2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan canım güzel günlerde inşallah ben de kurutma makinasına aşeriyorum fena halde bebek doğunca çok işime yarayacak

Evet, kurutma makinesi gerçkten öyle...
Bir de havlular yumuşacık oluyormuş ya..Ne kadar yumuşatıcı da döksen, açık havada kuruyan havlular sertleşiyo bi müddet sonraa...Yerin varsa al bence...Bebişin çamaşırlar yumuşacık olur...
Ben alamam ama, evde ona yer yok....

Ege evet canim aynen bendede öyleydi sanirim normal. Doktora gidene kadar bende cok rahatsizdim ama bebisi görünce rahatladim.

güle güle ıyı gunlerde kullan kuzucukk

bence en çok deniz kıyısında yaşayanların ihtiyacı var nemden dolayı çabucak kurutur işte bebişin çamaşırlarını

ne gzel aşerme bende villa ya aşeriyorum bebiş olunca bahçesinde yayılır..

Bu da 2011 aşermeleri

vallahi egecim ona bende aşeriyorum da kimsenin umrunda değil tek maaşla bırak villayı bir evimiz bile yok daha kiracıyız

bende derin dondurucu

ne gzel aşerme bende villa ya aşeriyorum bebiş olunca bahçesinde yayılır..

Bu da 2011 aşermeleri

ayyy çok güldümm yaaa valla resmen kahkaha attım ilahi biz:))))
benim evim de 60 m2 biz ikimiz zor sığıyoruz zaten kurtma makinasına benim de yerim yok en güzel çözüm egenin aşermesi bir villa bütün sorunlar çözülür

Evet, buralar çok nemli..Ve büyük ihtiyaç...
Allah verir kız, ben giibi alışveriş delisi bile kredi çekip ev alıyorsa sen de alırsın, artık ev almak da basit, en kısa zamanda hem eviniz hem villanız olur inşallahhh...Havuzlu mavuzlu....

ahhh canım sağol iyi dileklerin için ama çooooookkk zor bizim ev sahibi olmamız bebişte geliyor şimdi
zaten senelerdir de doktorlara yedirdik bütün paramızı

ben sımdı kucuk odayı kıler gıbı herseyı oraya atıom da bebıs gelınce naparım bılmem. ole dagınık camasırlar her yerde onuda sevmıom hele bnm gıbı delı gıbı camasır yıkayan bırı...

ahhh canım sağol iyi dileklerin için ama çooooookkk zor bizim ev sahibi olmamız bebişte geliyor şimdi
zaten senelerdir de doktorlara yedirdik bütün paramızı

Olsun ama bak,mucizen geliyor..En büyük ödül o bence....
Sağlık olduktan sonra hepsi olur ya, dert değil....Sen olmaz diye düşünme olur diye dua et, hemde ege gibi villalar falan, olur saatine denk geliverir kız, belli mi olur....

aynen burası da çok nemli bi yer biz nem alma cihazı almıştık eve rutubet kokusundan kurtulmak için 10 lt kapasitesi 8 saatte dolmuştu para biriktirilerek ev alınmaz bence biz denedik başamadık bi ekonomik kriz geldi hazırdaki paramızda eridi anck kredi ile olur oda düzenli maaş alan en az iki kişi lazım birde doğru düzgün evler hep 200.000 Tl civarı yani biz bu nemli karanlık evde daha bi 15 sene otururuz çocuğumun bi odası bile yok en çok ona üzülüyorumm

Sen bi gelsen benim evi görsen, hallaç pamuğu gibi...Her yeri deştim, toplamak da zor geliyo....
2 haftaya taşıncaz diye uğraşıyoruz...
En ideal çözüm koridora uzun bi dolap yaptırmak...Hem vestiyer kısmı olacak, hem de fazlalıkları toplayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…