2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme kız, Allah verir de o ev fiyatları ne öyle yaa...
Biz sıfır evi 120 m2 72 milyara aldık...Nerdeyse 3 ev fiyatına geliyo sizin orda 1 ev...

ooh hherkes aşeriyor bende bebek kalbi dinleme cihazına aşeriyorum ama eşim kızıyor bokunu cıkartma diye neyse tepiğini hissetmeye az kaldı allahın izni ile

kuzuuuuu bak yaramı desmeeeee adama dıom da ugrasmak zor gelıo ne gerek var dıyorr. bır seneden berı balkonu zor kapattık :):):)

EGE üşütmemeye dikket et üşütünce gaz yapıyor ve sıkıntı veriyor aynısı bende de oluyor birşey olmaz cnm

çalış kızım sende annen de yakın bakar bebişe:)))))) ben çalışıyom ya herkes çalışsın:))
,
ayy cnm benim evim var dekorasyonlu kocaman ama kiraya veridm anamın yanına yakına geldim çocuk için burada 3 senemiz daha var bu kızda buyur ozamana kadar. Borcumuzda azalır bende işten çıkarım diye ümid ediyorum:))) bu ev çokk kötüüü soğuk üst kat donuyoruz odaları olmuycak burda çocukların ama inşallah 3 sene sonra giderim evme

evet en büyük hayalim gerçek oluyor ANNE oluyorum ev felan kimin umrunda sağlık olsun napalım bizde kiracı oluruz

ben kiracıyım diye oda yapmamazlık etmiycem çünkü senelerce bu bebeği bekledim ben hep hayaller kurdum şimdi allahım kısmet ederse hayalleri gerçeğe dönüştürme zamanı
bebeğime bir oda hazırlıcam tam istedğim gibi olmayabilir ama hevesimi alıcam ya

kuzuuuuu bak yaramı desmeeeee adama dıom da ugrasmak zor gelıo ne gerek var dıyorr. bır seneden berı balkonu zor kapattık :):):)

Ne bileyim bacım, benim herif öyle şeylerle ilgilenmez..Giderim alırım yaptırırım,sanayi sanayi gezerim...
Herifim sadece parasını öder....Adamlara bırakırsan çorabı koltuğa atar da 1 hafta almaz yerinden...Denedim, tecrübeyle sabittir...

ya içinde bebeğin olduktan sonra o oda en güzel olacaktır zaten )))))
Allah tamamına erdirsiiiin

allah aşkına
ne diyim gidip
ayy kuzuuuuuuuuuuu
yarın giderim işe gelmedeeeeeeeeeeen
ne diyim numaradan bişi demem lazım ki dinlesinler

Attırıver bacım,kasıklarım ağrıyo doktor düşük tehlikesi var demişti, 2 gündür kıpırdamıyo kalbini dinlemek istiyom de...
Ya da, sadece,sesini duymak istiyom çok özledim bebekimi de...En fazla gülerler ama dinletirler...

kuzucum zeten balkonu da ben buldum sımdı heralde mobılyacıyıda yıne ben bulcam benımde senden bı farkım yok dıyorum dıyorum bakarız dıo en sonunda sınır oluyorum kendım halledıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…