar nasil iyimisin? Bak nasil geciyor zaman yakinda sende verirsin insallah güzel haberleri.

EGE
hosbulduk canim iyidir sen nasilsin bakalim bebis nasil hissettiriyormu kendini?
Valla canım çabucak geçiyo zaman, inş en kısaa ve hayırlı zamanda haberimi veririm bende :)
Candas acele etme canim benim ilk bebisimde 6 ay sürmüstü ama düsük yapmistim maalesef. Bunda ilk de hemen geli verdi yani degisiyo önemli olan hamile kalabiliyorsun
doğrudur canım, gelme vakti herkese göre değişiyodur.hani ne yalan söyleyim ben bu ay garanti hamileyim diye düşünmüştüm.ama yine diyorum geç olsun güç olmasın.allahın izniyle gelir bidaha inş :)
Bacım ben sana demedim mi Öykü geliyo diyee,siz iyi çalışın çıkıntılı olsun.....Damat ayarlıcan bana...
Biz malzemeyi eksik tutmuşuz, çıkıntısız çıktı....
amanin :) kimleri gördüm :)) dedin valla kız helal olsun ) hem dedin hem getirdin öykünü allahın izniyle :)) Allah utandırmasın benide sana bi çıkıntılı doğurayım inş en tosunundan :)) Acep neler yapsam da oğlan yapsam :)) Sende gelinime iyi bak hemi :)) Çıkıntısız olsun eksik meksik, ben oğlan yaparsam sorun yok yani :))
ee nasıl sağlığın sıhhatin ?
aaaaaaaaaaaaaa candasss burdaymış yaa yen gördüm haaa hoşgeldin yaa sefalar getirdin bi benim çocuk ortada kaldı belli değil kim ne istiyosa ona dogru dönücek yavrucak
canım hoşbulduk :)) saolasın, nasılsın? nasıl kuzucuğun? hadi bakalım ne tarafa çekcek senin minik melek :)

süperrrrrrbenim iki kızda babasını duyunca hareket ediyorlardı:))))))) gerçekte de babaya benziyor biri diğerine bakcaz inşallah

ne işin vardı anlat bakıyım öğle kapıyı çekip gidiyosun paşamısın sen.
Allah allah kıskandım şimdi

İşim buydu canım,alışveriş yapasım geldi...
Kendime semaver aldım...Kızıma 2 tane mor sümbül aldım, ama onlar çiçekçide kaldı elim dolu olunca akşam alacağım...Bi de eve aspiratör aldım..Cumartesi allah nasip ederse montajı yapılacak...
Aklıma esiyo alıyom...Semavere aşerdim....

ya allahım yaa çokmu aceleydi ne güzel ya gittin aldın geldin..
Neyse iyigünlerde kullan bari..

Valla kaynanası kızım diye söylemiyom, bi büyümüş tosun gibi olmuş..Geriden gidiyordu ya, toparlanmış...Hatun gelin olacam diye nazlanıyo, yatıyo şimdiden...İyiyiz valla eski sıkıntılarımız yok...Sen nasılsın, başlamışsın çalışmalara...Kolay gelsin..İnşallah tutturursun hemen sağlıklı sıhhatli bi yavru kuş...

EGE mrk etme insallah önemli bisi degildir canim. Benimde 2-3 gün süren agrim olmustu böyle sanki yumurtlama dönemindekine benzer.

Hilmi_ve_Fatma hehe bagir gitsin ozaman canim

bu ne kızlar yaaa coşmuşuz yine sabah sabah oku oku bitiremedim

bebişlerini görenlerin cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın
bir arkadaş cenazeden bahsetmiş dededini kaybetmiş galiba ama isim hatırlayamadım şimdi başınız sağolsun

candaş hoşgeldin canım iyi gördüm seni hep böyle iyi ol

bu arada benim de çığlık atasım var gece uyuyamadım tuhaf bir huzursuzluk var içimde bebişi özledim sanırım yine ama çok var daha ayın 19 unda gidicem offfff

ne biliyim ayyy hamileyim ben anne oluyorum anne olucam dye bagırasım var bilmem yerimde duramıyom ayyy
aman aman allah nazarlardan saklasın canım benim :))
günaydınnn kıslar
herkes iyidir umarım
ben grip oldum çok kötüyüm işe geldim yinede hava çok güzel burda tam gezmelik
candas hoşgeldin canım
Canım hoşbuldum, nasılsın diyeceğim ama grip olmuşsun
geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine.
kız benim içinde bağır sıkıldımmmmmmmm diyee

sağol cnm darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sana inşallah..
canım benişm çok saol,inş :)
vay vay :)) kız mı olcak ki acep ? bizimki ortada yokken babacı olacağından eminim :) benim yeğenlerim bana gelmiyo, hepsi eşime koşuyo ya ben resmen dışlancam :)
ne güzel aşermekmiş o öyle kuzu :))

Son düzenleme:
aklıma düştü bi kere bacım...almasam çatlardım...
Sağol, gelin yazın da size semaverle çay demleyeyim...
inşallah canımm

hep beraber çığıralım ozaman bende hep çığlık pozisyonlarındayım:)

ege mrk etme insallah önemli bisi degildir canim. Benimde 2-3 gün süren agrim olmustu böyle sanki yumurtlama dönemindekine benzer.

hilmi_ve_fatma hehe bagir gitsin ozaman canim
valla inş bişey yoktur garip bi ağrı yumurtlama mı dersin böbrek mi dersin bi karışık heryer ağrıyor sanki..

sorma, bu gene iyi...
Geçen gün patronumun ilacına aşerdim de bi yudum tadına baktım...kızlar gülmekten çatladı....

yaa offffffff aklıma getirdin gene çok komikti o yaa:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…