güle güle kullan canım güzel günlerde inşallah ben de kurutma makinasına aşeriyorum fena halde bebek doğunca çok işime yarayacak
Eki Görüntüle 123098
İşim buydu canım,alışveriş yapasım geldi...
Kendime semaver aldım...Kızıma 2 tane mor sümbül aldım, ama onlar çiçekçide kaldı elim dolu olunca akşam alacağım...Bi de eve aspiratör aldım..Cumartesi allah nasip ederse montajı yapılacak...
Aklıma esiyo alıyom...Semavere aşerdim....
bende derin dondurucu
ne gzel aşerme bende villa ya aşeriyorum bebiş olunca bahçesinde yayılır..
Bu da 2011 aşermeleri
ege evet canim aynen bendede öyleydi sanirim normal. Doktora gidene kadar bende cok rahatsizdim ama bebisi görünce rahatladim.
güle güle ıyı gunlerde kullan kuzucukk
bende camasır kurutma makınasına ama yerım yookkk
Evet, kurutma makinesi gerçkten öyle...
Bir de havlular yumuşacık oluyormuş ya..Ne kadar yumuşatıcı da döksen, açık havada kuruyan havlular sertleşiyo bi müddet sonraa...Yerin varsa al bence...Bebişin çamaşırlar yumuşacık olur...
Ben alamam ama, evde ona yer yok....
Bu da 2011 aşermeleri
herhalde kız bebişim benim ne güzel ya giydiririm cici cici
bende derin dondurucu
Bu da 2011 aşermeleri
Evet, kurutma makinesi gerçkten öyle...
Bir de havlular yumuşacık oluyormuş ya..Ne kadar yumuşatıcı da döksen, açık havada kuruyan havlular sertleşiyo bi müddet sonraa...Yerin varsa al bence...Bebişin çamaşırlar yumuşacık olur...
Ben alamam ama, evde ona yer yok....
bence en çok deniz kıyısında yaşayanların ihtiyacı var nemden dolayı çabucak kurutur işte bebişin çamaşırlarını
vallahi egecim ona bende aşeriyorum da kimsenin umrunda değil tek maaşla bırak villayı bir evimiz bile yok daha kiracıyız
Evet, buralar çok nemli..Ve büyük ihtiyaç...
Allah verir kız, ben giibi alışveriş delisi bile kredi çekip ev alıyorsa sen de alırsın, artık ev almak da basit, en kısa zamanda hem eviniz hem villanız olur inşallahhh...Havuzlu mavuzlu....
Allah verir kız, ben giibi alışveriş delisi bile kredi çekip ev alıyorsa sen de alırsın, artık ev almak da basit, en kısa zamanda hem eviniz hem villanız olur inşallahhh...Havuzlu mavuzlu....
ahhh canım sağol iyi dileklerin için ama çooooookkk zor bizim ev sahibi olmamız bebişte geliyor şimdi
zaten senelerdir de doktorlara yedirdik bütün paramızı
ahhh canım sağol iyi dileklerin için ama çooooookkk zor bizim ev sahibi olmamız bebişte geliyor şimdi
zaten senelerdir de doktorlara yedirdik bütün paramızı
ben sımdı kucuk odayı kıler gıbı herseyı oraya atıom da bebıs gelınce naparım bılmem. ole dagınık camasırlar her yerde onuda sevmıom hele bnm gıbı delı gıbı camasır yıkayan bırı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?