2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ciddimisin 72000 burda bodrum kat alırsın. 300-500 sıfır binalar. Kardeşim aldı sıfır 270.000 liraya:) ne güzel orada

Ciddiyim tabi...Bodrum değil zemin değil, onun üstü...1.kat..Sıfır daire...
Evin içine geçince resimlerini çekerim gösteririm size...Hem de istediğim gibi yaptı adam...Mor mutfaklı..Deli işi...
Her inşaatçı bzi görünce, bizde bu dairenin sahibini çk merak ediyorduk diyorlar...

::):):):):) mor mutfak oda ıyımıs kuzuuuuuuu daha once duymadıgım seylerı senden duyuyorum supersın sen yaaaaaaaaa::):))::):)
allah herseyı gonlune gore versın cnm gule gule bebısınızle oturmayı nasıp etsın ınsallah

kuzucum zeten balkonu da ben buldum sımdı heralde mobılyacıyıda yıne ben bulcam benımde senden bı farkım yok dıyorum dıyorum bakarız dıo en sonunda sınır oluyorum kendım halledıyorummm

Aman ben zaten onun yaptığı işi beğenmem..Üstün körü yapar...
Kendin halletmek en iyisi...Şimdi biraz duruldum adama zor geldi, eve demir yaptırıyoz kendi gidiyo, keşke diyo şu evin herşeyi bitseydi de ondan sonra hamiş olsaydın ne zormuş böyleee...
5 senedir elektrik-su faturası bile yatırmadı benim herif..2-3 aydır veriyom yatır diye..Gidio evin karşısındaki parayla alan yere yatırıyo...Üşengeç asata gitmek zor geliyo.

Çekerim fotosunu görürsün...Deli işi işte bacım ne yaparsın...

seninkisi benim koca gibi demek ki
benimkide beceremez yapamaz. her işi ben bitiriyorum genelde.
saka gibi.
uyuz oluyorum bu durumada.
flört ederken annesi seyahatteyken 3 faturayı bankaya yatırmıstı ve bana iş yaptım fatura yatırdım diye dert yandı.
ayrıldım o zaman ondan ahahah.
o ayrılık doneminde izah ettim biraz daha farklı o dönemlere göre ama salsam kendisini o da bir işin ucundan tutmaz.

ooooh rahatladım yaşasın koca dedikodusuuuuuuuu

valla ıstanbul cok ama cok pahalı bı sehır canım keske bızımde ımkanımız olsada kucuk sehıre tasınabılsek hayalımız fethıye ama kociş ne ıs yaparkı orda zorrrr

Öyle deme, erkekler ne iş olsa yapar...İnşallah hayallerin gerçek olur....
ben de çok hayal kurarım,ama hayal kurmakla kalmam olması için çabalarım da....Yoksa sırf hayal kurmakla olmuyo,azıcık cesaret gerekiyo...Tabi bazı hayaller için de maddiyat gereekiyor...

Herkesde aynı dert sanırım....
Aslında bana dert gelmiyo da, şimdi hamişim diye ilgilensin istiyorum, yazık adama zor geldi...

Benim koca cok yardimci olurdu ev islerinde felan allah var ama simdi yeni isyerini actik cok calisiyo garibim aksam zor düsüyo zaten yataga:) Ama ben yinede kiziyorum sen önce böyle degildin pasakli oldun diye:)

Üzülme kız, Allah verir de o ev fiyatları ne öyle yaa...
Biz sıfır evi 120 m2 72 milyara aldık...Nerdeyse 3 ev fiyatına geliyo sizin orda 1 ev...
çok ii almışsınız valla benim istediğim evin de çok yüksek standartları yok aslında ama işte 3+1 olsun şehirmekezine yakın olsun yeter ama işte ... burda arsalar çok pahalı ya hep küçük küçük evler yapıyorlar yazlık misali 100m2yi aştınmı fiyatlar da aşıyor
soğan rahatsız etmiştir
bence de yediklerinle ilgilidir ayklarını sıcak tut egeceiğim
ne güzel güzel günlerde kullanın Allah içinde oturmayı nasip etsin
var ya ezan okunuyor şimdi
etrafımda kim bebek bekliyorsa hayatlarında hep güzel ummadıkları seyler oldu
gerçekten bebekler rızıkları ile beraber geliyorlar

aminn aminnn
kuzucum zeten balkonu da ben buldum sımdı heralde mobılyacıyıda yıne ben bulcam benımde senden bı farkım yok dıyorum dıyorum bakarız dıo en sonunda sınır oluyorum kendım halledıyorummm

aynenn sen yapacaksın araştıracaksın anca öyleler

Benim koca cok yardimci olurdu ev islerinde felan allah var ama simdi yeni isyerini actik cok calisiyo garibim aksam zor düsüyo zaten yataga:) Ama ben yinede kiziyorum sen önce böyle degildin pasakli oldun diye:)

Evde benimki de yardımcı olur,hakkını yemeyeyim..Benden güzel yemek yapar...Ama bulaşığını falan ellemez...Mutfağı sever, ben de severim...
Eskiden gece 2-3 gibi kalkardık birlikte kek yapardık...Şimdi kalkıyoz, sancım var diye evi turluyoz ancak..Hala mutfağa giremiyorum ben...

hehe.......

benimkiside hamilielik olayında bayaa bir atılım yapptı sağolsun hatta yılbası aksamı ve ertesi günü kalanları kendisi kaldırdı etti
bir ara bir baktım elektirik süpürgesini test ttutarak halıyı süpüyor
cok seker ya ehehe

Adamlar kıyamıyorlar yazık...Bu duruma düşeceklerini bilseler çocuk isterler miydi acaba...
Benimki kesin istemezdi...

kız benımkı yapamaz ole herısı o ancak buyuk tersane olcak orda ıs bulur yoksa surunurrr:))))

kız benımkı yapamaz ole herısı o ancak buyuk tersane olcak orda ıs bulur yoksa surunurrr:))))

Gerçi benimki de yapamaz...
Barmen,ancak turistik yerlerde olacak....Kalın o zaman yerinizde,adam bi de bunalıma girmesin...
Ben hayal kuruyorum, evin borcunu bitireyim butik pastane açıcam seni de müdür yapıcam diyorum eşime, ben ne anlarım müdürlükten diyor...

valla dediğin gibi )

aman Allah hepimizi evlerimizde mutlu, huzurlu yaşatsın
herkesin eksileri var benimde cok o yüzden
ite kaka altan üstten ala ala idare edicez baska türlü hiç bir gemi yürümez )

Adamlar kıyamıyorlar yazık...Bu duruma düşeceklerini bilseler çocuk isterler miydi acaba...

ama adamları sanıırm bız bole yapıyoruz yaa basa dusunce mecbur yapıorlarrr..bnm esım de evde yardımcıdırr hele hamılelıkten bu yana meyvemı sutumu bıle getırır ayagımaa:):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…