aynen burası da çok nemli bi yer biz nem alma cihazı almıştık eve rutubet kokusundan kurtulmak için 10 lt kapasitesi 8 saatte dolmuştu para biriktirilerek ev alınmaz bence biz denedik başamadık bi ekonomik kriz geldi hazırdaki paramızda eridi anck kredi ile olur oda düzenli maaş alan en az iki kişi lazım birde doğru düzgün evler hep 200.000 Tl civarı yani biz bu nemli karanlıkevde daha bi 15 sene otururuz çocuğumun bi odası bile yok en çok ona üzülüyorumm
ben dün gittim iyiydi:)) bakalım belkide gaz sancısıdrı. Ben akşam soğan yedim olabilir.
ayyy çok güldümm yaaa valla resmen kahkaha attım ilahi biz:))))
benim evim de 60 m2 biz ikimiz zor sığıyoruz zaten kurtma makinasına benim de yerim yok en güzel çözüm egenin aşermesi bir villa bütün sorunlar çözülür
Sen bi gelsen benim evi görsen, hallaç pamuğu gibi...Her yeri deştim, toplamak da zor geliyo....
2 haftaya taşıncaz diye uğraşıyoruz...
En ideal çözüm koridora uzun bi dolap yaptırmak...Hem vestiyer kısmı olacak, hem de fazlalıkları toplayacak...
ooh hherkes aşeriyor bende bebek kalbi dinleme cihazına aşeriyorum ama eşim kızıyor bokunu cıkartma diye neyse tepiğini hissetmeye az kaldı allahın izni ile
çalış kızım sende annen de yakın bakar bebişe:)))))) ben çalışıyom ya herkes çalışsın:))bence en çok deniz kıyısında yaşayanların ihtiyacı var nemden dolayı çabucak kurutur işte bebişin çamaşırlarını
vallahi egecim ona bende aşeriyorum da kimsenin umrunda değil tek maaşla bırak villayı bir evimiz bile yok daha kiracıyız
ayy cnm benim evim var dekorasyonlu kocaman ama kiraya veridm anamın yanına yakına geldim çocuk için burada 3 senemiz daha var bu kızda buyur ozamana kadar. Borcumuzda azalır bende işten çıkarım diye ümid ediyorum:))) bu ev çokk kötüüü soğuk üst kat donuyoruz odaları olmuycak burda çocukların ama inşallah 3 sene sonra giderim evmeaynen burası da çok nemli bi yer biz nem alma cihazı almıştık eve rutubet kokusundan kurtulmak için 10 lt kapasitesi 8 saatte dolmuştu para biriktirilerek ev alınmaz bence biz denedik başamadık bi ekonomik kriz geldi hazırdaki paramızda eridi anck kredi ile olur oda düzenli maaş alan en az iki kişi lazım birde doğru düzgün evler hep 200.000 tl civarı yani biz bu nemli karanlıkEvde daha bi 15 sene otururuz çocuğumun bi odası bile yok en çok ona üzülüyorumm
bebek rızkıyla gelır cnmmm yavass yavas alırsınız llah gonlunuze gore verır ınsallah
Üzülme kız, Allah verir de o ev fiyatları ne öyle yaa...
Biz sıfır evi 120 m2 72 milyara aldık...Nerdeyse 3 ev fiyatına geliyo sizin orda 1 ev...
kuzuuuuu bak yaramı desmeeeee adama dıom da ugrasmak zor gelıo ne gerek var dıyorr. bır seneden berı balkonu zor kapattık :):):)
Ona aşerme kız,artık sağlık ocaklarında varmış, gider gider dinlersin...
üzülme kız, allah verir de o ev fiyatları ne öyle yaa...
Biz sıfır evi 120 m2 72 milyara aldık...nerdeyse 3 ev fiyatına geliyo sizin orda 1 ev...
kuzuuuu sızın ordada ev fıyatları masallah bayagı ıyıymıss:)))
bız gecen sene 1+1 rı 170e aldık:):):):)
evet en büyük hayalim gerçek oluyor ANNE oluyorum ev felan kimin umrunda sağlık olsun napalım bizde kiracı oluruz
ben kiracıyım diye oda yapmamazlık etmiycem çünkü senelerce bu bebeği bekledim ben hep hayaller kurdum şimdi allahım kısmet ederse hayalleri gerçeğe dönüştürme zamanı
bebeğime bir oda hazırlıcam tam istedğim gibi olmayabilir ama hevesimi alıcam ya
allah aşkına
ne diyim gidip
ayy kuzuuuuuuuuuuu
yarın giderim işe gelmedeeeeeeeeeeen
ne diyim numaradan bişi demem lazım ki dinlesinler
Ne bileyim bacım, benim herif öyle şeylerle ilgilenmez..Giderim alırım yaptırırım,sanayi sanayi gezerim...
Herifim sadece parasını öder....Adamlara bırakırsan çorabı koltuğa atar da 1 hafta almaz yerinden...Denedim, tecrübeyle sabittir...
ciddimisin 72000 burda bodrum kat alırsın. 300-500 sıfır binalar. Kardeşim aldı sıfır 270.000 liraya:) ne güzel orada
Anaamm, para mı yetişir ya....
Biz bu eve pahalı diyoz, zor ödüyoruz...Allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?